Week 1; WOD in de Tuin, Voetbalplaatjes, Yoga Challenge, Veel Bestellingen en Wijn Drinken!

by - januari 13, 2021

Welkom bij een nieuw weekoverzicht, de eerste officiële week van 2021. We begonnen weer met het thuisonderwijs én een yoga-challenge, was ik druk met heel veel bestellingen voor mijn webshop en hadden we een gezellig druk weekend.

Week 1 2021 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag ben ik nog lekker vrij en kunnen we rustig aan beginnen met het thuisonderwijs. Gelukkig loopt het allemaal goed vandaag en komen we er lekker in. Zo goed zelfs dat manlief en ik even tijd hebben voor een sportsessie in de tuin.

WOD Crossfit

Als warming up starten we met touwtje springen en daarna maken we een circuitje van 5 rondes met per ronde vier verschillende oefeningen. In totaal 20 minuten bezig met het circuit, achteraf was het prima te doen.

Dinsdag
Vandaag een dagje naar kantoor en manlief is thuis bij de jongens. Geen bijzondere dag verder en dat is helemaal fijn. 's Avonds doe ik een online lesje yoga. Afgelopen zondag ben ik begonnen met een 30 dagen challenge van het YouTube-kanaal: 'Yoga with Adriene'. Echt een tip als je toch alleen maar thuis bent in deze periode.

Yoga with Adriene 30 days of yoga challenge

Woensdag
Vandaag weer lekker thuis en het ritme zit er redelijk in voor het thuisonderwijs. Tot twaalf uur aan het school werk, daarna lunchen. Dan even een paar uurtjes spelen met een vriendje of buiten of iets voor jezelf doen. En dan eindelijk aan het eind van de middag nog even gamen.

Vandaag gaan de jongste en ik na de lunch even een boodschapje doen, want die heeft vernomen dat er weer voetbalplaatjes zijn. Hij valt met zijn neus in de boter, want hij zoekt veel lekkere dingen uit en van de mevrouw, voor ons bij de kassa, krijgt hij een flinke stapel plaatjes. 

Thuis gaat hij gelijk aan de slag met plakken. Mochten jullie nog plaatjes hebben liggen of krijgen, we houden ons graag aan bevolen.

Albert Heijn Voetbalplaatjes 2020/2021

Donderdag
Vandaag werk ik thuis en de jongens aan hun schoolonderwijs, ben benieuwd hoe dat gaat. Alle drie op onze eigen device, dus dat scheelt al een hoop!

's Middags krijg ik de eerste bestelling binnen voor mijn nieuwe artikelen in de webshop. Yes en dat zonder enige reclame of aankondiging. De eerste twee pillen/supplementdoosjes gaan de deur uit.

Taxx Lifestyle Pillendoosjes

Vrijdag
De laatste dag van de week, we moeten allemaal werken en aan het onderwijs. 's Avonds kijken we met zijn allen The Voice of Holland. En mag ik nog een leuke bestelling in pakken via Instagram.

Taxx Lifestyle

Zaterdag
Ik start de dag met een workout bij een vriendin. Gelukkig in de garage, want wat is het koud! Daarna is het een soort van zoete inval in huis. Er komt een klasgenootje spelen, die gezellig blijft lunchen. Gaandeweg haken er ook nog andere vriendjes aan uit de buurt en wordt er lekker gespeeld.

's Middags wordt de bestelling van gisterenavond opgehaald en krijgen we spontaan visite. Aansluitend vertrek ik naar een vriendin voor een wijntje. Een drukke, maar ontzettend gezellige dag.

Gezellig wijn drinken, wijnen

Zondag
Altijd een zware ochtend na een paar wijntjes, ook al is het niet heel laat geworden. Toch besluit ik om nog even te gaan hardlopen. Heerlijk met die kou, maar wel verraderlijk glad. Ik maak er uiteindelijk vier kilometer van en daar ben ik dik tevreden mee.

Daarna lekker aan de arbeid; gisteren kreeg ik in totaal vier bestellingen binnen; 2021 kan nu al niet meer stuk ;) Dus ik ga aan de slag met twee mooie 'Happy Birthday'-slingers en een leuke 'Welkom Thuis'-slinger

Slingers en Pakketten Taxx Lifestyle

Daarnaast maak ik nog een naamslinger en mag ik nog een leuke pillen/supplementdoosje inpakken. Het is best een drukke middag, maar rond vijf uur is alles netjes ingepakt en kan het morgen naar het postkantoor.

Na het eten sluit ik deze drukke dag/weekend lekker af met dag zeven van mijn yoga-challenge van Adriene. Inmiddels heb ik een extra dag vertraging opgelopen, maar dat geeft helemaal niks. Dat is juist de flow van Adriene ;)

Yoga with Adriene 30 days of yoga challenge

En dat was het voor de eerste week van 2021 met thuisonderwijs, heel veel leuke bestellingen en mijn yoga challenge. Voor ons een heerlijke fijne week, ondanks de lockdown. Hopelijk gaat het niet al te lang duren en mijn gedachten zijn dan ook bij de mensen die het wel moeilijk hebben zoals de kleine zelfstandige ondernemers. Bedankt voor lezen en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

  1. Zo'n lockdown is natuurlijk geen probleem als je je niet aan regels houdt als "werk thuis" en "alleen boodschappen doen".

    Dat lijkt me logisch.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: