Kampeer & Caravan Jaarbeurs + Gratis Kaarten

by - september 28, 2023

Kampeerliefhebbers opgelet! Volgende week is het weer tijd voor het grootste kampeerevent van Nederland; Kampeer & Caravan Jaarbeurs. En ik mag twee keer twee gratis kaarten weggeven aan jullie.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs Kaarten Gratis

Wie ons een beetje volgt weet dat wij al zo een acht jaar op rij ons Pinksterweekend door brengen in een tent. Hiermee beleefden wij ook twee fantastische weken in Frankrijk en ooit hebben wij nog de wens om met een kamper er op uit te gaan.  Een mooie droom die wij hopelijk ooit mogen verwezenlijken. 

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Kamperen is dan ook één van de duurzaamste manieren om vakantie te vieren. Op het kampeerevent; Kampeer & Caravan Jaarbeurs laat de kampeerbranche zien dat het nóg duurzamer kan. Van superlichtgewicht caravans voor achter de elektrische auto tot recyclebare daktenten en kampeermiddelen die grotendeels bestaan uit hergebruikte materialen.

Ook kun je meedoen aan verschillende activiteiten en workshops. Leer bijvoorbeeld hoe je jouw caravan een make-over geeft, doe mee aan de VR experience of oefen hoe het is om te rijden met een caravan of camper.

Kampeer& Caravan Jaarbeurs Gratis Kaarten


Gratis Kaarten

Het kampeerevent; Kampeer & Caravan Jaarbeurs is van 4 t/m 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht en ik mag twee van jullie blij maken met twee gratis kaarten voor dit event. Stuur mij een mailtje via mirandatax@hotmail.com of stuur mij een privé-berichtje via mijn socials zoals Instagram of Facebook. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Of bestel je tickets online met korting (je betaald nu € 14,00 in plaats van € 16,50) op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/tickets.  

Praktische info: 

  • Wanneer: 4 t/m 8 oktober 2023 dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur
  • Waar: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: