Doelen en Duurzaam Juni 2021

by - juli 03, 2021

Het eerste half jaar van 2021 zit er alweer op; tijd voor de Doelen en Duurzaam van de maand juni. Eindelijk weer een beetje resultaat, zowel fysiek als financieel. Ten opzichte van vorige maand zijn we weer back on track.

Doelen en Duurzaam Juni 2021
Foto door Serpstat via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; Ondanks 'mijn weekje in de ziekenboeg' nog steeds lekker bezig met sporten en bewegen, ook de balans in het gezonde eten is prima. Als zou ik misschien nog een wel een stapje verder willen, maar mijn motto blijft; ik wil het zelfde eten als mijn kinderen. En er zijn zelfs vorderingen, dus ben erg tevreden.

Mentale Gezondheid; gaat prima, iets meer rust vinden zou fijn zijn. Misschien werkt mijn besluit en de aankomende vakantie daar aan mee. 

Werk; zitten in een redelijk stabiel vaarwater, af en toe hectiek, maar dat hoort er nu eenmaal bij. 

Minimaliseren; lekker aan het opruimen en schoonmaken. Meer overzicht, maar vooral ook de irritatie aan mijn huis genoten die niets opruimen. Ik ben bang dat die mannen het nooit gaan leren.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand een leuke bestelling in mijn duurzame webshop en op de valreep nog een grote bestelling in mijn creatieve webshop. Deze zal ik in juli uitleveren.

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2.276 unieke bezoekers mijn blog. Boven de 2000 dus helemaal blij mee. Nog even van genieten, want dit zal straks wel anders zijn als ik stop met de weekoverzichten.

Totale Omzetkleine omzet in mijn duurzame webshop en een paar eurootjes aan advertentie inkomsten opgebouwd.

Financieel

Sparen; deze maand kregen we het vakantiegeld van manlief, een mooi bedrag waar ik mee aan de haal ging. Ik heb het eigenlijk een beetje verdeeld over van alles en nog wat. Maar het grootste deel ging toch wel naar de vakantiepot waar nu een mooi bedrag (eventueel ook voor de toekomst) in staat. Je ziet dat de klussenpot iets is geslonken door het (gedeeltelijk) betalen van de waterontharder.

Spaargrafiek Juni 2021

Beleggingen: het rendement op onze aandelen is deze maand gestegen. Je ziet aan de grafiek dat het iedere keer op en af gaat. Maar goed in ieder geval beter dan de crypto, want dat is één dalende lijn de afgelopen maanden. 

Beleggingen Rendement Grafiek 2021

Boodschappenbudget; na het dramamaand mei, zijn we weer back on track. We gaven € 500,29 uit aan boodschappen en dat geeft de burger moed ;)

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons € 50 op door de verkoop van een oude telefoon. Ik ben de marktplaatsactiviteiten weer een beetje aan het oppakken en dat werpt zijn vruchten af.

Euroclix; deze maand verzamelden we 2.435 clix en dat is echt heel veel vergeleken met de vorige maanden. Dit komt door een paar leuke deals en ik merk dat er weer meer enquetes beschikbaar zijn. We staan nu in totaal op 18.470 euroclix. Ook kreeg ik een uitbetaling van PanelWizard, hier mee verdiende ik € 16,00.

Energieverbruik

Juni was een goede maand wat betreft de opbrengst van de zonnepanelen, kon ook niet ander na zo een zonnige maand op de laatste week na. Het hoge waterverbruik is te wijten aan het vullen van het zwembad.

Energievebruik Juni 2021

Dat waren ze weer de Doelen en Duurzaam van de maand juni, een prima maand met mooie resultaten. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: