Week 47; Projectje, Zwemkampioen, Klussen, Eerlijk Geholpen en Babyshower!

by - november 28, 2018

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht. Deze week ging ik verder met mijn 'projectje', deed de jongste iets waardoor mijn moederhart overliep van trots, kreeg ik een sinterklaascadeau voor de komende tien jaar en had ik nog een gezellige babyshower.


Maandag
Vandaag mijn parttime-dag die as usual start in de sportschool. Daarna thuis aan de slag, genoeg te doen. Zoals bijvoorbeeld 'mijn onverwachtse projectje'. Gisteren tot laat bezig geweest en kreeg mijn Macbook draaiende op een externe harde schijf. Waar ik dus eigenlijjk niet aan heb, want hij draait nu als een 'nieuwe' computer. Überhaupt knap dat ik dit voor elkaar heb gekregen, maar goed al mijn data zit op de 'oude' computer en daar kan ik niet bij.


Gisteren bestelde ik een nieuwe, die ik vandaag zou gaan ophalen. Maar na een nachtje slapen besloot ik deze bestelling toch te cancelen. Reden één omdat er een Black Friday aan zit te komen en misschien kan ik ergens een korting pakken en rede twee omdat ik stiekem een duurdere wil. Ik ga mezelf een week de tijd geven om te wennen aan het feit dat ik een bedrag uit ga geven waar we als gezin drie maanden van kunnen eten.

Terug naar belangrijkere dingen. Ik haal de jongen van school met het nieuws dat ik niet weg hoef, dus dat ik er om drie uur zeker weten ben om ze op te halen. We lunchen gezellig en de oudste heeft en een extra mondje bij.


In de middag is het weer een gezellige boel in huis, want beide jongens nemen een vriendje mee uit school. Helemaal prima, maar ook blij als de boel weer naar huis is ;)

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Mijn weekend is voorbij en ik mag weer aan de arbeid. Makkie vandaag want Martijn is thuis, dus die brengt de jongens naar school. Hij moet vanavond weer een avondje naar de Westerscheldetunnel om te werken. Hij zit niet stil en doet wat klusjes in de keuken, zo installeert hij de nieuw afzuigkap. Qua uiterlijk veranderd er niets. We hadden een afzuigkap die op de centrale afzuiging zat en daar wilde we graag vanaf. Dus bestelden we dezelfde inbouwafzuigkap maar dan met moter. Vorig week  lazen jullie al dat we hiervoor een gat hebben laten boren.


Na het werk weer naar zwemles en daar gebeurt iets waarvan mij moederhart overloopt van trots!! Er liggen vandaag twee gaten in het zwembad om doorheen te zwemmen. Het eerste gat hoorde bij de zwemtoets die hij twee weken geleden deed. Nu ligt er dus een tweede gat achter waar ze in één keer doorheen moeten zwemmen. En hij doet het gewoon gelijk de eerste keer, hoe knap, ik weet niet wat ik zie. Wat een topper ♥


Woensdag
Vandaag vrij en als ik terug kom van mijn vaste rondje sporten en boodschappen, ligt Martijn nog te slapen. Ik durf het niet aan om nu van alles in huis te gaan doen, voor het eerst sinds lange tijd speelt de verveling toe. Dus besluit ik om bij een paar Pokémonmatties aan te sluiten om de nieuwste Pokémon te vangen. En dat lukt! Ik, degene die altijd achter aan loopt en één van sloomste Pokémonvanger is nu gewoon de trendsetter. BAM!

Na de lunch gaan we gymen, ik help vandaag een beetje omdat één van de leidsters er niet is. Nou ja helpen, ik doe mijn best waar het kan. Maar ik kom er al weer gauw achter dat ik niet gemaakt ben om een groepje kinderen te begeleiden.


Daarna lekker naar huis en het is weer de zoete inval. De oudste haalt een vriendinnetje op waar hij gezellig de hele middag mee speelt en de jongste  is er ook gezellig met twee vriendjes. Martijn is natuurlijk ook nog thuis, dus ik besluit maar even om de stad in te gaan voor wat cadeautjes. Binnenkort weer een paar feestjes op het programma.

Aan het eind van de middag mogen de jongens hun schoen zetten bij opa en oma. Hoe leuk is dat!


Donderdag
Vandaag iedereen weer aan het werk en naar school. De jongens verheugen zich er op om straks tijdens de lunchpauze te kijken wat ze in hun schoen hebben gekregen. De oudste speelt voor we naar school gaan nog even voor professor en doet een proefje met een speld, een magneet en een kompas.


Verder een normale school- en werkdag, nou ja normaal. Op mijn werk krijg ik gewoon nog even wat leuke kleding van een collegavriendin. Of ik even wil komen en als ik mee loop tref ik dit aan. Echt te leuk toch! Ik ben weer blij met een paar fijne vesten voor de winter.


Vrijdag
Vandaag is het een andere vrijdag dan anders. Martijn en ik moeten allebei werken, terwijl er normaal altijd iemand thuis is. Oma past vandaag extra op. Ik kom er achter dat de oudste weer een paar centimeter gegroeid is. Denk je eindelijk weer een partij fijne broeken te hebben gevonden, in een zucht en een scheet zijn ze er weer uit gegroeid.


Op mijn werk duik ik nog een keer in het zorgverzekeringsverhaal. We hebben nu drie collectieve aanbiedingen binnen mijn bedrijf en ik neem nog één keer de moeite om te vergelijken. Uiteindelijk scheelt het allemaal niks, dus we kiezen er voor om te blijven zitten waar we zitten. Ook bekijk ik nog de optie om het bedrag per jaar te betalen. De korting geeft me niet helemaal de voldoening die ik verwachtte, dus ook dat laten we bij hoe het was.


Zaterdag
Vandaag lekker rustig wakker worden, wasjes draaien en ik maak nog wat leuke foto's voor mijn Sinterklaasblog. Mocht je hem nog niet gelezen hebben, kijk dan even naar de geweldige foto's van de jongens in dit artikel.


Daarna besluiten we toch nog een poging te doen voor een nieuwe macbook. Het gevoel van veel geld uitgeven is een beetje gedaald en we besluiten om aar The Wall te rijden. Daar heb je BCC en Mediamarkt bij elkaar en daar zijn nu de beste aanbiedingen.

Bij BCC vind ik degene die ik graag wilde hebben, maar voor de zekerheid lopen we nog even naar de Mediamarkt. Ben ik even blij dat we dat gedaan hebben. Bij Mediamarkt werden we namelijk ontzettend goed en eerlijk geholpen door een meneer die daar speciaal op de Apple-afdeling staat. Was ik eerst nog van overtuigd dat een duurdere versie nodig had, door het eerlijke advies van deze meneer kies ik toch voor de goedkopere versie.


Met een voldaan gevoel rijden we weer naar huis, waar ik lekker aan de slag kan met mijn nieuwe speeltje. Een mooi Sinterklaascadeau voor de komende tien jaar ;)

's Avonds zetten de jongens hun schoen en er wordt heel hard gezongen voor de Sint en zijn Pieten. Kwam er vorige week nog weinig uit bij de jongste, nu zingt hij uit volle borst mee.


Zondag
Vandaag start ik mijn dag met hardlopen. Mijn planning is om vijf kilometer te gaan, want ik wil thuis nog een hoop doen. Bij vier kilometer kom ik er achter dat registratie niet helemaal werk, balen! Maar goed wel lekker gelopen en daar gaat het om.

Thuis werk ik een flinke to-do-lijst weg met heel veel punten. Ook ben weer druk met opruimen en dingen verkopen via Marktplaats en Facebook. Zit er iets voor je bij, kijk dan hier.


's Middags heb ik een hele gezellige babyshower. Eerst nog even de boel mooi versieren met onder andere deze mooie slingers van mijn hand. De moeder in spé is aangenaam verrast en het wordt een super gezellige middag met heerlijk eten en drinken.


Als ik thuis kom zijn de jongens al onderweg naar bed. Er wordt nog even geknuffeld en gekletst en dan is het echt bedtijd. Ik plof nog even lekker op de bank met wat vlogs en dan ook naar bed voor weer een nieuwe week.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

4 Comments

 1. leuk om dit weer allemaal te lezen, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk sinterklaas cadeautje zeg!
  Ik ben onwijs fan van Mac, en heb een iPhone en werk op kantoor ook op een mac. Maar voor thuis vind ik het echt te duur. Dat kan ik dan toch niet over mijn hart verkrijgen.. erg he. haha. Hoe lang deed jij met je vorige?
  Al moet ik toegeven dat ik nu een laptop heb van asus die 600 Euro was, maar het al 5 jaar het heel goed doet. Heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook onwijs fan van Apple. iPhone , Apple Watch en ik had dus een tweedehands Macbook Pro van 2012. Ik had hem al een keer laten maken en nu startte die niet op. Ik kan hem laten maken, maar ik wilde gewoon in nieuwe ;) Ik heb nu een Air in plaats van een Pro. Die is goedkoper en ook helemaal prima. Die oude probeer ik nog wel te verkopen, want die kan nog makkelijk een tweede leven krijgen door een expert, maar dan moet je er wel verstand van hebben.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: