Eindelijk iets aan de wand!

by - april 19, 2022

Eind vorig jaar kreeg onze jongste een nieuwe grotere kamer, alleen ontbrak daar nog iets. Iets gezelligs, iets waardoor de kamer wat meer eigen zou worden. Geduld wordt beloond, want uit onverwachte hoek vonden we eindelijk iets leuks. We gingen aan de slag en zijn trots op en heel blij met het eindresultaat.

Hexagon Fotocollage Online bestellen

Dat er iets boven zijn bed moest komen op zijn nieuwe kamer, daar waren we gelijk van overtuigd. Maar wat? We hebben de afgelopen maanden heel wat gegoogeld en inspiratie opgedaan via Pinterest. Maar eigenlijk was het het net niet of konden we gewoon geen keuze maken. Keuzes maken is sowieso niet de sterkste eigenschap binnen ons gezin.


Uiteindelijk kwam er een idee uit onverwachte hoek. Zo wordt maar weer bewezen dat dingen de tijd geven helemaal niet verkeerd is.  Bij Fotocadeau.nl mocht ik iets moois uitzoeken en in overleg met de jongste kozen we voor deze mooie Hexagon fotocollage voor aan de muur. In de sfeer van zijn favoriete vakantie; zee en zand.

De Hexagon tegels zijn heel makkelijk te bestellen via een handig programma op hun site en je kunt ook tekst toevoegen zoals ik bij de middelste tegel deed met zijn naam. Voor dat de bestelling wordt gedrukt kun je een controle laten uitvoeren op de kwaliteit van de foto's. Daarna wordt alles snel en netjes verzonden met alle benodigdheden om het op te hangen. Boren is niet nodig, de plakstrips krijg je erbij.

Hexagon Fotocollage Fotocadeau

Het ophangen was ook zo gedaan, ik zette een klein waterpasstreepje op de muur waar ik de eerste tegel op plakte en daarna de rest aangevuld met het meegeleverde malletje. Het was zo gepiept en onze jongste zoon was er helemaal blij mee. Eindelijk iets leuks op de saaie kale wand.Ik ben nu een beetje aan het twijfelen om toch wat meer foto's in ons interieur te verwerken, want eigenlijk hebben wij dat niet meer sinds we ons toilet een make over gaven. Fotocadeau heeft een fotolijst met meerdere foto's waar ik eigenlijk best een beetje verliefd op ben geworden. Ik hou van dit zwart/wit stijltje en vind het een hoog Instagram/Pinterest-gehalte hebben. Ik ben benieuwd wat jullie van deze stijl vinden?

*Ik heb dit product gratis mogen ontvangen en is een samenwerking.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: