Weekoverzicht week 20; Tent gekocht, Skateles, BBQ en Pokemon!

by - mei 24, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, leuk dat je meeleest. De eerste helft van de week was erg druk, het weekend deden we lekker helemaal niks.

Maandag
Vandaag werken en de jongens naar school, ze blijven vandaag over en om 15:00 gaan ze met oma naar ons huis,  de jongste neemt een vriendinnetje mee en ze spelen lekker, het is ook prachtig weer.Na het eten zetten we onze nieuwe aankoop op, een tweedehands tent. We hadden deze al gekocht voordat Martijn naar Frankrijk ging maar we hadden niet echt de tijd gevonden om hem goed te bekijken en op te zetten. Vanavond dus eindelijk wel en het resultaat was goed, het opzetten ging gemakkelijk en ook helemaal hoe we het in gedachte hadden. Op de foto staat overigens alleen de binnentent, er komt nog een buitenkant overheen. 


Dinsdag
Vandaag weer werken en de jongens blijven weer een dagje over, ik haal ze dan zelf om 15:00 op om naar de eerste skate-les te gaan. Als ik op mijn werk aan kom ik gelijk de grote baas tegen in mijn kantoor, een Feyenoorder in hart en nieren en hij kan niet meer praten van het feesten de afgelopen dagen. Ik kan het niet laten om even met de 'schaal' op de foto te gaan en te delen in onze vrienden-app waar van het grootste gedeelte voor Ajax is ;)


Als we na school arriveren bij de skate-les is het even heel anders dan verwacht, normaal als we mee doen aan een buitenschoolse activiteit zijn er ongeveer 12 kinderen, nu waren het er dus 80. Even schrikken voor zowel de oudste als voor mij. Gelukkig was het erg goed georganiseerd en uit eindelijk werd de groep onderverdeeld in groepen naar mate van niveau. Het was een zware middag voor hem zowel mentaal als fysiek, echt een overwinning en aan het einde was hij dan ook helemaal gesloopt. Maar hij heeft het prima gedaan.


Na de energie-vretende middag gaan we voor het eerst barbecue-en dit jaar, helemaal Martijn zijn ding, dus ik kan lekker zitten en genieten. s'Avonds heb ik nog een afspraak met twee meiden die ik heb leren kennen met de zwangerschapsgym van de oudste. Helemaal leuk en een hoop te bespreken.


Woensdag
Vandaag lekker vrij en de jongens naar school. Vandaag is het juffendag, alle kinderen hebben leuke theezakjes geknutseld en deze worden verzameld in prachtige theedozen zodat iedere juf of meester een theedoos heeft met theezakjes van de kinderen van zijn of haar klas.

Ik ga vanaf school hardlopen, vijf kilometer loop ik op een niet zo goed tempo. Het blijft vallen en opstaan. Na de lunch gaan we gymen en naar de fysio. De oudste mocht zijn skates meenemen naar de fysio en gelukkig weet de juf hem nog een positieve vibe mee te geven wat betreft het skaten.


Na een bezoekje aan de Action voor nieuwe waterspuiten komen we rond 15:30 thuis en we doen lekker helemaal niks mee, het is heerlijk weer dus de jongens spelen heerlijk met water in de tuin. Echt genieten dit.

Donderdag
Vandaag weer werken en oma Tineke past op. 's Middags neemt de oudste een vriendinnetje mee te spelen en de jongste speelt lekker met de achterbuurjongen. Aan het eind van de middag zijn de jongens druk met hun nieuwe spaarboek van de Albert Heijn. Van een lieve tante van mij kregen de jongens een boek en zo sparen we met de hele familie mee met de jongens. Mama houdt hier zo van, één van mijn autistische trekje, de jongste heeft nu ook een eigen boek dus ik ga helemaal los ;)


Vrijdag
Vandaag lekker weer vrij en de jongens een ochtendje school. Als we naar school lopen en we zetten de Pokemon aan komen we er achter dat er en nieuw event is deze dagen, waarin ook een hele belangrijke voorkomt die we nog niet hebben. Ik app gelijk even met mijn Pokemon-matties (lees collega's) om het een en ander te verifiëren.


Als de jongens op school zijn rij ik door naar de pedicure/schoonheidsspecialiste om even mijn voetjes en mijn wenkbrauwen te laten doen. Zo fijn altijd weer, eigenlijk gewoon vaker doen. Als ik de jongens op haal willen ze beide iemand mee nemen; de oudste en vriendinnetje en de jongste een vriendje, we eten met zijn allen een broodje.

En dan gebeurd natuurlijk het onvermijdelijke; de belangrijke Pokemon verschijnt op de map, ik besluit om de 2 kleintjes mee te nemen en de 2 grote even alleen te laten, maar natuurlijk willen de grote ook mee, dus gooi ik ze alle 4 in de auto en gaan.......het ging niet helemaal zoals gepland met het vinden van de Pokemon, internetverbindingen etc., maar uiteindelijk net op tijd gevangen ;) Ja, mensen ik ben echt een nerd :(


Zaterdag
Het hele weekend geen plannen, heerlijk, wat heb ik er naar uitgekeken. Er wordt lekker in huis gekeuteld, buiten gespeeld, heerlijk. Ook gaan we eindelijk een boot opblazen. De boot is van Martijn van vroeger en ligt gewoon al 10 jaar op zolder, zo leuk voor de jongens en dus zo jammer dat we er niks mee doen. De jongens vinden het natuurlijk helemaal geweldig. Alleen even afwachten of ie morgen nog vol is dan kan ie de volgende keer mee als we gaan zwemmen.


Verder wordt er s'middags gespeeld met klasgenootjes uit de buurt, ik red nog iemand met een half gecrashte telefoon en Martijn gaat een nachtje vissen.


Zondag
Weer een dagje niks, Martijn is bijtijds thuis om de "nieuw hervonden" boot op te halen die we toevallig gisteren hebben getest, zijn voederboot zit vast en die moet hij die gaan halen. Zo zie je maar weer waar zo iets handig voor is ;) Verder krijg ik ontzettend lieve reactie's op mijn persoonlijke verhaal dat ik plaatste op mijn blog.

Martijn gaat nog even klussen bij zijn broer en de jongens spelen de rest van de dag heerlijk met kinderen uit de buurt en de boot blijft favoriet.


Ik doe heel veel klusjes die al zo lang zijn blijven liggen, echt heerlijk zo een dagje. Ik loop nog even zeven kilometer hard en krijg een optreden van de oudste en een vriendinnetje. Heerlijk die fantasie van die meiden, jongens zijn daar toch heel anders in. 


Net voor het eten maakt de jongste nog een flinke smakkerd en zijn knie ligt open, arme drommel. Gelukkig is het een bikkel en gedraagt hij zich karig, we eten en badderen en s'avonds lekker relaxen na een drukke speeldag. Ik help nog even op afstand iemand uit de brand, die problemen heeft met haar telefoon, misschien toch een ander beroep kiezen!? ;)

Dit was weer onze week, bedankt voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: