Week 46: Erkenning, Gat in huis, Eindhoven, Zevenheuvelenloop en de Sint in het land!

by - november 21, 2018

Welkom bij weer een heel nieuw weekoverzicht. Het was een gekke week, er gebeurde weinig maar eigenlijk ook weer heel veel. Zo kreeg ik eindelijk erkenning voor mijn blog, keken we natuurlijk iedere avond naar het Sinterklaasjournaal, ging ik een dagje naar Eindhoven voor mijn werk en waren we blij toen de Sint ook bij ons voet aan wal zette.


Maandag 
Vandaag aan de arbeid en naar school. De jongens blijven over en om drie uur haalt oma Bep ze op om nog even thuis een spelletje te doen tot dat wij weer thuis zijn. Voor dat we naar school gaan laten de jongens hun nieuwe 'trucje' zien. Check even hoe schattig en vooral hoe stoer deze mannen zijn.


's Avonds kijken we met zijn allen het allereerste Sinterklaasjournaal, de jongens vinden het geweldig en stiekem ook wel spannend. We weten in ieder geval onze bezigheden om zes uur de komende weken.Dinsdag
Vandaag een kopie van gisteren; aan de arbeid en naar school. Oma Bep past op en voor mij is het de laatste werkdag in Tiel deze week. Donderdag naar Eindhoven en dan heb ik weekend.

Na het werk gaan we naar zwemles. Nu de jongste zijn tussentijdse zwemtoets heeft behaald, moet hij iedere les starten met een lange broek en een shirt met lange mouwen. En dat gaat hem goed af, topper!


Rond acht uur vertrek ik nog even naar school voor een ouderraadvergadering.

Woensdag
Vandaag mijn part-time dag, de ochtend is niet anders dan andere weken. Sporten, boodschappen en huishouden. Daarna snel de jongens ophalen en na de lunch door naar de gym.

Na de gym komen er bij allebei de jongens een vriendje spelen en dat is best druk kan ik je zeggen. de oudste laat zelfs nog even zijn "Mad Sciense"-truc zien die hij geleerd heeft op school.


Rond half vijf als alle vriendjes weer vertrokken zijn gaan we naar de volgende lawaaierige klus. Om onze keukenplannen eindelijk eens vorm te gaan geven beginnen we met de lastigste klus. Een gat boren voor de afzuigkap door onze zeer dikke spouwmuur. Nu zit de afzuigkap op de centrale afzuiging, maar die willen we graag met afvoer naar buiten.


Via werkspot.nl vonden we iemand die een gat kan boren door onze spouwmuur, dit was echt de lastigste klus waar we tegen aan keken. Nu dit gedaan is kunnen we verder, zoals bijvoorbeeld het bestellen van de afzuigkap en gaan fantaseren over de nieuwe kleuren.


Donderdag
Vandaag zijn de rollen een keer omgedraaid. Martijn brengt de jongens naar school en ik vertrek al vroeg richting Eindhoven. Daar heb ik vandaag op ons hoofdkantoor een meeting met alle inkopers van Nederland. Nu ben ik geen echte inkoper, maar het is wel een nevenactiviteit voor mij naast mijn functie als warehouseplanner. Dat warehouse moet natuurlijk wel draaien met de juiste materialen.


Het was redelijk goed te rijden, dus veel te vroeg arriveer ik bij ons 'nieuwe' hoofdkantoor dat tegenwoordig in een verzamelgebouw zit. Maar ik ben niet de eerste en meerdere collega's hebben het zekere voor het onzeker genomen.


Rond half twee wordt de boel afgerond en vertrek ik weer richting huis. Dacht ik mooi weekend te hebben, maar thuis log ik toch nog even in om het een en ander te regelen.

Verder maak ik alvast een beginnetje aan een leuke Sinterklaas-bestelling die ik heb mogen ontvangen. En duik ik nog even in mijn mails. Ik heb namelijk deze week gewoon drie emails ontvangen die betrekking hebben op het bereik van mijn blog. Te gaaf! Het zijn twee kleine benaderingen voor een samenwerking en eentje die vraagt naar mijn gegevens en bereik. Natuurlijk heb ik nog te weinig bezoekers om er echt geld mee te verdienen, maar dat ik benaderd wordt vind echt super gaaf en een teken dat ik ergens (h)erkend wordt.

Vrijdag
Ik heb dus lekker weekend en begin met rondje sportschool. Mijn zin is ver te zoeken, maar uiteindelijk komt het allemaal goed. Na het sporten fiets ik nog even langs school want ik had beloofd te helpen met de voorbereiding voor de Sinterklaas. Maar als ik aankom blijken er zoveel ouders te hebben geholpen dat het allemaal al voor elkaar is. Hoe fijn, kan ik mooi thuis aan de slag.


Na de lunch lopen we met zijn drieën naar school. Ik heb namelijk de eerste vergadering van de kerstcommissie op school. Sinterklaas is nog niet eens in het land en wij zijn al met de kerst bezig. De jongste speelt gezellig met een meisje uit zijn klas waarvan de moeder ook in de commissie zit.

Gelukkig duurt het niet lang en zijn de jongste en ik rond kwart voor twee weer thuis. Hij haalt zijn vriendjes op en ik ga verder met een hele waslijst aan activiteiten voor mijn webshop en mijn blog. Heel blij hiermee natuurlijk. Ik maak de bestelling af waar ik gisteren mee begonnen was en maak gelijk gebruik om wat foto's te maken met de zelfontspanner voor een artikel wat ik mag maken voor een blog. Hopelijk kan ik hier later meer van laten zien.


Uiteindelijk wordt het een super gezellige middag met vriendjes over en weer. Én 's avonds kan ik de slinger overdragen aan een tevreden klant.


Zaterdag
Rond half tien rijd ik naar Meteren voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Altijd gezellig en het is meer een bijklets-uurtje, maar het is zo fijn. Ik kan het iedereen aanraden.


De rest van de dag hebben we niets op de planning. De jongste heeft een kinderfeestje en Martijn laat nog even mijn auto wassen. Eigenlijk doe ik dit zelden, ik heb hem nu drie jaar en ik denk dat ik hem een keer met de hand heb afgespoten. Onlangs kregen we wat kortingsbonnen door de bus en je kon voor zes euro je auto laten wassen. Nou dat mag wel eens na drie jaar dacht ik zo.


's Middags duik ik nog even de tuin in, om af te maken waar we vorig weekend mee begonnen waren. Alles is er uit en hij is nu lekker winter klaar, wat een ruimte zeg! Zie hier de foto's voor en na.Zondag
Vandaag begin ik de dag met een rondje hardlopen, geen gezeur meer over het weer of de kou, maar gewoon gaan. Het is inderdaad koud, maar tijdens het lopen krijg je het van zelf warm. Ik loop een fijn rondje van zeven kilometer.

Als ik thuis kom vertrekt Martijn met een maatje naar Nijmegen om mee te lopen met de Zevenheuvelenloop. Met een heel team van Martijn zijn werk lopen ze 15 kilometer door het heuvellandschap. Respect hoor!


De jongens en ik gaan naar de intocht van de Sint en zijn pieten bij ons in de stad. Altijd weer een drukke bedoeling en ze verzamelen aardig wat pepernoten bij elkaar. De oudste krijgt zelfs een hand van de Sint zelf.


En dat was het weer voor deze week. De oude man is in het land, de tuin is klaar voor de winter en ik heb er op de valreep een nieuw projectje bij. Mijn Macbook heeft het nu echt begeven denk ik. Ik schoof het een beetje voor me uit, maar tot laat in de avond ben ik er druk mee. Volgende week meer......

Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: