Inspiratie voor ons nieuwe huis!

by - oktober 15, 2022

Nu wij steeds dichter bij de sleuteloverdracht van het nieuwe huis komen, is het fantaseren toch echt begonnen. Er moet nog heel veel gebeuren voor dat er überhaupt aan inrichten gedacht kan worden. Maar in mijn hoofd is het plaatje al redelijk rond. In dit artikel deel ik mijn ideeën en inspiratie.

Inspiratie voor het nieuwe huis

Het is en blijft een heel avontuur een huis kopen en verkopen moet ik zeggen. De aankoop van ons nieuwe huis is nu helemaal rond en daar komen wij dan ook niet meer onderuit. Was het eerst alleen de spanning om alles rond te krijgen, nu hebben we nog de spanning rond de verkoop van ons eigen huis en het gaan verbouwen van het nieuwe huis.


Op dit moment lijkt het of ik een tweede baan erbij. Dagelijks ben ik bezig met het zoeken naar bedrijven en het opvragen van offertes in het kader van verduurzamen en verbouwen. We gaan een hoop zelf doen, maar voor sommige klussen is het fijn om een expert er bij te hebben. Helaas valt dit in deze tijd niet mee, in dit segment is de armoede in Nederland ver te zoeken kan ik je vertellen. 

Al lijkt het inrichten door al deze strubbelingen nog ver weg, stiekem ben ik er al redelijk uit hoe dat onze woonkamer er ongeveer uit moet komen te zien. Plattegrondje klaar, voorkeur voor een bank en eettafel is er ook al. Alleen de keuken is nog een probleem; wordt het donker, walnotenhout of taupe? 

Keukeninspiratie

Het is een luxe probleem, ik weet het en er moet nog een hoop gebeuren voordat wij de keuken kunnen bestellen. Maar je kan er maar wakker van liggen ;) De inrichting van de woonkamer vind ik dan ook een stuk makkelijker en minder bepalend. Eerst gaan alle oude meubels mee en daarna op het gemak de volgende sfeer hopen te kunnen creëren.


Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden? Want ook al is het nog ver weg, ik voel me nu al helemaal thuis.

You May Also Like

2 Comments

  1. Ziet er al heel cozy uit! Lijkt me echt heerlijk om een kacheltje te hebben. Ik zou gaan voor de middelste keuken als het niet te donker wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ja ik vond de middelste keuken ook het mooist. Ben alleen bang dat het te modegevoelig is en er over een paar jaar op uit ben gekeken. Lastig! Bedankt voor je reactie

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: