Week 27; Aftellen, Bestellingen, Vossenjacht, Diploma, Beroemd en Gezelligheid!

by - juli 13, 2021

Leuk dat je mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week was ik druk met bestellingen, hielp ik weer eens op school, was er een leuke erkenning voor mijn blog en hadden we een gezellig weekend!

Week 27 weekoverzicht Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag mijn parttime dag die ik start in de sportschool, daarna lekker thuis aan de slag met een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd ;)  Ik maak ook all bestellingen in orde met de grote verjaardagsslinger en de eerste juffenarmbandjes.

Bestellingen

's Middags ontvangen we nog wat nieuwe winkelwagenmuntjes, waarvan die van Vlieland nu al mijn favoriet is. De oudste gaat gelijk aan de slag met zijn albums.

Winkelwagenmuntjes Verzamelen


Dinsdag
Vandaag een dagje naar kantoor en na het eten loop ik een ommetje en breng gelijk een bestelling weg. Na mijn ommetje rukken we nog even uit om een bal uit de gracht te vissen, niet de eerste keer, dus we zijn professionals ;)


Woensdag
Vandaag ga ik weer eens helpen bij een activiteit op school, dat is door de Corona echt een tijd geleden. Het is vandaag Juffendag en daarbij is een Vossenjacht georganiseerd.

Vossenjacht school

Daarna nog net een beetje de tijd voor een workout in de tuin met mijn nieuwe waterfles. Vorige week hebben jullie kunnen lezen wat er met mijn oude was gebeurd.
 
Waterfles

's Avonds mag de jongste afzwemmen voor zijn reddingsbrigade-diploma. Helaas mogen we er niet bij zijn, maar de diploma uitreiking wordt buiten gedaan, dus dat is top! En hoe gaaf is het als je zelf op de foto staat op dat diploma staat en ook op die van alle andere kinderen. 

Reddingsbrigade CR2

Donderdag
Vandaag weer een dagje naar kantoor, waar we lekker aan de bak kunnen want mijn maatje is een paar dagen vrij. En mijn vriendinnetje is ook nog eens vrij, dus dat is best gek. Maar uiteindelijk een prima dagje.

s' Avonds maak ik nog een leuke slinger voor een bestelling in mijn creatieve webshop, hoe leuk is dit kleurtje ook weer. Ik hou er van!

Naamslinger Taxx Lifestyle

Vrijdag
Ook vandaag weer een dagje naar kantoor, maar niet voordat ik nog even een wasje ophang voordat ik om acht uur naar kantoor rijd. Als dat geen strakke planning is van deze super huisvrouw weet ik het ook niet meer ;)

Was buiten drogen

Zaterdag
Vandaag beginnen we de dag met een paar goede huishoudelijke klussen en brengen we het huis aan kant. En ik word getipt door iemand dat één van mijn traktatietips is gebruikt in een artikel van de ouders van Nu. Hoe leuk en wat een eer! 

Trakatie Tipitent

Eind van de middag vertrekken we naar een verjaardagsfeest bij vrienden thuis. Veel te gezellig en zo als gewoonlijk weer veel te laat, maar een gezellige feestje voor in de boeken!

Zondag
Dus jullie raden al hoe we ons vandaag voelen; brak brak en nog eens brak. Ik was even bang dat ik deze dag nergens toe in staat zou zijn maar rond een uur of een tien gebeurd er een wonder en kan mezelf redelijk herpakken. 

De oudste is de hele dag met een klasgenootje op pad en ik rij met de jongste en een vriendje naar Jumpsquare in Nieuwegein.

Jumpsquare Nieuwegein

s' Avonds bakken de oudste en zijn klasgenootje nog een heerlijke lekkernij. Morgen gaat zijn laatste week in op de basisschool, die ze starten met een High Tea. Dat wordt smullen.

High Tea

En dat was het dan weer voor deze week, het op één na laatste weekoverzicht. Zoals ik net al schreef volgende week dus de laatste schoolweek, de laatste basisschool week voor de oudste en het allerlaatste weekoverzicht. Hopelijk lezen jullie volgende week nog even mee.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: