Week 7; Valentijnsdag, Mijlpaal Blog, Rapporten, Eerste Slaapfeestje en Moe!

by - februari 21, 2018

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week was een fijne week met gezellige afspraken, een mijlpaal voor mijn blog, een geweldige Valentijnsdag en twee prachtige schoolrapporten!


Maandag
Na het sporten fiets ik even langs mijn tante. Zij behaalde vorige week haar rijbewijs, ik vind het zo knap! Voor haar maakte ik afgelopen vrijdag deze leuke notitieboekjes. Om twaalf uur de jongens van  school halen voor een heerlijke en gezonde lunch. Zo lekker, maar zo jammer dat ik gewoon te lui en te laks ben om dit goed door te zetten. 


Als de jongens weer naar school zijn breng ik nog wat pakketjes naar het postkantoor. Eindelijk komen de verkopen via Marktplaats weer een beetje op gang. Het stond een beetje stil, we deden er ook weinig aan eerlijk gezegd.


s'Middags gaat de jongste bij een vriendje spelen en de oudste neemt een vriendinnetje mee naar huis. Zij heeft nog nooit bij ons gespeeld, die de oudste is me toch een partij populair bij de meiden.

Dinsdag
Gisteren kocht ik twee agenda's voor één euro per stuk. De oudste wilde al een tijdje een agenda en ja, wat hij wil, wil de jongste ook. Ze worden dan ook met veel blijdschap ontvangen en voor dat we naar school gaan wordt er al druk in geschreven.


Ik begin met een opzetje voor de uitnodigingen voor de verjaardag en kinderfeestjes van de jongens. Over een kleine maand zitten we weer midden in het feestgedruis en dit keer wil ik alles een beetje bijtijds af hebben.


s'Avonds komt de eerste opzet voor de uitnodiging door de keuring heen, gelukkig! Ook maakt de oudste nog een cadeautje voor zijn vriendinnetje voor Valentijn. We hadden al iets gekocht, maar hij vond het zo spannend dat hij het gelijk maar gegeven heeft. Om morgen nou helemaal niks meer te doen is ook zo wat, dus hij maakt nog een mooi hart voor haar.

Woensdag
Als ik om half negen de jongens naar school heb gebracht doe ik een rondje boodschappen; Turkse  groenteboer, Albert Heijn en de bakker voor lekkere valentijnsgebakjes voor vanavond.

Om 9 negen  uur heb ik een super leuke afspraak bij een super leuk tentje in de stad. We ploffen neer op een heerlijk plekje bij de kachel. Onder het genot van een kop thee en een dadeltaartje kletsen we gezellig bij.


Vanaf mijn afspraak loop ik met de boodschappen naar het schoolplein om de jongens op te halen. Snel lunchen en door naar de gym. Als we terugkomen is er Valentijnspost! Een klein pakketje en een envelop gericht aan 'de papa van '.


Van Martijn en de jongens krijg ik een lekkere doos Merci gepersonaliseerd met een foto van de jongens erop. In de envelop voor Martijn zit een schattige tekening van de jongste. Zo lief!

Even later komt een  vriendinnetje ook nog even langs, met een prachtig pakket vol met cadeautjes. Niet alleen voor de oudste zelf maar ook voor ons, zo ontzettend lief!


Als Martijn thuis komt ga ik snel nog even een klein rondje sporten. Na het eten verras ik Martijn en de jongens nog met de gebakjes en dan is deze ontzettend leuke en gezellige Valentijnsdag toch echt voor bij!

Donderdag
Gisteren deelde Janine mijn blog in de categorie 'fijn leesvoer' op haar website www.simpelrijkleven.com. Super trots ben ik op dit artikel. De intro, die Janine zelf schreef, geeft mij een fantastisch gevoel, beter had ik het zelf niet kunnen verwoorden. Via deze link kom je bij het artikel.

Vandaag een hectisch dagje op het werk, lekker druk met van alles en nog wat. Dat blijkt ook wel uit het aantal stappen die ik vandaag heb gezet. Op een normale werkdag zit ik meestal tussen de 7000 en 8000 stappen en vandaag dus 11675 stappen.

s'Avonds na het eten krijgen we nog bezoek van een timmerman, misschien wordt het toch eens tijd om het een ander aan te pakken in huis, wordt vervolgd!

Vrijdag
Als ik naar mijn werk rijd is er weer een prachtige zon, wat is dit genieten zeg. Ik kan het niet laten om even te stoppen; even een mooie foto maken voor mijn blog en natuurlijk mijn Instastories.


Rond kwart over twaalf krijg ik twee prachtige berichten via de app. De jongens hebben hun rapport gehad en ik krijg even de eindconclussie door geappt! Wat ontzettend goed, ik weet niet wat ik lees. Ik ben zo trots op mijn mannen dat ik er emotioneel van wordt. Ze hebben beiden een zeer goed rapport met lovende woorden.


's Middags gaat Martijn naar België om een nachtje te vissen, De jongste gaat een paar uurtjes naar oma en de oudste heeft zijn allereerste slaapfeestje. Hoe cool! Ze gaan eerst heel stoer klimmen en daarna blijven ze allemaal slapen bij de jarige.


De jongste en ik maken er een gezellig een avondje van met zijn tweeën. Hij wilde graag soep eten en daarna verrast Martijn ons met een heerlijk toetje in de koelkast. Wat een feestje en we delen het graag via de Instastories.


Zaterdag
De jongste en ik starten de ochtend lekker rustig. Om tien uur halen we de oudste op van het feestje. Hij vond het geweldig, al merk ik wel dat het een redelijke aanslag op hem is. We krijgen nog wat supergave foto's over de app, waaronder deze actiefoto.


Martijn keert na een ijskoud nachtje vissen tegen het eind van de ochtend ook weer huiswaarts. Het was zo koud dat het ijs op zijn hengels staat. Rond één uur is ons gezin weer compleet en dat is maar goed ook.


Op de een of andere manier krijg ik een soort instortingsmomentje en terwijl de jongens beide lekker boven spelen met een vriendje en vriendinnetje kruip ik mijn bed in. Geen idee wat er aan de hand, maar ik heb het echt even nodig. Ik ben (weer) zo moe de laatste tijd en ik heb geen idee waar het vandaag komt. Terwijl het rustiger aan doen me toch heel goed af gaat.

Tegen het avond eten hijs ik me weer uit bed en ik voel me toch wel beter. We eten heerlijke zelfgemaakte pizza. Aan een oud HelloFresh recept geven we onze eigen draai en we smullen heerlijk van deze zelfgemaakt pizza's van platbrood. Echt een aanrader.


Zondag
De oudste slaapt lang uit, dat slaapfeestje heeft er toch wel ingehakt. Martijn gaat sporten en terwijl de jongens even lekker boven spelen, pak ik de woonkamer aan. Het is zo ondankbaar werk, maar het is altijd weer een geluksmomentje als alles aan kant is.


Behalve dan de kastjes onder de TV (rechts op de foto), daar staat alle Lego van de jongste. Hij speelt er veel mee, dus op zich vind ik het prima. Maar het past niet echt in het interieur zeg maar. Als Martijn terug is ga ik nog even hardlopen. Ik moet me er echt toe zetten en na zes kilometer vind ik het echt genoeg. Als ik terug kom staat er lekker brood in de oven.


's Middags komt een vriendinnetje nog even langs. De jongens krijgen heel veel Koins van haar, zo lief! Gelijk het moment om de administratie even bij te werken. De jongste bouwt met behulp van Martijn twee prachtige Lego-vliegtuigen.


De rest van de dag botert het niet zo lekker tussen de oudste en mij. Hij is waarschijnlijk nog moe van zijn slaapfeestje en ik zit ook niet helemaal lekker in mijn vel. Helaas is het bij ons ook niet altijd gezellig en dat is soms nog zacht uitgedrukt.

Gelukkig is het voor het slapen gaan weer goed en kletsen we nog even gezellig in zijn bed. Daarna op de bank voor mijn favoriete series.

Het was echt een hele fijne week, ondanks dat ik zaterdag en zondag niet helemaal lekker in mijn vel zat. De rapporten, de gezellige Valentijnsdag, het delen van mijn blog door Janine en de gezellige vrijdagavond met de jongste geven gelukkig het overheersende positieve gevoel. Wat hebben we het toch goed!

You May Also Like

3 Comments

 1. Leuk zo'n overzicht! Enne, goed bezig met marktplaats ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En qua marktplaatsverkopen word ik geïnspireerd door jouw blog ;)

   Verwijderen
 2. Mijn man van zes jaar heeft me verlaten voor een ander meisje omdat ik hem ervan beschuldig een ander meisje te hebben gezien en sindsdien probeer ik hem terug te krijgen, maar hij weigert terug te komen, hij reageerde niet op mijn telefoontje of e-mail en hij zelfs ontvriend me op face-book en ontvolg me ook op IG en hij vertelde me dat hij klaar was met mij en mijn twee kinderen, ik raakte echt in de war, ik zocht op internet naar hulp en ik zag een getuigenis van hoe een spreuk casters help hen om hun ex terug te krijgen, dus ik besloot het eens te proberen, maar ik was nog meer in de war vanwege de vele getuigenissen die ik zag, maar mijn geest zei dat ik met DR SAGURU mee moest gaan omdat ik veel onderzoek naar hem deed en ik ontdekte niets slechts aan hem, zo nam ik contact met hem op en leg ik mijn problemen aan hem uit en hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en garandeer me 7 dagen dat mijn ex bij me terugkomt en tot mijn grootste verrassing de derde dag een geweldige wonder viel op mij en mijn ex kwam bij mij terug op de derde dag en hij smeekte me om vergeving DR.SAGURU u zijn gewoon de beste, ik zal zijn naam blijven publiceren omdat hij mijn Redder is, we zijn nu één grote, gelukkige en verenigde familie.Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem e-mailen Verlies de hoop niet te snel neem contact met hem op Als je zijn hulp nodig hebt je kunt hem e-mailen @ drsagurusolutions@gmail.com voor gemakkelijke en snelle communicatie, je kunt hem ook bellen of toevoegen op whats-app met dit nummer +12098373537

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: