Week 41; Frietbakker, Privé Workout, DHL-Garderobe Uitgebreid, Mondkapjes, Vistrip en Bestelling!

by - oktober 14, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week hadden ik een heuse privé frietbakker tot mijn beschikking, gingen we in 30 minuten helemaal los met een workout en is vanaf heden het dragen van mondkapjes bij ons op kantoor verplicht.

Week 41 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag de hele bende naar school en aan de arbeid. Op mijn werk worden we verrast (nou ja verrast) met een frietkar waar iedereen onbeperkt friet en snacks mag eten als bedankje voor de afgelopen maanden. Door de nieuwe maatregelen moeten we bijna één voor één friet halen, dus het lijkt net of je een privé bakker hebt ;)

Friet Enzo

Vandaag breng ik ook mijn eerste Marktplaats pakketje weg, eindelijk weer eens wat verkocht na drie maanden. Ook heb ik een deel van mijn Coca Cola-verzameling te koop gezet, dus mochten er onder jullie Coca Cola-fans zijn; via deze link kun je het bekijken.

Coca Cola Verzamelen

Dinsdag
Ook vandaag weer aan de arbeid en naar school. Een normale saaie werkdag vergeleken met gisteren ;) Uit mijn werk rij ik nog even langs de Xenos, waar ik wat leuke spiegels had gezien voor op het toilet. 


Na een hoop getwijfel en een eureka momentje net voor de kassa kies ik uiteindelijk voor een simpele kleine ronde spiegel. Ik wilde graag een breder exemplaar maar net voor ik ging afrekenen besefte ik me dat dat hele niet past als de spiegel recht boven het fonteintje moet komen. 

Xenos Spiegel

Manlief is zo lief om de spiegel 's avonds direct op te hangen, het is even wennen, maar wel de beste optie die past bij de lamp. Helemaal tevreden!

Woensdag
Vandaag ga ik bij een vriendin sporten in de tuin. Ze heeft een workout verzonnen, waar we mee aan de slag gaan. En dat was pittig, maar ook heel erg lekker. We hebben letterlijk 30 minuten aan één stuk hard getraind en dat geeft een heel goed gevoel.

Thuis Workout

Daarna thuis aan de slag in het huishouden en nog even bijkomen de workout. 's Middags weer ons vaste woensdagmiddag-ritueel met gym, tennis en 's avonds de reddingsbrigade. 

Ook komen vandaag mijn bestelde DHL-keycords binnen. Door het kopen van deze keycords steun ik ook het goede doel Pink Ribbon. Mocht je interesse hebben stuur mij even een bericht en ik kan er eentje voor je regelen.

DHL Pink Ribbon KeyCord

's Avonds nog een lesje yoga en ik merk al dat ik morgen flink spierpijn ga krijgen, want de houdingen zijn lastig vast te houden.

Donderdag
Vandaag vertrekt manlief samen met een vriend voor een vistrip. De jongens en ik staan er voorlopig even alleen voor. Voor mij een gewone werkdag en als ik dan vanmiddag thuis kom is manlief vertrokken.

Op het werk ligt het tweede DHL-gerelateerd artikel voor mij klaar, vanaf nu op de zaak mondkapjes verplicht zolang je niet achter he bureau zit. Dus bij binnenkomst, toilet bezoek, koffie halen en kletsen met een collega. Helemaal prima en natuurlijk draag ik hem samen mijn nieuwe keycord.

DHL Mondkapje

Vrijdag
Ik heb weekend en ga mijn spierpijn van afgelopen woensdag er even uit trainen in de sportschool met een rondje fitness. Dat valt vies tegen en mijn benen zijn nog steeds niet hersteld. Ik doe een rondje armen en nog het buikspierkwartiertje mee. Maar zelfs daar voel ik mijn benen :(

Ik ga verder met het editten van de vakantievlog. Iets wat ik dan weer een miljoen keer uitstel en mezelf er echt toe moet zetten om hem af te maken. Respect voor alle editors, want wat is het veel werk. 

Vlog Editen

's Avond videobellen we nog even met papa en maken we er weer een gezellige avond van met chips, cola en 'The Mask Singer'.

VideoBellen

Zaterdag
De zon schijnt als we wakker worden, dat is altijd zo fijn. Het wordt dan ook nog best een mooie ochtend met lekker de deur open en een heerlijk schoon en opgeruimd huis. 

Aan het eind van de ochtend besluiten we om even naar de bibliotheek te wandelen. We leveren de oude boeken in, nemen nieuwe boeken mee en halen wat lekkers bij de bakker voor de lunch.


De rest van de dag maak ik de vakantievlog af, want die wil ik morgen echt online hebben. Het heeft lang genoeg geduurd en ik ken mezelf. Als ik het nu weer een week uitstel, zit ik volgende week weer te stressen. 

Zondag
Vandaag start ik de dag weer met een hardloopsessie. Weer een mooi rondje van vijf kilometer, waarbij het zelfs lukt om aan het einde een sprintje te trekken. Waarschijnlijk door het heerlijke zonnige weer. 

Daarna nog even lekker keutelen en ontbijten met de jongens. Uiteraard kijken we nog even de vakantievlog die vandaag online is gekomen. Heb je hem nog niet gezien? Klik dan hier.

Welkom Thuis slinger

Ook krijg ik nog een leuke bestelling binnen via mijn webshop voor een Welkom Thuis-slinger. Ik ga na de lunch gelijk aan de slag, dan kan die eind vanmiddag nog op de post. 

Zo gezegd zo gedaan. De rest van de dag wordt er lekker met vriendjes gespeeld, gegamed en gebadderd. En zo sluiten we weer een fijne week af die nu de donkere avonden weer invallen weer wat rustiger en saaier worden. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Echt leuk dat jouw werkgever zo zijn best doet voor jullie! Ik heb het idee dat je vaak hard moet werken, maar die leuke attenties maken een hoop goed lijkt me. Top! (misschien moet ik daar ook eens solliciteren..haha)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, nou wie weet best gezellig :) Het is idd een fijn bedrijf. Eigenlijk sta ik 40 uur per week voor ze aan, als werk ik maar 20 uur. Maar ik krijg er veel voor terug.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: