Mijn Favoriete Vloggers!

by - mei 28, 2017

Zoals jullie wel weten heb ik een haat/liefde verhouding met het vloggen. Ik schreef daar al eerder over en dat kun je hier lezen. Toevallig  zaten we van de week in een soort flow waarvan we allebei zeiden dit was leuk voor een vlog geweest, maar helaas gaat dat niet zo. Tenminste niet bij ons, maar er zijn er bij wie het wel zo gaat en ik wil je graag voorstellen aan een paar van mijn favoriete vloggers.


Ik zal per vlogger aangeven waarom ik diegene volg en wat ik leuk of interessant vind aan hen. Wat ik wel wil meegeven is dat deze meiden hun vlog gebruiken om hun werk (onderneming) te promoten en een middel is waar ze geld mee verdienen. Het zijn dan ook allemaal zelfstandig ondernemers en hoeven niet zoals ik nog even 3 dagen geld te verdienen bij een baas.

Met stipt op nummer 1! Iedere zondag kijk ik uit naar haar weekvlog en door haar ben ik echt in het vlogwereldje gerold en toen ik haar ontdekte heb ik bijna al haar oude vlogs in 1 weekend terug gekeken. Ze is echt oprecht, positief en heeft een mooi leven in Amsterdam. Ook heb ik bij haar afgelopen december een Masterclass B(V)loggen mogen volgen en dat vond ik een geweldige ervaring. Je kunt hier lezen hoe dat was.


Dan als goede tweede toch wel denk ik De Huismuts. Ik volgde haar blog een heel klein beetje, die eerst volledig over interieur ging. Later kreeg ze een kind en begon daar vaker over te bloggen en ook te vloggen. Het zijn gewoon leuke vlogs van een hipster gezinnetje in Amsterdam. 


Op de derde plek staat JOSH V, al ik moet hier wel de kanttekening bij geven dat ik het soms echt over de top vind. Ik maak me zorgen om al die 18-jarige meisjes die dit kijken en denken dat haar leven 'normaal' is. Alle respect hoor want ze werkt er keihard voor, maar dan nog, het blijft een beetje boven mijn comfort-zone. Maar wel leuk om af en toe mee te kijken in haar leven.Daarnaast heb ik nog 3 vloggers waar ik niet alles van volg maar zo af en toe wel een vlogje mee pik, de meiden bewonder ik om wie ze zijn en ook hun doorzettingsvermogen.

Van deze meiden bekijk niet alles, ik merk dat ik het babygeneuzel flink ontgroeit ben. Maar af en toe zijn er wel leuk onderwerpen en ik ben nu groot fan van de verhuisvlogs van Ilonka die iedere zondag verschijnt.


De naam zegt het al, vanuit een blog gaan vloggen. Ze is niet helemaal mijn type qua mens, maar ze heeft af en toe wel interessante onderwerpen die mij aanspreken. Ze plaatst iedere dag een nieuwe vlog, echt ongelofelijk, waar haal je de tijd en energie vandaan.


En last but not least; Ramona Schoon. Ik denk dat ik haar digitaal zeker al 10 jaar ken als het niet meer is, weblog, hyves we hebben het allemaal voorbij zien komen. Nu heeft ze een webshop vol met leuke stationery voor het schrijven van brieven alles wat daarbij komt kijken. Ik respecteer haar doorzettingsvermogen in het algemeen, daar zouden een hoop mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.


En zo kan ik dus hele avondjes van vlog naar vlog hoppen en mezelf hier helemaal in verliezen. Helaas zijn er te veel, dus iedereen volgen wordt echt lastig, maar goed het houd je van de straat ;) Ik ben benieuwd of jullie ook youtube kijken en zo ja, wat kijken jullie dan?

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: