Mijn 5 Favoriete Paas DIY's!

by - maart 28, 2021

Nog even en dan is het Pasen; een fijne start van de lente en het voorjaar. Maar hoe haal je nu dat heerlijke Paasgevoel in huis? In dit artikel deel ik vijf van mijn favoriete D.I.Y.'s voor de Paasdagen.

DIY Pasen

1. Paaseieren met Tattoo

In 2019 maakte ik zelf deze prachtige paaseieren. Met behulp van de insectenplaatjes van een bekende supermarkt kregen deze eieren een extra voorjaarstintje. Misschien heb je de plaatjes nog wel liggen of heb je andere mooie tatoeage-plaatjes liggen. Leuk idee om deze op de eieren te plakken. 

Paaseieren Tattoeage

2. Eierdopjes Schilderen    

Naast de eieren beschilderen is het ook leuk om een eierdopje te beschilderen Zo kan iedereen zijn eigen persoonlijke eierdopje maken en in de toekomst vaker gebruiken. Blanco houten eierdopjes kun je gemakkelijk bestellen en bij Wimke en Oh Cosy Craft vind je leuke inspiratie.

Eierdopjes beschilderen

3. Paasslinger

Ze zijn er in vele kleuren en maten, maar ik denk dat ik dit toch wel de leukste Paasslinger vind die je zelf kan maken. Zelf mooi verven, inkleuren of gewoon gekleurd papier gebruiken. De kinderen zullen het ook geweldig vinden. De hele beschrijving en malletjes vind je hier.

DIY Paasslinger

4. Versieren met Stift

Verven is natuurlijk de nummer één om eieren te versieren, daarnaast kun je de eieren beplakken zoals genoemd bij de eerste D.I.Y. Maar je kunt ze ook versieren met stiften of fineliner. Je bent net wat handvaster met een stift en kun zo de leukste en vooral schattigste resultaten maken.

Eieren versieren met stift

5.  Eierdoppen van Houten Kralen

Via SillySis kwam op dit geweldige simpele idee, ik hou zo van dit sfeertje. Je kunt er zelf voor kiezen in hoeverre je de houten kralen eerst verft. Dan rijg je de kralen aan een veter of touw en leg er een knoopje in. Afhankelijk van de maat van de houten kralen moet je zelf even meten hoeveel kralen het beste zijn. Leuk  om te maken voor jong en oud! 

Houten Kralen Eierdop DIY

Bonustip inclusief korting!

Om jouw huis helemaal in de Paassfeer te brengen, kun je alle eigengemaakte decoratie aanvullen met deze gezellige Paasslinger. Nu te bestellen in mijn webshop en met de code 'PASEN2022' krijg je ook nog eens 20% korting. Deze korting geldt tot zaterdag 3 april.

Paasslinger Vrolijk Pasen Taxx Lifestyle

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: