Doelen en Duurzaam Februari 2021

by - maart 07, 2021

Tijd voor de Doelen en Duurzaam van februari. Het was een roerige maand: zo daalden alles wat betreft 'mijn onderneming' en verdampte ook nog eens een flink deel van de winst van onze beleggingen. Gelukkig bleven we wel ruim binnen onze boodschappenbudget en hadden we een zeer hoge opbrengt van onze tweedehands verkopen. 

Doelen en Duurzaam Februari 2021
Image by Candid_Shots from Pixabay

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; de scholen gingen weer open en ik kreeg meer tijd voor mezelf. Makkelijker om minimaal eens per week te sporten met een vriendin. Het hardlopen schoot er helaas wel bij in en ook het gezonde eten. Een paar pogingen gedaan om weer 'te beginnen', maar ik haakte bij het eerste geringste lekkers weer af. Verder ging het lichamelijk niet zo lekker, nu ik er juist mee aan de slag ben gegaan, lijkt het wel of het allemaal veel erger wordt. 

Mentale Gezondheid; dat protesteren van mijn lichaam, genoemd bij het vorige punt, maakt me wel een beetje onzeker. Ik voel me vaak als een vrouw van 80 en ook het klussen kost me veel energie. Ik ben op dit moment fysiek en mentaal niet helemaal tevreden. 

Werk; het blijft lekker hectisch, maar dat brengt ook een hoop gezelligheid met zich mee. Er staan wel wat veranderingen op ons te wachten, wat waarschijnlijk enige uitdagingen gaat opleveren. Maar voor nu lekker aan het werk.

Minimaliseren; door de interne verhuizing een paar dingen verkocht, weggeven en heel veel weggegooid. Deze trend gaan we vast houden.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; van negen bestellingen vorige maand, naar één bestelling deze maand. Wat een verschil, hopelijk weten meer mensen mijn webshop te vinden. En heb ik eindelijk de keuze gemaakt over het vervolg van mijn webshop(s) waar ik de afgelopen keren al over vertelde. Binnenkort meer.....

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1879 unieke bezoekers mijn blog. Ook dit is minder dan vorige maand en zelfs onder de 2000. 

Totale Omzet; één bestelling dus in mijn webshop en ik kreeg ook deze maand weer een uitbetaling van affiliate marketing van Bol.com

Financieel

Sparen; deze maand spaarden we alleen ons vaste maandbedrag en verdeelden dat bedrag automatisch over de verschillende spaarpotjes. Het was een dure maand met de verbouwing van de zolder en nieuwe meubels, maar gelukkig had ik daar een buffertje voor opgebouwd op mijn betaalrekening. We hoefden ons spaargeld hiervoor niet aan te breken. 

Spaarpotjes Februari 2021 Spaargrafiek

Beleggingen: vorige maand introduceerde ik ons beleggingsavontuur. Een avontuur is het zeker, want onze aandelen zijn deze maand flink gedaald. We staan nog steeds op flinke winst, namelijk een rendement van 29%. Maar vergeleken met vorige maand is onze winst toch wat verdampt helaas. Misschien wel de tijd weer te kopen? Wie het weet mag het zeggen. 

Beleggingen Februari 2021

Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 423,88 uit aan boodschappen, dat is ruim binnen budget. Zeer tevreden dus.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we maar liefst € 86,50 aan tweedehands verkopen. Dat is ontzettend veel; het begon de eerste week met winterspullen zoals een slee, schaatsen en kleding. Daarna verkocht ik nog een electronisch apparaat en wat spullen van de slaapkamers. Dik tevreden dus!

Euroclix; deze maand verzamelden we 769 clix en staan in totaal op 12.734 euroclix. Nog ruim 7000 clix om een uitbetaling komt van € 325 te kunnen krijgen. 

Energieverbruik

De cijfers beginnen weer de goede kant op te gaan. De zonnepanelen leverden lekker wat op en ook het gasverbruik is aan het dalen, ondanks de strenge kou begin februari. Het waterverbruik zou wel wat minder mogen, maar dit is deels aan mijzelf te wijten. Sinds al die (spier)pijnen in mijn lichaam sta ik graag lang onder een warme douche. 

Energieverbruik Februari 2021 Zonnepanelen

En dit was hem dan weer; de Doelen en Duurzaam van februari. Een roerige maand met zijn ups and downs. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

3 Comments

  1. Zolder ziet er top uit. Vervelend van je lichamelijke klachten. Enig idee van de oorzaak?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heel blij met de zolder. Ik ben juist dit jaar begonnen om wat te doen aan mijn mankementen, dus ben bij de fysio. Maar dat maakt meer los dan je lief is ;)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: