Doelen en Duurzaam Augustus 2022

by - september 01, 2022

Augustus was een zonnige maand, daar hebben we niet alleen van genoten tijdens onze vakantie, maar ook via onze zonnepanelen. Verder was het een gewone maand waarin we flink opruimden, normaal konden sparen en het rendement op onze aandelen helaas weer daalde. Tijd voor een nieuwe Doelen en Duurzaam.

Doelen en Duurzaam Augustus 2022
Foto door Anna Nekrashevich via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; het sporten heeft even twee weken stil gelegen tijdens de vakantie, maar we hebben het weer opgepakt. Tot aan de laatste week van augustus nog veel gesnackt. Maar nu we weer in het ritme zitten en iedereen weer op een 'normale' tijd naar bed gaat is dat gelukkig afgelopen ;)

Mentale Gezondheid; gaat heel goed eigenlijk. Mijn hoofd draait overuren over van alles en nog wat, maar toch voel ik mij redelijk rustig en zeker.

Minimaliseren; ja wat zal ik hier over zeggen. We hebben best veel opgeruimd de afgelopen maand, maar niet helemaal op de manier zoals ik het voor ogen had. Ik zal hier later meer over vertellen.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand iets minder bezoekersaantallen dan vorige maand, maar uiteindelijk bezochten 1061 unieke bezoekers mijn blog en dat is voor een vakantiemaand niet slecht.

Omzetdeze maand geen omzet, maar wel komt er (hopelijk) een leuke samenwerking op Instagram. Waar jullie misschien ook nog wel van profiteren.

Financieel

Sparen; deze maand spaarden wij alleen onze vaste spaarbedragen en daar bleef het bij. Ons saldo steeg weer iets gelukkig. Komende periode zal een groot deel van onze financiën op de schop gaan, daar over later meer.

Spaarsaldo Augustus 2022

Beleggingen: de stijgende lijn op het rendement van onze portefeuille was van korte duur. Onze winst daalde van 50% naar 47%. Nog steeds niets te klagen natuurlijk, maar we houden nu eenmaal van stijgende lijnen ;)

Rendement Augustus 2022
 
Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 480,90 uit aan boodschappen, dit is netjes binnen budget. Dus helemaal blij.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we €36,00 met de tweedehands verkopen. Zowel mijn Vinted en Marktplaats-account heb ik weer een beetje aangevuld, dus wie weet zit er wat voor je tussen.

Euroclix; deze maand verzamelden we 515 clix, dat is ongeveer de helft van vorige maand. We staan inmiddels 29.911 euroclix, dus ik verwacht wel dat we volgende maand die 30.000 aantikken en een uitbetaling van € 487,50 krijgen. 

Energieverbruik

Augustus was de beste maand qua opbrengst van onze zonnepanelen van 2022. Helemaal tevreden dus. De rest ook helemaal prima met weer een 'normaal' waterverbruik.

Energieverbruik Augustus 2022

Augustus was een fijne maand waarin we met ons gezin nog een weekje genoten in België. Op de achtergrond gebeurde er heel veel, ik hoop jullie daar volgende maand meer over te vertellen. Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

 1. Zo waardevol om te zien hoe jij dit allemaal bijhoudt in mooie spreadsheets en grafiekjes! Ga je hier ooit een online cursus voor maken denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nou als die behoefte er is , kan ik daar wel eens over nadenken idd.;)
   Ik zal er eerst eens een blog aan wijden om het een en ander uit te leggen, bedankt voor de tip en de interesse!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: