Week 3; Armbandjes, De Slimste Mens, Administratie, Wandelen, Koopzegels en Fingers Crossed!

by - januari 27, 2021

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week kwamen we weer in een wat rustiger vaarwater na alle medische afspraken van vorige week. Ik mocht een leuke bijzondere bestelling maken, startte ik weer met twee weken Body Boost, schreeuwden we de longen uit ons lijf en werd er heel veel gewandeld.

Week 3 Taxx Life Blog De Meent Beusichem

Maandag
Ook al ben ik vrij, het is een drukke dag vandaag. Als de jongens aan hun nieuwe schoolprogramma zitten, ze moeten nu vier keer per dag (ochtend) online in plaats van één keer, knijp ik er tussen uit voor mijn eerste fysio afspraak. Ik ben heel benieuwd. 

Vandaag start ik ook weer met het Body Boost Programma. Ik kreeg een ontzettend mooi aanbod om deze keer mee te doen, dat ik niet kon weigeren. Dus de gezonde en vooral lekkere maaltijden vliegen mij weer om de oren. En ik heb gelijk een nieuwe favoriet de Kaas-Avocado-Wrap.

Body Boost Programma Teni Stepanosian

Ik merk wel dat ik er veel relaxter in sta dan de eerste keer, dus er af en toe een eigen draai aan geef ;) 's Middags gaat de jongste nog even een verjaardagscadeautje brengen bij onze achterbuurjongen. Arme schat, jarig zijn in Corona-tijd is niet leuk.


Ook mag ik nog werken aan een super leuke spontane bestelling. Iemand vroeg mij of ik kon helpen en na dat ik in mijn archief ben gedoken, ga ik voor ze aan de slag. Vierentwintig armbandje met een letterkraaltje. 

Armbandje Letterkralen

Dinsdag
Vandaag aan de arbeid en uiteraard aan het thuisonderwijs, veel anders zal het niet worden de komende weken. Aan het eind van de dag breng ik de armbandjes weg. Best leuk geworden toch?

Armbandje Letterkraal

Woensdag
Weer volledig aan de bak met het thuisonderwijs, we beginnen een beetje te wennen aan het nieuwe schema. Maandag en gisteren was het nog best lastig om iedere keer de tijden te onthouden om online te gaan. Maar het begint te wennen.

's Middags probeer ik het één en ander in te halen in het huishouden en maak ik een wandelingetje voor mijn Body Boost programma. Werd wel eens tijd, zoals ik als zei; ik merk dat ik er iets makkelijker, misschien wel tè makkelijk, in zit dan de vorige keer.

Westerwal Culemborg

's Avond maken we een lekker stoofpotje. Dit is een recept uit mijn Body Boost programma, maar de mannen eten lekker mee. En het samen koken heeft ook wel weer zijn charme ;)

Vega Stoofpot Teni

Donderdag
Vandaag tussen de bedrijven door even tijd om mijn administratie van Taxx Lifestyle en Taxx Life Blog bij  te werken. Het jaar is voor mij qua bestellingen in ieder geval goed begonnen en ik had ook nog een leuke uitbetaling van mijn affiliate linkjes van Bol.com

Administratie Webshop

's Avonds kijken we de Slimste Mens, het is echt de spannendste en leukste aflevering ooit. Eerst Emma waar voor we onze longen uit het lijf schreeuwen en daarna Rob, die Tijl verdiend verslaat in de dagfinale. Wat een adrenaline, zo leuk om samen met de jongens zo fanatiek mee te doen.

Vrijdag
Vandaag weer aan de arbeid en thuisonderwijs. Door het vele thuiswerken is mijn schema ook een beetje in de war. Soms weet ik niet meer of ik nou vrij ben of een thuiswerk dag heb :( En dat is best verwarrend, want ik had bijna een afspraak voor het sporten gemaakt voor vandaag als ik niet op tijd bij zinnen was gekomen.

Yoga with Adriene

Ik sluit de dag af met een Yoga-sessie, want ook daarin heb ik een flinke achterstand gelopen. 's Avonds kijken we uiteraard de finale van De Slimste Mens, die wordt gewonnen door Rob. Verdiend en zeker gegund, maar ook Emma heeft ons hart gestolen. Ze heeft zich via dit programma goed op de kaart gezet!

Zaterdag
Omdat het zonnetje schijnt gaan we er even tussen uit. We maken een wandeling om de Meent en de jongens doen alle sportoefeningen die langs het pad staan. Daarna nog even op het eiland spelen en met een tas vol lekker eten van Beachclub De Meent rijden we weer naar huis. Een geslaagde ochtend.

Jutterseiland De Meent Beusichem

Vandaag kom ik er ook achter dat we ongemerkt al een boekje koopzegels vol hebben gespaard. In december besloten we om mijn eigen advies maar eens op te volgen en koopzegels te gaan sparen bij de supermarkt. Dat ging sneller dan gedacht en we hebben nu al 53 euro gespaard, waarvan 3 euro rente. 

Koopzegels Rendabel Albert Heijn

 's Avonds kijken we met het gezin de herhaling van de Marbel Mania. Ik moet er zelf even in komen, maar samen met de jongens is het wel super leuk om te kijken. Wel fijn deze herhaling zo vroeg op de zaterdagvond. Want nu de Slimste Mens is afgelopen, kunnen de jongens weer op een normale tijd naar bed. (Een stiekeme 'Yeah!')

Zondag
Gisteren besloten mijn vriendin en ik het sporten een keertje over te slaan en vandaag heb ik niet de kracht om te gaan hardlopen. Echt, ik ben een weekdier zonder ruggegraat, maar ik zit er gewoon even niet lekker in. Wel neem ik me voor om vanmiddag een flinke wandeling te gaan maken. 

Wel geniet ik van mijn heerlijke fruitsalade vandaag in het zonnetje, wat wil een mens nog meer. Die zon maakt het leven stukken makkelijker. 

Fruitsalade Body Boost Teni

Na de lunch ga ik samen met de oudste aan de wandel. We combineren het met een boodschapje, enveloppen wegbrengen van de Kerkbalans en voetbalplaatjes ruilen. Uiteindelijk lopen we een afstand van vier kilometer, wat een heerlijkheid en vooral wat een gezelligheid ♥

Poes met Kap Dierenarts

's Avonds sluit ik de dag af met een dubbele yoga sessie, wat geen overbodige luxe is met dat 'niet gesport' van deze week. Daarna lekker douchen en klaar maken voor een nieuwe week. Waarin als het goed is bovenstaande topper na twee weken wordt verlost van haar kap en hechtingen. Fingers crossed.

Ik wil jullie weer bedanken voor het meelezen en hopelijk tot volgende week! 

You May Also Like

5 Comments

 1. natuurlijk weer gelezen, kijk maar even op www.nationaleziekenomroep.com, dan kun je zien dat ik ook lekker bezig ben in deze corona tijd met iedere week meerdere boeken als boekbesprekingen, de auteurs zien te benaderen om hen de achterflap in te laten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een boeiende week.

  Ja, de combinatie met het thuiskantoor en het lesgeven lijkt me wel een hele klus. Maar je doet het goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week weer top. Gezellig week verslag, altijd weer leuk om te lezen. Je favoriete kaas avocado wrap ziet er heerlijk uit. Hoe maak je die?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Helen,
   Sorry voor mijn late reactie op je vraag. Maar dit is het recept van de kaas-avocado-wrap voor één persoon:
   1 volkoren wrap
   15 gram 20+ smeerkaas
   20 gr avocado
   20 gr komkommer
   20gr cherry tomaat
   10 gr rode ui
   15 gr feta
   alles in stukjes snijden en op de wrap doen.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: