Doelen en Duurzaam April 2022

by - mei 06, 2022

April was een bijzonder mooie en goede maand. Niet alleen werd de recordmaand maart overtroffen wat betreft de opbrengst van de zonnepanelen. Eind april deden we eindelijk datgene waar we dit eigenlijk allemaal voor doen. En dat is het dubbel en dwars waard! 

Doelen en Duurzaam April 2022 Taxx Life Blog
Foto door Tatiana Syrikova via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; deze maand lekker bezig geweest met voeding en sporten, misschien heb ik eindelijk een beetje mijn weg gevonden in het gezonde eten. Ook schreef ik eindelijk een artikel op mijn blog over de rugklachten waar ik de afgelopen jaren mee te maken heb gehad. 

Mentale Gezondheid; die was prima. Was ik niet alleen lekker een weekje alleen met de kids waarin ik altijd even lekker weer alles op een rijtje krijg zowel huishoudelijk als in mijn hoofd. Ook de mooie reis die we begonnen eind deze maand naar Kreta met het hele gezin was fantastisch. Helemaal opgeladen!

Minimaliseren; klein beetje opgeruimd, maar kan altijd beter. 


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1407 unieke bezoekers mijn blog. Dat is weer een prima aantal en hoop dat ik dit als gemiddeld kan gaan beschouwen.

Omzetdeze maand mocht ik deze mooie samenwerking plaatsen op mijn blog, waar ik overigens niet voor betaald werd maar wel dit mooie product gratis voor mocht uitzoeken. 

Financieel

Sparen; deze maand spaarden wij alleen onze vaste maandelijkse spaarbedragen. De rest gaven we lekker uit tijdens onze reis naar Kreta. Na deze vakantie weer lekker verder sparen en zorgen dat onze vakantiespaarpot weer goed gevuld wordt voor een volgend avontuur.

Sparen April 2022 Spaarsaldo Blogger

Beleggingen: helaas kelderde ons rendement op onze portefeuille weer naar beneden deze maand. Er is één aandeel waar we echt flink verlies op hebben gemaakt en dat zorgt nu voor een totaal rendement van 51%.

Rendement April 2022 Beleggingen de Giro
 
Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 421,45 uit aan boodschappen, dit is ruim binnen budget. Dat was hard nodig na de dure maand maart. Mede natuurlijk ook door dat manlief een weekje weg was en onze vakantie.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 2,50 met de tweedehands verkopen via Marktplaats. Wie het kleine niet eert.........

Euroclix; deze maand verzamelden we 832 clix, weer lekker ruim. Ik hoop dat we dit vast houden, want we staan nu op 26.906 euroclix. Misschien in 2022 nog een uitbetaling van € 487,50 waarvoor we door moeten sparen naar 30.000 clix.

Energieverbruik

Ik kon het bijna niet geloven toen ik aan de slag ging na onze vakantie met de meterstanden. Schreef ik vorige maand nog dat we een recordopbrengst hadden wat betreft de zonnepanelen. De maand april was nog beter! Helemaal tevreden dus en de rest spreekt voor zich.

Energieverbruik en opbrengst zonnepanelen april 2022

Tijdens het typen van dit artikel zit ik nog op een roze wolk van onze reis naar Kreta, dus kan ik niet anders zeggen dat het een hele goede maand was. Eén van onze doelen is bereikt en dat is waar we dit toch allemaal voor doen. Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: