Doelen en Duurzaam Juli 2022

by - augustus 06, 2022

Tijd voor een nieuwe Doelen en Duurzaam, we sluiten een hele fijne zomerse juli-maand af. Deze voelde echt als een vakantiemaand, al werkte ik gewoon de hele maand door. Helaas is het sparen voorbij en daalde onze spaarrekening voor het eerst sinds maanden, onze aandelen trokken gelukkig weer een beetje aan.

Doelen En Duurzaam Juli 2022

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; het sporten gaat goed en heb hier een goede routine in gevonden. Het eten iets minder, nu alle mannen in huis vakantie hebben wordt er veel gesnackt in de avonduren.

Mentale Gezondheid; redelijk tevreden, ik zit goed in mijn vel en we doen lekker alles op het eigen tempo. In juli deden we ontzettend veel fijne dingen, dus niks te klagen. 

Minimaliseren; ik had hier gehoopt nog wel een slag te maken, maar dat valt tegen. Wel hebben, nu manlief vakantie heeft, wat achterstallige klusjes weg gewerkt en een deel van de schuur op geruimd.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand zijn de bezoekersaantallen weer wat gestegen en is best hoog voor een vakantiemaand. Vooral het openhartige artikel over het stoppen met dagelijks bloggen werd zeer goed gelezen. Uiteindelijk bezochten 1178 unieke bezoekers mijn blog.

Omzetdeze maand mocht ik twee leuke bestellingen maken voor mijn creatieve webshop, namelijk een naamslinger en nog een geboorteslinger met vrije tekst. 

Financieel

Sparen; deze maand spaarden wij automatisch onze vaste spaarbedragen en ging er helaas een hoop vanaf. We betaalden de vakantie, bijdrage en boeken voor de opleiding van de oudste en nog wat onverwachte uitgaven. Daar gaat onze stijgende lijn in de grafiek. 

Spaarsaldo juli 2022 Spaargrafiek

Beleggingen: eindelijk is er weer een stijgende lijn te zien op het rendement van onze portefeuille. En best flink ook, want onze winst ging van 29% naar 50%. Hopelijk blijft dit voor nu 'normaal', al zijn zelfs de geleerden het daar nog niet over eens. 

Beleggingen DEGIRO

 
Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 526,53 uit aan boodschappen, dit is net boven budget. Maar met de huidige prijzen niet meer te omzeilen ben ik bang.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 3,00 met de tweedehands verkopen. Aankomende tijd wil ik echt weer wat actiever worden hierin, dus hou mijn Vinted en Marktplaats-accounts in de gaten. 

Euroclix; deze maand verzamelden we 1062 clix, dat is best flink kan ik jullie zeggen. We staan nu op 29.396 euroclix dus die 30.000 is nu echt in zicht. Dan krijgen we een uitbetaling van € 487,50.

Energieverbruik

In juli verbruikten we iets meer stroom dan in juni. We waren meer thuis en ook de pomp van het zwembad droeg hier aan bij. Het hoge waterverbruik is mede te wijten aan dat geweldige zwembad. 

Energieverbruik Julie 2022

Juli was een hele fijne zomermaand waarin we ontzettend veel leuke dingen deden met vrienden, maar ook met ons eigen gezin. Dit gaan we in de vakantiemaand augustus nog even lekker door zetten. Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: