Doelen en Duurzaam Mei 2022

by - juni 11, 2022

Tijd voor de Doelen en Duurzaam van mei. Het was een drukke maand; genoten we de eerste dagen nog van onze vakantie, daarna vloog de maand voorbij. Ons energieverbruik maakte een flinke piek, net als onze vakantiespaarpot, helaas deden onze aandelen het tegenovergestelde. 

Doelen en Duurzaam Mei Taxx Life Blog

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; het was een drukke maand waardoor het sporten het er nog wel eens bij in schoot. Gelukkig wel mijn vaste woensdagochtenden onder begeleiding bij gehouden. Ik liep uit het niets weer eens vier kilometer hard om een week later weer helemaal niks te kunnen. Ook het eten ging met ups en downs.

Mentale Gezondheid; na onze heerlijke week op Kreta heb ik nog best lang op een roze wolk gezeten. Maar ook weer hectische tijden thuis en op het werk. Ik heb met mijzelf afgesproken dat juni lekker rustig wordt.

Minimaliseren; niet veel opgeruimd, hopelijk in juni meer tijd.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1214 unieke bezoekers mijn blog. Dat is iets minder dan de afgelopen maanden, maar tevreden met drie nieuwe artikelen op mijn blog.

Omzetdeze maand mocht ik twee bestellingen maken voor mijn creatieve webshop en zit er nog iets in de wandelgangen voor mijn blog.

Financieel

Sparen; deze maand spaarden wij onze vaste maandelijkse spaarbedragen, een groot deel van mijn vakantiegeld en nog een deel van een belastingteruggave. Deze laatste twee gebruikten we om onze vakantiespaarpot flink aan te vullen voor nog meer mooie tripjes.

Spaargrafiek mei 2022

Beleggingen: ook bij ons is het verlies op de beurzen ingeslagen. Oke, we hebben nog steeds winst, maar het rendement op onze portefeuille zakte van 51%  naar 35%. En dat is best even slikken, of is het nu het moment om weer te kopen? 

Rendement Mei 2022 Beleggen DEGIRO
 
Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 566,59 uit aan boodschappen, dit is boven budget. Iets om in juni ook weer wat aandacht aan te geven.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 26,50 met de tweedehands verkopen. We verkochten drie artikelen via Marktplaats. Helemaal tevreden dus.....

Euroclix; deze maand verzamelden we 949 clix, weer lekker ruim. Ik hoop dat we dit vast kunnen houden, want we staan nu op 27.855 euroclix. Hopelijk in 2022 nog een uitbetaling van € 487,50 waarvoor we door moeten sparen naar 30.000 clix.

Energieverbruik

Er heeft zich een klein drama afgespeeld in mei. We verbruikten ruim twee keer zoveel stroom dan vorige maand. En het ergste is nog dat ik de vinger er niet op kan leggen waar het mis is gegaan. Huilen dus, oké een paar tranen want we speelden nog steeds quitte. Hopelijk volgende maand weer minder of duidelijkheid.


Zoals ik dit artikel begon is de maand mei echt voorbij gevlogen. Maar wel met heel veel mooie dingen en een hoop gezelligheid met vrienden. De maand juni trek ik mij even terug in mijn eigen bubbel. Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: