Week 9; Hardlopen, Complimentendag, 1000 volgers (!), eindelijk inrichten, op pad en familie uitje!

by - maart 10, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week maakten we de zolderkamer eindelijk af, liep ik na lange tijd weer eens hard, behaalde ik 1000 volgers op mijn Instagramaccount en hadden we sinds tijden weer eens een 'leuk' weekend.

Week 9 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag lekker vrij en de jongens weer naar school. Ik neem me voor om weer eens te gaan hardlopen, want dat kan wel een maand geleden zijn. Het is heerlijk om weer te lopen en ik rond hem af op vier kilometer. Niet verkeerd.


Daarna weer eens een ritje langs de AVRI, boodschapjes doen en voor het eerst, sinds dat ik deze auto in bezit heb, hem voorzien van een wasbeurt. Dat was hard nodig.

Auto Wassen Gecu Culemborg

Vandaag is het nationale complimentendag en dat gaat ons niet ongemerkt voorbij. De jongste geeft ons echt het mooiste compliment wat je je maar kan wensen.

Nationale Complimentdag

Dinsdag
Dat is lekker wakker worden, ik heb gewoon 1000 volgers op Instagram. Ik zat er al een tijdje tegen aan te hikken, maar wilde niet te vroeg juichen. Want je weet het maar nooit bij Instagram, zo heb je er twee volgers bij en zo ben je er weer vijf kwijt. Maar vandaag dus echt een mijlpaal! 

1000 volgers op instagram

's Avonds bouwen we de nieuwe kledingkast op voor de nieuwe zolderkamer. Dit is echt de laatste klus, denk ik ;) Maar wat wordt het mooi, menig student zal jaloers zijn en ik ook een beetje.

Brimnes Ikea kast en bed

Woensdag
Vandaag weer lekker vrij en ik doe even niks aan sport, misschien helpt het om mijn lichaam wat rust te geven. Ik ga lekker de kledingkast inrichten van de oudste. Alles wat hij nog draagt gaat er in en de voor de rest gaan we vanmiddag een gezellige pas-sessie houden.

Brimnes Kledingkast Ikea

Verder is het een lekker rustig dagje waar ik lichamelijk nog niet helemaal lekker in mijn vel zit. Eind van de middag besluit ik nog even een wandelingetje langs de supermarkt te maken. Misschien knap ik daar van op.

Donderdag
Aan de arbeid en naar school. Geen bijzondere dag en uit mijn werk rij ik nog even langs mijn ouders. 's Avonds show ik op Instagram nog even de andere kant van de zolderkamer, ik kreeg veel vragen of meneertje alleen een bed en een kast had :)

Bureau en Gamestoel

Vrijdag
Ook vandaag weer aan de arbeid en naar school, het saaie ritme is weer terug ;) Na het werk geniet ik nog even lekker van het zonnetje in de achtertuin. Wat een heerlijkheid, helemaal met dit fijne gezelschap!

licht rode poes

Zaterdag
Vandaag weer even een rommeldagje. Ik doe wat voorbereidingen voor de Pasen op school, in hoeverre dit gevierd gaat worden, en doe het één en ander in het huishouden.

Aan het eind van de middag rijden we naar Amsterdam om een bestelling op te halen via Click en Collect. Heel vreemd om op de snelweg te rijden, kan me bijna niet meer heugen wanneer ik voor het laatst ergens heen ben geweest. Heel bizar.

Snelweg A2 Nederland

Om er een gezellig uitje van te maken rijden we nog even door de McDrive, ook dat voelt als een eeuwigheid geleden. Heerlijk om weer even van deze dingen te doen.

MacDonalds

Zondag
De hele week nam ik me voor om vandaag te gaan hardlopen, als was het maar drie kilometer. Helaas duurde mijn herstel na het rondje van maandag erg lang. Dus lijkt het me toch verstandig om even niets te doen.

De oudste en ik leggen nog de laatste hand aan zijn slaapmaker. Van oma kreeg hij alvast dit mooie nachtkastje voor zijn verjaardag, passend bij zijn kast en bed. Volgende week nog één levering en dan zijn we echt klaar!

Bromnes Nachtkastje

Eind van de middag gaan we nog even langs bij vrienden. Super gezellig, zowel voor ons al voor de kinderen. Zo fijn om weer even bij te kletsen.

Borrelen

En zou sluiten we een fijne week af, waarin de slaapkamer eigenijk wel echt klaar is op één ding na. Daarover volgende week meer. Verder hadden we sinds tijden weer eens een 'leuk' weekend in plaats van alleen maar klussen. Bedankt voor het mee lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Wat een leuk compliment, dat heb je wel terecht verdiend - en zeker als ik je blogs mag geloven.

    Bij deze nog een compliment van mij naar jou: "Je blogs zijn pareltjes - en blijven dat ook". :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: