Weekoverzicht week 18; Dierentuin, Logeren, Zwemmen en Papa weer thuis!

by - mei 10, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, het was tweede meivakantie week van de jongens en Martijn zat het grootste deel van deze week in Frankrijk.

Maandag
Vandaag een dagje dierentuin, deze stond eerst zaterdag op de planning, maar omdat vandaag de korting hoger was kozen we voor vandaag :) Eerst hadden we nog een afspraak en daarna vertrokken we met zijn 3-tjes richting Rhenen.


Het was een fijne dag, het weer viel mee en we beleefde ook nog een spannend avontuur in het monorail-treintje. En natuurlijk bekeken we het nieuwe huis van Wu Wen en Xing Ya. Wat een paleis!


Na ons bezoek gingen we lekker eten bij de gele M, daar werden de jongens gevraagd of ze een ijsje mochten tappen, daar zeiden ze geen nee tegen ;)


Dinsdag
Vandaag ga ik werken en de jongens gaan naar oma , het weer valt tegen, maar als s'middags de zon te voorschijn komt gaan ze nog even lekker spelen in de speeltuin van onze trouwlokatie. Ook een vriendinnetje gaat mee, helemaal gezellig!


Als ik thuis ben maak ik spaghetti, niet zo lekker als papa, maar het smaakt heerlijk!

Woensdag
Vandaag weer een druk dagje, we hebben om negen uur een afspraak bij de fysio en daarna gaan we met oma op familiebezoek in Rosmalen. We worden verwend met een heerlijk verzorgde brunch.


Rond half drie vertrekken we weer huiswaarts, de jongens gaan naar mijn ouders om daar een nachtje te logeren. Vanavond yoga en morgen werken, dus dit was de ideale oplossing.

Nadat ik nog even een bestelling van mijn webshop heb weggebracht ga ik lekker naar huis om te genieten van mijn avondje voor mezelf. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de jongens echt mis en voel me helemaal niet happy, normaal kan ik er echt naar uitkijken als ik een avondje voor mezelf heb, maar vanavond voel ik me incompleet.

Donderdag
Voor ik ga werken doe ik poging twee om 5 km in 30 min te lopen, helaas loop ik zelfs nog langzamer dan poging 1 :( Gauw douchen en naar het werk. Ik had me voor genomen als ik geïnstalleerd was op het werk de jongens iMessage te sturen, maar ik ben nog niet zo ver of ik krijg al wat binnen van hun kant! Mijn moederhart maakt een sprongetje, zo schattig!Na het werk nog even snel naar de kapper en dan snel naar mijn ouders om daar te eten samen met de jongens.

Vrijdag
Vandaag eindelijk weer eens een relax ochtendje zonder afspraken of andere verplichtingen en als het goed is komt papa vandaag weer thuis. Ik breng nog een pakketje weg en doe wat kleine boodschapjes. een vriendinnetje komt nog even spelen en eet ook een broodje mee.


's Middags gaan we zwemmen met zijn drietjes en helaas; de jongste is het water nog niet in of hij valt achterover van het trappetje van het glijbaantje. Hij maakt echt een flinke smakkerd en er verschijnt gelijk een ei op zijn achterhoofd. Even een kwartiertje met een ice-pack op de bank om daarna als nog lekker het water in te gaan.


Wat hebben we heerlijk gespeeld en gezwommen. De jongste werd steeds vrijer en we hebben zelfs nog even zonder bandjes gespeeld. En de oudste vermaakt zich prima en had ik eigenlijk geen omkijken naar. Hij wilde graag zijn vriendinnetje meenemen, maar dat durfde ik niet aan, achteraf gezien had het makkelijk gekund. Volgende keer mag ze dus mee ;)

Begin van de avond komt papa thuis, joepie, wat een feest. Ons gezin weer compleet, ook al was de week met zijn 3-tjes ook heel fijn.

Zaterdag
Vandaag lekker niks op de planning. Papa pakt zijn spullen uit en maakt met behulp van de jongens de auto schoon.


Ik draai een paar wasjes, we doen de wekelijkse boodschappen, brengen nog een bezoekje aan de speeltuin en genieten van de zon in de tuin.


Zondag
Vandaag dan echt de allerlaatste dag van de vakantie. s'Ochtends brengen we een bezoekje aan de Ikea en daarna zet Martijn me in de stad af en gaat hij met de jongens naar huis. Onderweg stopt Martijn nog even met de jongens om bij een visstek te kijken, daar is een heel grappig pontje, die ze natuurlijk even moeten uitproberen.


In Utrecht kan ik niet echt slagen, dus ik pak om 14:00 de trein weer naar huis, volgende keer beter. Eerst maar eens mijn hoofd leeg maken en mijn kledingkast uitzoeken.

Als ik thuis kom is het natuurlijk voetbal, voetbal en nog eens voetbal.....wat een bizarre wending, echt heel jammer. Martijn heeft natuurlijk genoten als was hij in de minderheid ;)

De jongens spelen heerlijk buiten met de buurtkinderen en verder sluiten we de dag rustig af met een baddersessie. De jongens liggen er weer bijtijds in want morgen is de vakantie weer voorbij en kunnen we er weer fris tegen aan op school.

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende week.

You May Also Like

2 Comments

  1. Dat ziet er uit als een bijzonder fijne vakantieweek! Hoe is het met het achterhoofd van Nathan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaat gelukkig goed, hij heeft er minder last van gehad dan verwacht. Ook met het slapen (liggen op zijn achterhoofd) kon hij zich goed redden. Eind goed al goed ;)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: