Weekoverzicht week 36; Autopech-drama, Eerste Damles, Studiedag en Appelpop!

by - september 13, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; een drukke week door o.a. Martijn zijn verschoven diensten, het autopech-drama, eerste damles en twee keer een bezoek aan Appelpop.


Maandag
Vandaag vertrek ik op tijd naar mijn werk, Martijn brengt de jongens naar school want die gaat pas om half 4 naar zijn werk. Hoe is nog even de vraag i.v.m. de autopech van afgelopen vrijdag. Daarnaast helpt hij ook nog een vriend met een rondje AVRI en in de middag krijgt hij het bericht dat ze zijn auto toch gaan maken en dat hij voor de komende dagen een leenauto krijgt.

Dat de jongens niks tekort komen met papa thuis blijkt wel uit deze foto die ik op mijn werk krijg doorgestuurd!


Als Martijn om half 4 naar zijn werk gaat, brengt hij de jongens naar opa en oma waar ik uit mijn werk ook naar toe ga om lekker een hapje mee te eten. s'Avonds krijg ik een telefoontje dat hij dinsdagavond ook weer moet werken dus daar gaat mijn geplande sportavondje, de spoeling was al dun deze week i.v.m. de studiedag van de jongens a.s. woensdag, dus even mijn logistieke ikke naar boven roepen.

Dinsdag
Vandaag vertrek ik dus weer lekker op tijd naar mijn werk, want Martijn brengt de jongens weer naar school. De rollen zijn een beetje omgedraaid vandaag, want als Martijn de jongens naar school heeft gebracht gaat hij een rondje hardlopen. ;)

Voor de middag heeft mijn logistieke ikke het volgende plan bedacht. Oma zou toch al oppassen vanaf half 4, dus als de oudste en oma om half 5 de jongste ophalen van zijn eerste damles (hoe cute) gaan ze door naar oma's huis waar ze lekker een hapje mee mogen eten. Zo kan ik uit mijn werk een uurtje sporten en daarna de jongens weer ophalen.


Zo gezegd zo gedaan, ik ga voor het eerst alleen aan de slag met mijn schema in de sportschool en daarna haal ik de jongens op bij opa en oma. Als ik daar aan kom wordt er druk gesport in de tuin, echt geweldig om te zien ♥.


Woensdag
Vandaag dus studiedag en we starten de dag heel rustig. De eerste schoolweken hebben er bij de jongste flink ingehakt dus helemaal niet erg om even een dagje bij te komen. We doen het dan ook rustig aan. Martijn begint iets later omdat hij er gisteravond achter kwam dat zijn auto nog niet helemaal lekker rijdt. Hij krijgt weer een leenauto mee voor vandaag.

De jongens en ik fietsen nog even naar de stad zodat ik nog even een rondje prijzen kan doen en de jongens mogen samen een rondje Pokemon lopen.


s'Middags gaat de gymles wel gewoon door en kunnen we lekker op de fiets gelukkig. Op de terug weg fietsen we even langs de Action en verder rommelen we lekker thuis. Ook heb ik mijn bestelling ontvangen met houten blokjes voor mijn webshop, ik hoop hier binnenkort meer van te kunnen laten zien.


Aan het eind van de middag haalt Martijn zijn eigen auto weer op en ik ga na het eten nog naar de yoga.

Donderdag
We zijn nog amper uit bed of ik krijg een appje dat Martijn weer met pech staat, echt heel sneu en vervelend, hij begint er een beetje de balen van te krijgen. We sturen hem een fotokus met onze heerlijke slaaphoofden om hem een hart onder de riem te steken.


Gelukkig kunnen ze hem weer op weg helpen, maar vanavond weer terug naar de garage. Ik heb een gewone werkdag en de jongens naar school. Oma Tineke past op vandaag.

Vandaag vraag ik 2 domeinnamen aan, na lang wikken en wegen ga ik het toch doen. Voor die paar euro's per jaar is het toch wat duidelijker om een kortere domeinnaam te hebben. Voor mijn webshop wordt het www.taxxlifestyle.nl en voor dit persoonlijke blog wordt het www.taxxlifeblog.nl.

Aan het eind van de dag gaat Martijn weer langs de garage en weten ze het geloof ik ook niet meer. Hij krijgt weer een prachtige leenauto mee. Na het eten nog even sporten voor Martijn en daarna lekker chillen met Expeditie Robinson op de buis.


Vrijdag
Na een onrustige nacht met de jongste in ons midden met wat koorts-achtige verschijnselen breekt weer een nieuwe dag aan. Hij wil toch naar school en omdat het maar een half dagje is, prima. En ik ben toch in de buurt, eerst heb ik mijn laatste afspraak bij reflex-therapie en daarna rij ik gelijk door naar de sportschool om weer een rondje te doen van mijn schema.


's Middags gaat de oudste weer naar school en de jongste en ik doen nog een rondje prijsjes, ik hoopte echt om het vandaag af te sluiten. Maar helaas toch nog 2 winkeliers die het nog niet helemaal in orde hadden.

De oudste neem uit school een vriendinnetje mee en als ze thuis aankomen is hij tot op het bot toe nat, ze moesten naar de gymles lopen en hij was zo lief om zijn paraplu aan een vriendinnetje te geven. Zo schattig, een echt gentleman, net als zijn vader ;) Snel droge kleren aan en lekker spelen.

Martijn vertrekt rond half 5 naar Appelpop en ik kook voor de jongens (jaja een uitzondering) en verder hebben we een rustige avondje.


Zaterdag
Ik ga s'ochtend op ziekenbezoek bij een collega. Ik haal wat andere collega's van het station en we rijden er heen. Gelukkig gaat het naar omstandigheden redelijk goed met de hem en na een uur drop ik mijn collega's weer bij het station.

Verder maak ik vandaag mijn nieuwe domeinnamen bekend, gisteren kreeg ik de mail dat ze beschikbaar waren, dus gelijk alles door gelinkt en vandaag maak ik ze bekend op het wereld wijde web ;)


Martijn haalt zijn eigen auto weer op de garage en gaat s'middags met de oudste en nog wat vrienden naar Appelpop. De jongste en ik gaan op verjaardagsvisite bij een neef van mij, waar ik weer even mijn lieve tantes en neven spreek.


Rond etenstijd zijn we allemaal weer lekker thuis, we kiezen  voor een makkelijke maaltijd en maken er een lekker relax avondje van. Al vangt de oudste wel nog mooi een Entei via een raid, helemaal blij! En mama ook want daar hoeven we voorlopig niet meer voor op pad ;)

Zondag
Vandaag een ochtendje zwemmen op het programma, De jongste moet een zwemtest doen om op zwemles te mogen dus we gaan even oefenen. Eerst ga ik nog even een rondje hardlopen, Runkeeper biedt nu gratis een paar lessen aan waarmee je je snelheid kan verbeteren, dus ik pak daar een lesje van. Op zich gaat het prima, maar ben niet helemaal happy met de les zelf. Even kijken hoe ik dit verder ga doen.

Rond elf uur vertrekken we richting het zwembad en de achterbuurtjes gaan ook gezellig mee. Ik heb zelf een hekel aan zwemmen, maar zo is het prima te vertoeven. Helaas het niet helemaal zoals verwacht met de jongste , maar goed hij is in ieder geval watervrij.


Voor de rest van de dag lekker helemaal niks! Ik doe een hoop in huis, werk nog even aan mijn blog en breng 200 flyers rond bij ons in de wijk voor een rommelmarkt die wordt georganiseerd door een vriendin.


Aan het eind van de middag voel ik me niet helemaal fit, ik merk aan alles dat ik verkouden aan het worden ben. Ik besluit dan ook om lekker te gelijk met de jongens in mijn bed in te duiken. Ik kijk nog even VT-wonen en daarna lekker slapen. Hopelijk gaat het morgen beter.

Bedankt weer voor het lezen van dit weekoverzicht, door alle autopech was het echt een rommelige week. Aankomende week ook best weer druk met wat activiteiten op school en Martijn gaat mee doen met de Dam-tot-Dam-loop.  Dus hopelijk lezen jullie volgende week weer mee. Tot dan!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: