Mini-Honeymoon IJmuiden (incl. Vlog #11)

by - september 17, 2017

Op 26 augustus jongstleden vierden wij ons 1-jarig huwelijk en ons 16 jaar samen zijn. Via A&A Tours boekten we een hotel bij het strand en de jongens mochten bij de opa's en oma's logeren en spelen.


Zaterdagochtend vertrokken we naar IJmuiden met een aantal tussenstops, helaas gebruiken we dit soort dagen dan ook weer om zo veel mogelijk te doen waar je de kinderen soms net even niet bij kan gebruiken. Dus voor we in IJmuiden aan kwamen hadden we al het een en ander achter de rug.

Als we aankomen in IJmuiden doen we eerst lekker een drankje bij een hippe strandtent, het weer zit mee en we zijn nu al verliefd op IJmuiden-strand. Rond half 5 pakken we de spullen uit de auto en checken we in bij het hotel. Een fijne ruime kamer met een prachtig uitzicht over de jachthaven en de boulevard waarover je zo naar het strand loopt. Op de kamer ligt een heerlijke verrassing, ook al is het een kleine attentie, je voelt echt een beetje speciaal ;)Als we een beetje gesetteld zijn gaan we weer richting het strand waar we eerst een lange strandwandeling maken en bij de verst liggende strandtent een drankje doen, daarna lopen we over het strand langs idyllische strandhuisjes terug om nog even een hapje te eten bij een verhoogde strandtent met prachtig uitzicht over zee!


Na het eten lopen we over de boulevard (stelt niet veel voor hoor) terug richting het hotel en drinken op de boulevard nog een vers gemaakte Mojito als afsluiter. Om daarna héééééél burgerlijk mijn favoriete programma "Ik Vertrek" te kijken in ons heerlijke kingsize hotelbed.


s'Ochtends worden we wakker met het uitzicht op jachthaven die er prachtig bijligt met de opkomende zon! We ontbijten lekker buiten, het beloofd een mooie dag te worden. Na het ontbijt checken we lekker uit leggen de spullen in de auto en maken een wandeling over de pier langs de jachthaven.


Daarna lopen we nog even naar het strand waar we nog even een uurtje relaxen en beseffen dat we echt heel veel geluk hebben met het weer. Ook fantaseren we over de idyllische houten strandhuisjes, die met dit weer echt heel aantrekkelijk zijn.


Rond half 1 vertrekken we naar Haarlem om daar nog even lekker te shoppen. Ik was er zelf nog nooit geweest, maar het is een erg leuke stad om te winkelen. Er zit van alles; zowel de grote bekende winkels maar ook leuke concept stores met kleine ondernemers die hele leuke spullen verkopen.


Rond 4 uur vertrekken we richting huis en doen daar nog even een boodschapje en een wasje om vervolgens rond half 7 halen we de jongens weer op te halen, een heel fijn weerzien, fijn om weer compleet te zijn.

Het was echt een super fijn weekend; ik kan IJmuiden iedereen aanraden, het is een heel mooi groot strand, met hele leuke standtenten waar je je heel goed kan vermaken. Ook voor kinderen is het super leuk en niet zo massaal als andere grote badplaatsen. Wij zijn verliefd en zullen er zeker nog vaker komen met de jongens.

Bekijk ook onze vlog over deze mini-honeymoon. Mocht je de vlog leuk vinden doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op ons kanaal!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: