Weekoverzicht week 19; 10km!, veel speeldates, nieuwe schoenen en in de krant!

by - mei 17, 2017

Welkom bij weer een nieuwe weekoverzicht, leuk dat je meeleest.

Maandag
De vakantie is weer voorbij, dus we maken ons klaar voor een nieuwe schooldag. Vandaag is mijn part-time dag en ik ga gelijk vanaf school hardlopen.Vandaag besluit ik om mijn pogingen om 5 km in 30 minuten te lopen even te laten bij wat het is en op een rustiger tempo een kilometertje of 7 te pakken, dat werden er dus mooi 10!! Bam voor de tweede keer in mijn hardloopleventje loop ik 10 kilometer. BLIJ!


Uit school neemt de oudste een vriendinnetje mee en legt haar even uit hoe je nou precies Mario speelt ;) Papa en de jongste gaan nog even bij opa en oma op bezoek en voor mij is het is een fijne rustige middag die ook nog eindigt met aardig wat zon, dat hadden we s'ochtends zeker niet verwacht.


Na het eten gaan de jongens en Martijn voeren bij een visstek. Ik doe rustig aan, want alles in mijn lijf doet zeer na mijn prestatie van vanochtend.

Dinsdag
Vandaag ga ik weer werken en de jongens naar school. De jongens gaan om 3 uur met oma Bep mee naar huis om daar te spelen en te eten. Als Martijn en ik uit het werk komen hebben we even de tijd aan ons zelf, ik plant even de moestuintjes over. De rest gaat naar opa voor op het land.


Daarna gaan Martijn en ik naar een uitverkoop van kleding, vroeger gingen we daar heel vaak heen, maar op een gegeven moment was het niet meer wat het was, maar omdat we nu een tijdje niet geweest waren leek het ons weer wat. Martijn kocht 3 mooie truien, voor de jongens had ik 3 broeken en een mooie zomerjas. Maar voorlopig hebben we het wel weer gezien ;)

Als we thuis komen gaan de jongens net naar bed, gelukkig kunnen we ze nog even zien.

Woensdag
Vandaag lekker vrij en de jongens een ochtendje naar school, eerst even wat boodschapjes en huishoudelijke klusjes om daarna gezellig koffie drinken bij een vriendin en haar dochter. We eten heerlijke koeken met hartjes en spelen een potje "Toren van Pisa".


Uit school gaat de jongste bij een een vriendje spelen en de oudste en ik lunchen samen. Daarna gymen en na afloop halen we de jongste weer op. Als we thuis komen, komt er een vriendje bij de oudste klas spelen. En zo is het een drukke middag. Het loopt allemaal even niet zo lekker, jongens vervelend en ik super geïrriteerd, geen goede combi, ook bij ons gaat het wel eens mis. En dat is nog zacht uitgedrukt!

Na het eten neemt Martijn de jongens nog even mee om te gaan voeren bij de visstek, ik probeer mezelf weer te vinden tijdens een uurtje yoga.


Donderdag
Vandaag weer werken en de jongens naar school en oh wat zijn ze blij met hun nieuwe Pikachu. Een lieve achterbuurvrouw haakte deze voor de jongens, ze mochten ze gister ophalen en zijn sindsdien onafscheidelijk.


De jongste hoeft vandaag maar een half dagje naar school, de oudste wel gewoon de hele dag. Oma Tineke past op de jongens en als ik thuis kom zijn de jongste en de achter-buurjongen lekker buiten aan het kliederen met water, nou ja lekker, ze maken er best een bende van :)

s'Avonds de wekelijkse boodschappen en Martijn gaat sporten en daarna voetbal kijken bij vrienden.

Vrijdag
Ik ga vandaag werken en vertrek al vroeg van huis, de jongens naar school en Martijn lekker thuis. Allebei de jongens weer een speeldate uit school vandaag, ze hebben het er maar druk mee.

s'Avonds gaat Martijn vissen en de jongens en ik spelen een spelletje en chillen lekker op de bank. Ook moet ik vanavond echt aan de bak om mijn vlog af te maken over de week dat we met zijn 3-tjes waren.


Èn vanavond wordt ook het moederdagcadeau afgeleverd dat ik mezelf heb gegeven ;) Lang getwijfeld of ik ze zou bestellen, maar met de bon die ik nog had liggen van mijn kerstpakket werden ze wat betaalbaarder. Ook de jongens waren enthousiast, al vonden ze het vreemd dat er geen lampjes in zaten ;)


Zaterdag
We beginnen de dag lekker rustig, Martijn was gisteravond laat al thuis gekomen van het vissen i.p.v. vanochtend. Maar die is om 10 uur al weer op pad om van alles te doen. Onderweg komt hij er achter dat het vandaag open dag is bij de hulpdiensten. Samen met de jongens en de achterbuurtjes gaan ze een kijkje nemen. Het was een geslaagd bezoekje.


's Middags fietsen Martijn en de oudste nog bij een vriendje langs om wat terug te brengen wat gisteren vergeten was en onderweg doen ze nog een bakkie bij vrienden. Ik breng de jongste weg, die heeft een kinderfeestje en ik fiets gelijk door naar het tuincentrum oma wilde graag geraniums voor moederdag dus die krijgt ze :)


Aan het einde van de dag haalt Martijn de jongste weer op bij het kinderfeestje, het duurde even voor dat ze thuis waren, de papa's en mama's die ophaalden hadden het ook nog even gezellig ;)

Als we s'avonds aan de thee zitten krijgen we van oma Tineke een berichtje dat de Martijn en de jongens op het AD.nl staan, echt heel grappig en ook een super lieve foto. Hier is de link naar het artikel en dit was de foto.


Zondag
Vandaag is het moederdag, een druk en strak programma vandaag en dat allemaal voor het voetbal natuurlijk! Ik word eerst verwend met een heerlijk ontbijtje en prachtige cadeau's.


Daarna snel aan de bak want ik wilde graag nog even hardlopen. Gedoucht en wel komen we om half 11 aan bij het eerste bezoek van vandaag bij oma Tineke. Daarna snel door naar oma Bep waar we ook lunchen. Daarna drinken we nog een kopje koffie en vertrekken we richting huis voor een spannende voetbalmiddag. Gelukkig loopt het allemaal goed af en spreek ik denk ik namens heel veel mensen dat Feyenoord verdiend kampioen is geworden!

En ik plaatste vandaag ook nog onze nieuwe vlog online, die we maakte tijdens de afwezigheid van papa. Mocht je deze gemist hebben, kijk dan hier.Het was al met al nog best een druk weekje moet ik zeggen, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

You May Also Like

1 Comments

  1. Oef, klinkt inderdaad als een druk weekje. Maar wel met mooie hoogtepunten, 10 km bv.! Wat gaaf die pikachu's!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: