Week 11; Weer Thuis, Bestellingen, Trakteren, Stemmen, Heel Veel LEGO, Jarig en Mini-Feestjes!

by - maart 24, 2021

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week feestten we nog even door, kreeg ik weer wat leuke bestellingen in mijn webshops en sloten we de feestweek af met een pyjamadag! 

Taxx Life Blog week 11

Maandag
Vandaag ontbijten we nog even gezellig in ons vakantiehuisje en daarna rijden we naar huis. Rond de 
middag zijn we weer thuis en kan de wasmachine aan ;)


Van het weekend kreeg ik nog een hele leuke bestelling binnen voor twee slingers uit mijn webshop. Gelijk aan de slag, dan kan ik de slingers morgen uitleveren.

Naamslinger Taxxlifestyle

Dinsdag
Vandaag iedereen weer lekker naar school en aan de arbeid. De oudste mag trakteren en dit is een extra mijlpaal, want het is ook nog eens de laatste keer omdat hij in groep acht zit.

Coronaproof Trakteren groep 8

Na mijn werk lever ik nog even de leuke bestelling af die ik gisteren mocht maken, een HOEP*HOEP*HOERA-slinger en een schattige naamslinger worden netjes afgeleverd!

Bestellingen Taxx Lifestyle

Woensdag
Vandaag zijn de jongens vrij omdat onze school is omgedoopt tot stemlokaal. Is dat even leuk om zo dichtbij en op bekend terrein te mogen stemmen. Ik word er blij van.

Stembureau Culemborg

Met de jongste hebben we een afspraak bij een mega-LEGO-winkel bij ons in de buurt. Van beide opa's en oma's en van ons kreeg hij een leuk bedrag om LEGO uit te zoeken als verjaardagscadeau.

Natuurlijk is het lastig kiezen in zo een walhalla aan LEGO. Maar uiteindelijk komt hij met eengrote tas naar buiten met onder andere Hidden Side, Technic en nog een mooie Classic doos om dingen zelf te kunnen bouwen a la LEGO-masters. 

LEGO TAS 1001 Farmtoys

Aan het eind van de middag komen er drie vriendjes langs om alvast zijn verjaardag van morgen te vieren. Helemaal gezellig en het wordt een geslaagde middag en avond.

Donderdag
Vandaag is de jongste dan echt jarig, we verrassen hem op bed en hij mag trakteren op school. Ik werk vandaag lekker thuis en met de jongens op school is dat heerlijk.

9 jaar Coronaproof trakteren

Ook deze middag vieren we nog een mini-feestje met vier klasgenootjes. Lekker spelen, film kijken, pizza eten en nog even uit razen in de speeltuin. 

Vrijdag
Aan de arbeid en naar school, na alle feestelijke dingen van de afgelopen dagen komen we weer in wat rustiger vaarwater. Alleen morgen nog één feestelijke activiteit en dan zit het erop.

Ik breng nog een leuke bestelling weg uit de pre-order. Deze leuke pillen/supplementendoosjes zijn weer op voorraad in mijn (nieuwe) webshop. Maar wees er snel bij, want één kleur is alweer uitverkocht ;)

Supplementen/pillendoosje

Na het eten besluit ik nog even met de jongens een frisse neus te halen, ik wil de komende tijd weer wat actiever worden. Want van dat 'niet' sporten word ik ook niet echt gelukkig.

Dreef Culemborg

Zaterdag
Vandaag staat in het teken van het laatste mini-feestje van de oudste. Ik doe nog wat boodschapjes, haal een leuke Marktplaatsvondst op en rommel wat in huis. 

Om vier uur druppelen er vier tieners binnen die linea recta naar boven vertrekken voor een gezellig chill-en game feestje zoals tieners dat doen. Ik heb een paar keer poolshoogte genomen, maar dat was niet echt nodig. Ze vermaakten zich prima ;)

Minibar Coronafeestje

En terwijl de pubers boven voorzien worden van friet met een lekkere snack; verwennen wij ons zelf met een lekker wijntje en sushi van een nieuwe sushi-tent bij ons in de stad!

Sushi Sensei Culemborg

Zondag
Vandaag een lekker chill-dag op het programma. Ik doe weer een poging om een beetje sportief bezig te zijn, want de drempel is hoog om weer te beginnen en mijn lijf werkt ook nog niet echt mee. Uiteindelijk loop ik vier kilometer, waarvan drie kilometer hard met twee wandelpauzes van 500 meter.

De jongste houdt letterlijk een pyjamadag en begint lekker met het bouwen van zijn verjaardags-LEGO. Hij zit trouwens op onze 'nieuwe kantoor'. Het is nog niet af, want er moeten nog wat dingen weg, maar het begin is er. Volgende week laat ik meer zien.

Pyjamadag  LEGO bouwen

De oudste krijgt een klasgenoot op bezoek en het is echt een prima zondagje om onze feestweek mee af te sluiten. Ik wil jullie dan ook bedanken voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: