10 Best Gelezen Artikelen in 2021

by - december 28, 2021

In deze laatste week van het jaar is het weer tijd voor lijstjes, ik word er blij van. In dit artikel deel ik de tien best gelezen artikelen op mijn blog van het jaar 2021. Ik werd zelf blij verrast door de lijst, ik hoop jullie ook!

10 beste gelezen artikelen 2021

Afgelopen jaar schreef ik 68 nieuwe artikelen op mijn blog. Dat zijn er een stuk minder dan andere jaren; ik stopte halverwege het jaar met de weekoverzichten en ik plaatste niet meer iedere zondag een nieuw artikel, ik ging het namelijk wat rustiger aan doen.


Bij het maken van dit soort lijstjes krijg ik hier dan altijd weer een soort van spijt van omdat ik altijd positief verrast word door het aantal mensen dat een bepaald artikel leest. Dus bij deze deel ik met trots de tien best gelezen artikelen van dit jaar en ik begin bij nummer tien en eindig bij nummer één; het best gelezen artikel.

Dit artikel was een betaalde samenwerking, blij dat er in ieder geval één in de top tien staat. Blijft altijd een beetje zoeken om zoiets te verwerken in een blog, maar deze is prima gelukt dacht ik zo.

Relatief een jong artikel, dus dat deze de top tien heeft bereikt doet mij goed. Meestal krijgt een artikel meer bezoekers met de tijd dat het er langer op staat. Blij met dit artikel en de tuin, vooral de loungebank is een aanwinst voor ons gezin.

Postzegeltuin make over

Ik hou er van om dit soort artikelen bij collegabloggers te lezen, dus fijn dat dit ook op mijn blog scoort en jullie dit graag lezen. In 2022 wil ik meer van dit soort opruim- en routineachtige artikelen delen.

Ons meester werk van 2020/2021 en blij dat ik er in 2021 eindelijk twee mooie artikelen aan mocht wijden. Jammer dat dit deel (het eindresultaat) minder goed is gelezen dan deel één. Want dit was hetgeen waar we het natuurlijk voor deden. Dus lees het zeker nog even als je alleen deel één hebt gelezen.

De titel zegt het al; in dit artikel deel ik de manieren hoe ik geld verdien met mijn blog. Daarbij geef ik ook aan dat het in de praktijk niet zo makkelijk is dan dat mensen denken. Maar wel een leuk en eerlijk artikel geworden.

In februari deelde ik eindelijk het eindresultaat van ons toilet. In mijn hoofd ben ik er ruim twee jaar mee bezig geweest omdat ik geen keuzes kon maken. Uiteindelijk toch een keuze gemaakt en ben er iedere dag nog erg blij mee.

Toilet make over met behang

Ik zal eerlijk zijn, dit soort artikelen zijn niet mijn favoriet. In dit artikel deel ik vijf tips voor een vaderdagcadeau en in een paar tips zit dan een affilaitelinkje verwerkt. In de hoop dat jullie iets bestellen en ik daar een klein percentage commissie over krijg. In de praktijk werkt dit niet echt en is het ook niet echt mijn ding, maar wel goed gelezen dus. 

In dit artikel sluiten we een aantal belangrijke periodes af en vertel ik over het feit dat ik ga stoppen met de weekoverzichten. Na vijf jaar jullie te hebben meegenomen in ons dagelijkse leven wordt het tijd voor iets anders. Dank je wel dat jullie dit artikel massaal hebben gelezen.

Deel één van ons meester werk van 2020/2021. Hier in laten we de verbouwing zien van onze zolder, met als vervolg deel twee; het eindresultaat. Wel één van de artikelen waar ik heel trots op ben en dan vooral wat we op zolder gebouwd hebben.

Opslagzolder naar tienerkamer

Met stipt op nummer één en daar ben ik echt heel blij mee. Ten eerste omdat ik dit zelf een ontzettend leuk onderwerp vind om over te lezen, te kletsen en te schrijven. Daarnaast is het zo dat dit artikel pas in oktober geplaatst is en zoals bij nummer negen uitgelegd worden bezoekersaantallen pas hoger hoe verder de tijd verstrijkt. Heel bij met deze winnaar!

Bedankt voor het lezen van deze en alle andere artikelen op mijn blog het afgelopen jaar. Ik hoop dat ik de inspiratie kan blijven vinden om dit soort leuke artikelen te blijven schrijven en hopelijk blijven jullie gezellig meelezen. Ik wens jullie dan ook een hele fijne jaarwisseling en een mooi en gezond 2022!

You May Also Like

1 Comments

  1. Jammer dat er minder blogs uitkomen, maar het is nu nog leuker om je blogs te lezen. Nu moet je er langer naar uitkijken.

    Ook dit jaar heb je heel wat mooie dingen bij elkaar geschreven.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: