Doelen en Duurzaam September 2020

by - oktober 04, 2020

In de maand september kwamen we weer terug in het ritme van alledag. Ik nam deze maand de beste me-time die je je maar kan wensen, spaarden we aan het einde van de rit weer niets en lukte het ook dit jaar weer om voor één oktober geen verwarming aan te hebben. 


Doelen en Duurzaam September 2020
Photo by he gong on Unsplash

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; ik kan eindelijk zeggen dat ik weer op de goede weg ben. Ik startte deze maand echt heel goed met gezonder eten en vooral 's avonds niet meer te snoepen. Alleen de week dat ik naar Amsterdam ging, ging het even mis, maar daarna weer goed herpakt. Ook het sporten gaat goed, twee keer per week naar de sportschool en één keer hardlopen. Ik zou graag de yoga weer oppakken, maar dat zit even niet zo lekker in onze weekplanning, dat lukte mij één keertje. Het hardlopen gaat weer wat beter  en ik liep deze maand 28 kilometer hard.

Mentale Gezondheid; gaat goed. Belangrijk pieker onderdeel van ons leven deze maand een positieve draai kunnen geven. En ik ging in mijn eentje naar Amsterdam, dat was zo ontzettend fijn en ik kan het dan ook iedereen aanraden. Behalve nu dan even niet door de laatste maatregelen. Opgeladen en met nieuwe energie terug gekomen. 

Werk; we zitten weer een rustige flow met hier en daar een uitschieter. 

Minimaliseren; zoveel ideeën en een nieuwe verslaving: namelijk de serie 'Get Organized' van The Home Edit op Netflix. Die dames zijn vreselijk en meestal spoel ik helemaal door naar het eindresultaat en dan denk ik; dat wil ik ook! Soms ben ik op de goede weg, maar het kost al veel tijd om iedere dag alles van mijn huisgenoten op te ruimen :(  Maar na het aanpakken van de badkamer, voel ik me al een stuk 'lichter'.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand had ik twee leuke bestellingen van in totaal drie naamslingers uit mijn webshop.

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2550 unieke bezoekers mijn blog. Helemaal blij mee en hopelijk kan ik boven de 2500 blijven de komende maanden. 

Totale Omzettwee bestellingen in mijn webshop en op mijn blog een paar euro aan advertentie inkomsten verdiend.

Financieel

Sparen; deze maand niets gespaard. Uiteraard spaarden we ons maandelijkse bedrag, waar ik afgelopen maand uitgebreid over vertelde in de Spaarpotten Update. Maar we kochten ook weer wat aandelen, dus zo spaarden we aan het eind van de rit niets. Sommige spaarpotten werden gevuld en sommige werden geleegd. Maar voor nu even klaar en willen we tot 2021 geen aandelen meer kopen. Of er moeten natuurlijk bijzondere ontwikkelingen zijn ;)

Spaarsaldo September 2020


Boodschappenbudget
; we gaven deze maand € 536,36  uit aan boodschappen. Dat is boven budget, paar keer de Hello Fresh aan gehad deze maand en verder eigenlijk geen gekke dingen gedaan.

Tweedehandsverkoop; voor de derde maand op rij verkochten we helemaal niets aan tweedehands spullen. Ik heb de draad wel weer opgepakt en wat artikelen te koop gezet, maar nog niets verkocht helaas. 

Euroclix; deze maand verzamelden we 984 euroclix bij elkaar, helemaal niet verkeerd. In totaal staan we nu op 8630 clix en komen we waarschijnlijk dit jaar nog wel op de 10.000 clix. Dat staat gelijk aan een uitbetaling van 150 euro.

Energieverbruik

Het was weer een normale maand en het lukte ons weer om tot één oktober geen verwarming aan te hebben. Eigenlijk is dat de standaard in dit huis, want de afgelopen dagen was het nog gewoon 21 graden bij ons in de woonkamer terwijl de verwarming op 15 staat. Vorig jaar lukte het ons zelfs tot één november om de verwarming uit te laten, maar of dat dit jaar gaat lukken geen idee. Verder een prima maand qua verbruik.

Energieverbruik September 2020

En dit was het voor de maand september; de maand waarin we weer in het normale ritme kwamen met wat fijne uitspattingen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: