5 Budgettips voor in het interieur!

by - juli 10, 2021

Bij budgettips voor het interieur denk je al gauw aan goedkope meubelen en accessoires. Maar niks is minder waar. Er zijn genoeg leuke budgettips waarbij kwaliteit en luxe bewaard bijven. In dit artikel geef ik jou vijf van deze tips om te laten zien dat budget en interieur prima samen gaan.

Interieur Budgettips

1. Less is More

Houdt jouw interieur rustig en overzichtelijk. Je kunt beter met een paar mooie (grotere) items werken in jouw interieur,  dan met heel veel kleine spullen en tierelantijnen. Dat maakt je huis vol en rommelig. Je hoeft dus helemaal niet veel spullen te kopen en zo bespaar je geld.

Lees ook: Kringloopgeluk!

2. Natuurlijk Materialen

Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout of marmer. Met houten wandplanken aan de muur geef je jouw interieur een luxe uitstraling en je hebt gelijk wat extra opberg ruimte. Je kunt de wandplank ook af stijlen met mooie accessoires.

Wandplanken HACO

3. Kringloop

Tweedehands items in het interieur is eigenlijk wel één van de beste budgettips. Via de kringloopwinkel of Marktplaats zijn er genoeg mooie schatten te vinden. Als je een goede balans kunt vinden tussen tweedehands en nieuwe interieuritems, geeft dit echt toegevoegde waarde aan jouw interieur.

Kringloopgeluk Retro Borden

4. Inspiratie

Ga op zoek naar inspiratie op het internet via bijvoorbeeld Pinterest. Hier kun je heel gemakkelijk een eigen pinterestbord maken met jouw favoriete interieurs. Zo heb je een goed overzicht van wat je nou precies wilt en kun je kijken hoe je dit op een budgetvriendelijke manier kan verwezenlijken.

5. Planten

Planten in het interieur zijn in deze tijd niet meer weg te denken. En wist je dat planten helemaal niet duur hoeven te zijn? Je kunt de meeste planten namelijk zelf prima vermeerderen en deze kun je dan eventueel weer ruilen met vrienden en bekenden. Er zijn tegenwoordig zelfs speciale plantenasiels waar je voor weinig geld of via ruilen veel verschillende soorten planten kunt scoren.

Graslelie Kamerplant

Ik hoop dat je deze tips leuk vond en er ook wat aan hebt. Misschien heb jij nog een goede aanvullende tip voor mij. Laat het me dan weten onder in de comments.

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: