Week 12; Bedrijfsvlogger, Wandelen, Drukke Werkweek, Emo-Momentjes, Borrelen en Zomertijd!

by - maart 31, 2021

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; het was een fijne week, waarin ik lekker druk was met mijn werk maar toch een goede balans vond met thuis. Waarin we mooie momenten beleefden en dankbaar zijn voor alles wat we hebben en wie we mogen zijn.

Week 12 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Ik mag weer aan de slag met wat kleine shots voor een bedrijfsfilmpje op mijn werk. Spannend en leuk te gelijk. Ook leuk om allerlei kapriolen uit te halen om mooie shots te krijgen, met hoogtevrees niet heel fijn.

Bedrijfs Vlogger DHL


Dinsdag
Vandaag werk ik lekker thuis en de jongens zijn naar school. Ik leg de laatste hand aan het filmpje waar ik gisteren nog wat mooie shots voor maakte. 

DHL Eten

Woensdag
Ik begin mijn vrije dag met een heerlijke ochtendwandeling. Samen met een vriendin lopen we vijf kilometer en zitten we om kwart over negen alweer aan de koffie, hoe fijn.

Rondeel Culemborg Wandelen

Daarna heb ik lekker veel energie om door te pakken. Ik dweil de vloer en zeem de ramen buiten, want met die zon er op is het om te huilen. 's Middags log ik nog even in voor mijn werk, het is echt heel erg druk en we doen er alles aan wat we kunnen.

Schoonmaken Ramen zemen

's Avonds brengen we nog even wat karton naar de papiercontainer. Kleine spruit ook mee; het is zo een ontzettende schat. Mijn moederhart ontploft soms gewoon van liefde ♥

Donderdag
Weer aan de arbeid en naar school en dan heb ik morgen lekker weekend (als het goed is). Het is weer ontzettend druk op de zaak en met man en macht doen we er alles aan om alles af te krijgen. Ik besluit dan ook om even een paar uurtjes mee te gaan helpen in het warehouse.

Oki Warehouse Tiel

Vrijdag
Vandaag heb ik lekker weekend en ik start de dag met hardlopen. Een beetje progressie op het rondje van afgelopen zondag, dus tevreden. Daarna mijn eerste twintig minuten private shopping van de lockdown. En wel bij de Action ;) 

Transportbedrijf Ton van Ewijk Culemborg

Daarna krijg ik deze foto van mijn neef. Mijn thuishaven met zijn wagen er voor, waar ik heel veel mooie jeugdherinneringen aan heb. Ik wordt er bijna emo van, jammer dat ik er niet live bij was. Maar wat een mooie climax op een hele drukke week dat zelfs hij helpt om de boel leeg te trekken.

Zaterdag
Vandaag een lekker rommeldagje voor de boeg met wasjes en opruimen. Eind van de dag een heerlijke borrel met vriendinnen die weer uitmunt op een hoop gezelligheid. 

Borrelplank

Zondag
Toch wel even bijkomen van de gezellige borrel van gisteren. Dus we houden het op een rustig dagje. De jongens spelen heerlijk buiten en met vrienden. Ik vind gelukkig nog een beetje energie om wat te rommelen op ons nieuwe kantoor. 

Thuis Kantoor

Op dit moment alles een beetje neer gezet, maar zoals je kan zien wordt er al flink gebruik van gemaakt. Ik hoop binnenkort meer te laten zien van het proces om hem helemaal perfect en optimaal in te richten.

We sluiten de week af met een makkelijke afhaalmaaltijd en de nieuwe zomertijd. Waar de oudste gelijk goed gebruik van maakt, want die vertrekt gelijk na het eten om zo lang mogelijk buiten te zijn. Ik wil jullie weer bedanken voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

  1. Wat leuk dat je weer zo'n gevarieerde week hebt gehad. Dat maakt het echt leuk om te lezen. :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: