Vakantie en een nieuwe weg!

by - juli 17, 2021

En dan staan we alweer aan de vooravond van de zomervakantie! Afgelopen week sloten de jongens het schooljaar af en dat is het startsein voor mijn blog om zes weken op pauze te gaan. Dit jaar met een paar extra bijzonderheden en die lees je in dit artikel.

Vakantie Taxx Life Blog

Deze week sloten we niet alleen een schooljaar af, maar een hele basisschoolperiode af. Een bijzondere, drukke en emotionele periode. De zomervakantie komt dit jaar dan ook als geroepen, nadat alles bij elkaar kwam afgelopen week. En ook deze vakantie zal mijn blog, net als iedere jaar, op pauze gaan.

Lees ook; We are Back!

Dit jaar voelt die pauze wel iets anders dan normaal, want ik heb besloten om na de vakantie niet meer terug te komen met de weekoverzichten. Nog steeds een weloverwogen beslissing, maar het voelt ook wel een beetje gek. Na vijf jaar dagelijks een klein stukje over ons leven te hebben gedeeld, zal er straks toch een soort van 'leegte' ontstaan in mijn routine.

In welke hoedanigheid ik terug ga komen in september durf ik niet te zeggen, mijn streven is om gemiddeld toch wel twee à drie keer per maand een leuk blogartikel te posten. Zonder druk en van een betere kwaliteit.

De Doelen en Duurzaam blijven uiteraard één keer per maand verschijnen en misschien ga ik hier nog wel een stapje verder in. Want financiën blijft één van mijn favorieten onderwerpen om over te schrijven en mij in te verdiepen. Daarnaast hoop ik meer te tijd te vinden voor mijn webshops en andere dromen.

Als jullie mij blijven volgen via de socials zoals hieronder gemeld of je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je in ieder geval op de hoogte van de nieuwe blogartikelen.Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het afgelopen blogjaar en daarnaast vooral ook voor de afgelopen vijf jaar, waarin jullie iedere week mee keken met ons gezin in onze dagelijkse avonturen. Duizend maal dank daar voor en het was een mooie ervaring.  

Rest mij alleen nog om jullie een hele fijne vakantie toe te wensen en hopelijk tot ziens!

You May Also Like

3 Comments

 1. Hallo Miranda
  Ik wens je een ontzettend leuke vakantie toe.
  Tot in september!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd goed om zo nu en dan pas op de plaats te maken als blogger. Zelf lees ik weekoverzichten eigenlijk nooit, tenzij ze van koningin Maxima zijn : )

  Veel succes en een fijne vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: