Doelen en Duurzaam September 2023

by - oktober 07, 2023

En dan is er weer een maand voorbij, tijd voor een terugblik op onze drukke maand. Financieel alleen maar dalingen, ook ons boodschappenbedrag wat dan wel weer positief is. Lees mee met de Doelen en Duurzaam van september. 

Doelen en Duurzaam Taxx Life Blog

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; sporten gaat goed; twee keer per week hard lopen en twee keer per week krachttraining. Het gezonde eten gaat ook goed, maar merk dat de kilo's er niet meer zo snel af gaan als voorheen. 

Mentale Gezondheid; gaat redelijk. September was ontzettend druk en er gebeurde ook nog iets op het persoonlijke vlak waardoor het even allemaal niet zo liep als gehoopt. Maar wij zijn er weer! Ik kan ook niet echt zeggen dat oktober rustig wordt, want er staan drie bijzondere en leuke dingen op het programma. 

Minimaliseren; dit gaat goed maar ik merk dat ik echt de kriebels krijg van wat wij allemaal nog uit moeten zoeken van de verhuizing. Het is echt vreselijk, soms schaam ik mij gewoon en weet ik niet wat ik met al die troep moet. Een positief ding is dat onze buren tegenwoordig een buurtkastje hebben die ik regelmatig vul met leuke bruikbare spulletjes.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekers; in september bezochten 842 unieke bezoekers mijn blog, iets meer dan in augustus, maar het blijft weinig. Ik schreef vorige maand al over de nieuwe analytics en dat ik daar niet echt blij van werd. Daar kreeg ik veel reacties op van medebloggers die dit herkende. Ik zit dan ook te denken om dit in 2024 anders te gaan doen. Wordt vervolgd..... 

Omzetdeze maand geen omzet. Wel werd ik benaderd om gratis kaarten weg te geven, ik verdien daar niks mee. Het is meer als toevoeging voor de lezers van mijn blog en volgers op social media. 

Financieel

Sparen; deze maand een daling van de spaarrekening. Wij kochten nog wat dingen voor het huis (nieuw bed en eindelijk spullen voor het nieuwe toilet) en ik hoop hierbij dat voorlopig de grote uitgaven klaar zijn. Al hebben wij nog wel wat wensen, eerst even bijsparen en bedenken wat wij echt willen.

Spaarsaldo September 2023 Spaargrafiek

Beleggingen: deze maand maakte het rendement op onze portefeuille een daling en staat nu op een rendement van 50%.

Beleggen Rendement DE GIRO

Boodschappenbudget; vergeleken met vorige maand ben ik heel tevreden met onze uitgaven aan boodschappen deze maand. We gaven € 521,46 uit aan boodschappen en dat is keurig.

Tweedehands verkoop; plaatste ik vorige week nog een artikel met tips omdat we zo goed verkochten op Marktplaats, deze maand verkochten we helemaal niets. Dat gebeurd soms dus ook. 

Euroclix; wij verzamelden deze maand 614 euroclix en staan nu in totaal op 10.753  Euroclix. Zoals ik vorige maand aangaf hebben wij besloten om door te sparen naar de 20.000, daar staat een bedrag tegen over van 325 euro

Energieverbruik

Prima verbruik deze maand. Stuk meer gas en ik kan hier niet echt de vinger opleggen. In augustus waren wij natuurlijk een week weg, maar in juli niet. Dus ik vind het lastig om hier iets over te zeggen. En natuurlijk zijn we trots dat de verwarming tot 1 oktober is uitgebleven. Niet zo moeilijk met zo een warme septembermaand, maar met dit huis zeker een mijlpaal.

Energieverbruik September 2023 Zonnepanelen
 
Dit was het weer voor de maand september; wij gaan richting het einde van het jaar. In oktober eerst nog een paar leuke en bijzondere dingen op het programma en dan hopelijk tot het eind van het jaar wat meer rust. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

5 Comments

 1. Leuk om weer te lezen! Hier met marktplaats ook zo wisselend!
  Ik hoop dat oktober een betere maand voor je is mentaal gezien. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb besloten om te stoppen met Euroclix zodra ik 50.000 clix heb verzameld en heb ingewisseld voor 850 euro. Ik zit nu op 44.888 clix. Aangezien ze besloten hebben vanaf volgende maand te stoppen met de 10% commissie van aangebrachte leden zal dat nog wel even duren. Ik spaar al wel sinds 2011 bij Euroclix. Ik ontving daar in het verleden soms wel ruim 5000 clix per maand, maar daar hebben ze sowieso flink op beknibbeld. Ik krijg de afgelopen tijd vaak maar 2000 clix per maand en regelmatig minder dan dat. Ik heb er jarenlang 850 euro per jaar mee verdiend, de laatste jaren was dat 850 euro per 2 jaar. In totaal heb ik een verbijsterende 627.888 clix verdiend sinds 2011. Blijkbaar willen ze nu nog meer zelf gaan verdienen op die Euroclix inkomsten. Dan doe ik niet meer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik niet van euroclix. Wat een domper. heb je daar bericht over gehad? Ik zie het nergens terug in mijn mail of op de website. Behalve dat er niet meer gepromoot wordt met 10% commissie. Ik ga mij dan ook nog eens bezinnen. Al die mails voor niks is ook zowat!

   Mom4life

   Verwijderen
  2. Ja, ik heb een mailtje ontvangen. Dat was op 16 november, de titel was: Nieuwe ontwikkelingen die je niet wilt missen.
   Ik had het mailtje zelf ook niet gelezen, maar Miranda van dit blog attendeerde mij er op!

   Verwijderen
  3. Dit staat in de mail:
   De 10%-regeling van Vertel ’t een vriend vervalt.
   Je ontvangt nog steeds 150 Clix (€ 3,-) voor het aanbrengen van elk nieuw lid, maar de 10% over de Clix die jouw vriend/vriendin ontvangen, komt per 1 december 2023 te vervallen. In de eerste week van december ontvang je de laatste keer 10% van de Clix die jouw vrienden in november hebben verdiend.

   Met de toepassing van hogere cashbackvergoedingen op toppartners en de verhoging van de maximale inwisselwaarde is deze regeling helaas te kostbaar geworden. Daarbij is het ook de overweging geweest om het gemakkelijker te maken zélf sneller te sparen, zodat je minder afhankelijk bent van hoe actief een ander is.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: