Week 2; Zielepoot, Bestellingen, Heel veel artsen, Ruilmiddag, Nostalgie, Sneeuw en We Waren Erbij!

by - januari 20, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; het was een beetje een gekke week. Sam werd onverwachts geopereerd, zag ik zelf meer artsen dan ooit in een week tijd, genoten we natuurlijk van de sneeuw en waren we bij de live stream van de Vrienden van Amstel!

Week 2 2021 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag hebben we een afspraak bij de dierenarts met onze kleine Sam. Al een lange tijd een lelijke plek op zijn poot, die maar niet weggaat. Het arme beestje mag gelijk blijven.....ze verwijderen de plek omdat ze het toch niet helemaal vertrouwen en ze blijkt ook nog een ontsteking in haar mond te hebben. 

Vandaag mag ik deze super toffe bestelling afleveren bij een heel leuk iemand. De bestelling maakte ik van het weekend al klaar. Vandaag gaat alles op de post en deze bestellingen met het gouden rietje en het supplementendoosje lever ik persoonlijk af.

Gouden Rietjes Taxx Lifestyle

Eind van de dag komt Sam slaapdronken thuis van de narcose. Arm beest, ze weet niet waar ze het moet zoeken. En ook nog eens de komende twee weken binnen blijven en de kap op houden. Ze is zo van slag dat ze spontaan tegen me aankruipt tijdens de yogasessie. Dat heeft ze echt nog nooit gedaan. 

Yoga with Adriene

Dinsdag
Ik start de dag met een doktersafspraak; de afgelopen drie jaar alles opgespaard en nu moet ik lichamelijk ook maar eens aan mijzelf gaan werken. Daarna thuis aan het werk en de jongens uiteraard aan het schoolwerk. Tussendoor mag ik al langs bij de plaatselijke polikliniek voor wat foto's. Dat drie jaar opsparen is misschien toch niet zo verstandig geweest.


's Avonds mag ik nog een leuke naamslinger maken voor een bestelling in mijn webshop. Zoek jij nou ook een origineel kraamcadeau, klik dan hier.

Naamslinger Taxx Lifestyle

Woensdag
Vandaag mijn parttime dag en terwijl de jongens hun schoolwerk doen, kan ik even flink aan de slag in het huishouden. 's Middags wordt er lekker gespeeld en er komt een vriendinnetje langs om voetbalplaatjes te ruilen. Samen met de oudste fiets ik richting tennisles, waarbij ik halverwege af sla voor een workout.

Voetbalplaatjes Albert Heijn ruilen

Sam begint gelukkig weer een beetje zichzelf te worden. Al moet ze nog erg wennen aan de kap, de stress is redelijk vanaf. Ze slaapt dan ook een gat in de dag om de onrust van de afgelopen twee dagen in te halen. 

Poes geopereerd kap

Donderdag
Vandaag vind ik naast het werken nog een gaatje om op zolder verder op te ruimen. Want als zou je denken dat het nu wel klaar moet zijn. Nou ik kan nog wel 100 jaar opruimen. Ik neem afscheid van een aantal nineties dingen. 

Het kettingpapier, waarvan ik dacht dat ik dat wel zou gebruiken als klad of tekenpapier, gaat naar iemand die er waarschijnlijk hetzelfde over dacht als ik 10 jaar geleden ;) De floppydisks verdwijnen nu toch echt in de prullenbak. 

Nineties Floppydisk Kettingpapier

Vrijdag
Afgelopen woensdag besloot ik om weer mee te doen aan de tweede sessie van het Body Boost programma. Ik deed begin december hier ook al aan mee en kreeg nu echt een super aanbieding, die ik niet kon weigeren. Ik bereid vast het een en ander voor aan boodschappenlijstjes en het avondmenu voor de mannen. 

Body Boost Programma

's Middags heb ik een medische afspraak in Utrecht naar aanleiding van mijn doktersbezoek, van afgelopen dinsdag. Ik ben vrij vroeg dus stap bewust een treinhalte verder uit zodat ik kan wandelen door de mooie oude binnenstad van Utrecht. Ik word daar zo blij van en loop ook nog  even langs mijn oude school. Nostalgie!

Gelukkig pakt dit bezoek wel positief uit en wandel ik weer naar het station om naar huis te gaan. Bij thuiskomst nog even met het hele gezin naar de tandarts voor de halfjaarlijkse controle en dan zit mijn rondje artsen voor deze week er wel op ;)

Zaterdag
De hele dag wordt er uit gekeken naar de voorspelde sneeuw. Dat het pas om drie uur begint is niet te begrijpen voor de jongens. En voor er dan een leuk pak ligt, zijn we nog een paar uur verder. 

Maar hun geduld wordt beloont en kunnen we een wandelingetje maken in de sneeuw. De jongens vinden het fantastisch en worden er echte sneeuwbalgevechten gehouden, een mini sneeuwpop gemaakt en zelfs nog gesleed.

Sneeuw Januari 2021

Daarna kijken we de livestream van de Vrienden van Amstel Live. Vorig jaar mochten we voor het eerst bij dit spektakel aanwezig zijn, ik heb daar toen nog een leuk artikel overgeschreven. En dit jaar zijn we dus in de gelegenheid om deze livestream te bekijken. Een super leuk feestje weer.

Vrienden van Amstel Live Stream

Zondag
We starten de dag met een wandelingetje. Hardlopen durf ik niet echt aan, omdat ik vorige week ook best wat last had van de gladheid. We besluiten om samen even een frisse neus te halen. 

Culemborg Oostersiingel.

Daarna rijden we naar opa en oma voor een kopje koffie op afstand. Opa wordt morgen namelijk 72 jaar. 's Middags wordt er lekker gespeeld en haal ik de boodschappen voor het Body Boost 2.0. Waar ik dus morgen mee ga starten. Ik ben benieuwd hoe het me dit keer zal bevallen.

Boodschappen Body Boost Programma

En dat was het weer voor deze week! Eigenlijk was het een prima week, maar stond die voor mij persoonlijk vooral in het teken alle medisch gerelateerde onderzoeken. Fijn dat ik er nu wel mee aan de slag kan gaan. Ik wil jullie bedanken voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

3 Comments

 1. oh de lieverd... wat mega naar zeg! en de sneeuw was ook leuk he, helaas moest ik werken dus ik moest over de dijk naar huis.. dat vond ik helemaal niets, er was vrij matig gestrooid.. en mijn citroen c1 is best een licht autootje en mijn banden zijn niet extreem goed haha.. brrr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo sneu, gelukkig gaat het steeds beter en mogen over een paar dagen de hechtingen eruit en de kap af.

   Ik heb zelf ook een hekel aan rijden in de sneeuw, dus ik voel je helemaal. Eigenlijk vind ik sneeuw helemaal niet leuk, alleen voor de kinderen. ;)

   Verwijderen
 2. Ben blij dat Sam het al beter stelt en bedankt voor de blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: