Week 28; Allerlaatste Weekoverzicht, Spectaculair Afscheid, Uitvliegen, Bestellingen en Uiteten!

by - juli 20, 2021

Leuk dat je mee leest met het allerlaatste weekoverzicht op mijn blog; deze week, hoe toepasselijk ook, sloten we heel veel tijdperken af. Er was een spectaculaire afscheidsavond op school, mocht ik een paar mooie bestellingen maken en hadden we een gezellig weekend!

Tesla Model X Gala Groep 8

Maandag
Vandaag rij ik lekker naar kantoor en de jongens gaan naar school. De laatste 'normale' dag op de basisschool voor de oudste. Het is een bewust een rustige dag en we bereiden ons voor op de rest van de week.


Dinsdag
Vandaag is het dan zo ver; het gala en de musical-film op school. Na een normale school- en werkdag bereiden we ons voor op deze bijzondere avond. We hadden het geluk dat we via vrienden een prachtige auto mochten lenen en samen met twee klasgenootjes rijdt manlief hem naar de rode loper. 

Tesla Model X Gala

Na een spectaculaire entree op de rode loper, mogen we in de school de musical kijken waarin hij een geweldige hoofdrol mag vervullen. Daarna nog het officiële gedeelte met aansluitend een discofeestje met de klasgenoten.

Musical De tent op z'n kop

Woensdag
We zijn nog een beetje ontdaan van de geweldige avond, maar de jongste moet toch echt weer om half negen op school zijn. De oudste mag lekker uitslapen en hoeft zich pas om tien uur te melden op school. 

Vandaag worden de zonnepanelen weer eens schoon gemaakt. We hebben ze nu vijf jaar liggen denk ik en ze worden voor de tweede keer schoongemaakt. Eens kijken of het wat oplevert de komende tijd!

Zonnenpanelen schoonmaken

Daarna wordt het een middag en avond waarin we alleen maar afscheid nemen. We nemen afscheid van de gym, wat eigenlijk wel het meeste indruk achter laat. Een tijdperk van toch wel een jaar of zeven, acht denk ik.

Cadeautjes Gymjuf

En we hebben we niet alleen een cadeautje voor de juf, maar ook de jongens worden verwend door de juf. Toch te lief!? Daarnaast wordt er ook voor de laatste keer getennist en lekker vrij gezwommen bij de reddingsbrigade. Manlief besluit om een nachtje te gaan vissen en niet zonder resultaat!

Karper, Karpervissen, Carp Fishing

Donderdag
Vandaag werk ik thuis omdat vanmiddag de oudste dan echt uitvliegt van de basisschool. 's Ochtends lopen de jongens samen voor de allerlaatste keer naar de school toe en ik moet zeggen dat ik de afgelopen week als zo veel slikmomentjes heb gehad, dat ik dit redelijk goed kan handelen ;)

Laatste Schooldag Groep 8

Om twee uur verzamelen we bij school en vliegt meneer dan echt uit. Een jaar geleden dacht je nog; hoe dan, hoe gaan we volgend jaar deze basisschool verlaten!? Nu het zover is, is het helemaal goed zo. Wat heeft deze jongen het goed gedaan op die basisschool, ik kan het niet omschrijven hoe ongelofelijk trots ik ben op hem.

's Avonds gaat de oudste met drie klasgenootjes logeren, waarmee hij al die jaren ook veel speelden. Niet alleen op school, maar ook in de buurt. Ik maak nog een leuke naamslinger voor mijn webshop.

Naamslinger Taxx Lifestyle Webshop

Vrijdag
De jongste gewoon naar school, de oudste slaapt uit op zijn logeeradres, heb ik mooi even tijd om te gaan sporten. Daar is de laatste twee weken niks van gekomen door het werken en alle afsluitingen van dit jaar.

Fitgirl Gezond Leven

De rest van de ochtend ook nog lekker voor mijzelf waarin ik het huis spik en span maak en nog wat boodschapjes doe. En dan is het lunchtijd en hebben beide jongens echt zomervakantie, we vieren dit met wat extra lekkers bij de lunch.

Ik maak nog een mooie naamslinger voor een bestelling in mijn webshop en 's avonds heeft de oudste nog een klassenfeestje en daarmee sluit hij zijn basisschoolperiode dan echt af!

Zaterdag
Manlief moet vandaag werken en wij slapen lekker uit. Het voelt echt als vakantie en we hebben nu echt alles afgesloten. Het pak van de Coole Kikker krijgt een wasbeurt en kan lekker drogen in het zonnetje

Kikkerpak Coole Kikker De tent op z'n kop

's Middag gaan de jongens bij opa en oma logeren, waar de oudste zelfs alleen naar toe fiets na een zwemmiddag met vrienden. Manlief en ik gaan 's avonds gezellig uit eten met vrienden. 

Uit eten Het Kasteelte Culemborg

Zondag
Nu de jongens er niet zijn werken Manlief en ik een hoop achterstallige klusjes weg, doen nog wat boodschapjes en brengen de bestelling van vrijdag weg. Daarna naar de jongens waar we gezellig mee lunchen bij opa en oma.

Naamslinger Taxx Lifestyle

Aansluitend rijden we naar De Meent waar de jongens lekker zwemmen en wij gezellig bijkletsen met vrienden. En zo sluiten we gelijk deze spectaculaire, bijzondere en drukke week af. 

En zo dus ook het allerlaatste weekoverzicht en een tijdperk van vijf jaar waarin ik jullie wekelijks meenam in onze dagelijkse bekommeringen. Ik wil jullie bedanken voor het meelezen al die tijd en voor alle leuke reacties en suggesties. 

Ik hoop dat jullie mijn blog blijven volgen, want zal af en toe zeker nog een kijkje delen in ons leven en andere leuke, informatieve en mooie blogartikelen. Nogmaals bedankt voor het meelezen en een hele fijne vakantie!

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: