Doelen en Duurzaam Juni 2022

by - juli 02, 2022

En toen was er weer een maand voor bij. Ik sloot de vorige Doelen en Duurzaam af met de mededeling dat ik in juni mij zou terug trekken in mijn bubbel. In dit artikel vertel ik jullie hoe dit uitpakte, over onze goede en slechte financiën en over mijn dalende bezoekers.

Doelen en Duurzaam Juni 2022 Taxx Life blog

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; ik moest even pas op de plaats maken, vandaar de bubbel die ik noemde vorige maand. Ik nam mijn rust en sportte op een lager pitje wat mij hielp om weer op te bouwen. Ook lette ik beter op mijn eten en dat hielp.

Mentale Gezondheid; ook hier was er werk aan de winkel. Maar ik kan niet echt zeggen of die bubbel mij daar in heeft geholpen. Ik werd er lui van, scrolde veel op mijn telefoon en bekeek vooral mensen die heel gezond eten, sporten of hun huis opruimen. En ik deed dat dus allemaal niet en daar door voelde ik mij juist slechter in plaats van beter. Soms kan inspiratie ook averechts werken. De laatste twee weken gingen stukken beter. Balans vinden dus......

Minimaliseren; minder dan ik had gehoopt, ondanks dat ik van alle kanten werd geïnspireerd. Uiteindelijk lukte het mij om op een brakke zondag een slag in mijn kledingkast te maken.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand het bloggen ook een beetje links laten liggen, ik plaatste uiteindelijk alleen de Doelen en Duurzaam van mei op mijn blog. Daardoor daalden de bezoekersaantallen flink en bezochten uiteindelijk maar 702 unieke bezoekers mijn blog.

Omzetdeze maand bereikte ik na twee jaar weer eens het uitbetaling van Google Adsense, dus dat kreeg ik mooi op mijn rekening gestort. Voor mij een mijlpaal omdat hiermee mijn blog dus echt geld oplevert, al is het geen wereldbedrag.

Financieel

Sparen; deze maand spaarden wij onze vaste maandelijkse spaarbedragen, het vakantiegeld van manlief - dat ik uitsmeerde over verschillende spaarpotten - én spaarde ik zelf ook nog een klein bedrag extra. En dat is goed te zien in de grafiek. Waarschijnlijk van korte duur, want volgende maand moeten we de vakantie betalen en de wasmachine geeft steeds vaker een error-melding. We weten hem dan te fixen, maar na een tijdje komt het weer terug. Misschien na 15 jaar tijd voor een nieuwe.

spaargrafiek Juni 2022 Sparen

Beleggingen: de winst blijft dalen op onze aandelen. Goede tijden slechte tijden en dan hopelijk over een jaar of 25 goede tijden. Het rendement op onze portefeuille zakte van 35%  naar  26%.

Beleggen Rendement Juni 2022
 
Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 551,15 uit aan boodschappen, dit is boven budget. Niet helemaal tevreden omdat we niet echt iets bijzonders deden. 

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 10,00 met de tweedehands verkopen. Ik ben toch gezwicht voor Vinted door een vriendin en ik verkocht gelijk drie kindershirtjes. Verder nog even puzzelen hoe alles werkt.

Euroclix; deze maand verzamelden we 479 clix, dat is echt een stuk minder dan de afgelopen maanden. Geduld is een schone zaak, we staan nu op 28.334 euroclix. Hopelijk in 2022 nog een uitbetaling van € 487,50 waarvoor we door moeten sparen naar 30.000 clix.

Energieverbruik

Het drama van mei is nog steeds een raadsel, misschien heeft het toch te maken met de late opname van april door onze afwezigheid. Gemiddeld zitten april en mei wel gelijk met onze vrienden van de energiemaatschappij-app, dus het klopt wel. Juni was weer een prima maand met mooie 'normale' cijfers. 

Energieverbruik Opbrengst Zonnepanelen Juni 2022

Het was een enerverende maand waarin ik vooral mijzelf tegen kwam, maar ook weer heel veel leerde. Goed voor jezelf zorgen én balans vinden blijven toch het belangrijkste. Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: