Doelen en Duurzaam Maart 2023

by - april 14, 2023

Tijd voor een nieuwe Doelen en Duurzaam en wel van maart. Deze maand hadden wij voor het eerst een dag waarin wij quitte speelden qua stroomverbruik, konden wij nog net een beetje sparen en gingen onze boodschappen ver boven budget. 

Essent Grafiek, Energieverbruik Zonnepanelen

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; nog steeds alleen actief met mijn wekelijkse 'Bewust' trainingen. Voeding valt nog een beetje tegen, ook al neem ik mijzelf iedere keer voor om weer te starten. #fail

Mentale Gezondheid; gaat redelijk goed. De rust qua verbouwen is redelijk wedergekeerd, het is nu wachten op nog een paar grote klussen die wij laten doen. En hier en daar wat schilderwerk.

Minimaliseren; af en toe een beetje opruimen in de tuin of garage als de zon schijnt. Verder weinig.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1707 unieke bezoeker mijn blog en dat is weer ontzettend veel, echt heel blij mee. Leuk dat iedereen meeleest met de verbouwing

Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten. Deze maand werd ik benaderd voor een samenwerking op Instagram. Later meer......

Financieel

Sparen; ik gaf het al aan vorige maand, onze spaarrekening steeg minder hard dan normaal. En ik ben bang dat dit zal gaan resulteren in zelfs een flinke daling. We zullen zien wat de toekomst ons brengt.

Spaarsaldo maart 2023 Spaargrafiek

Beleggingen: hier blijft de stijging gelukkig wel aanhouden; het rendement op onze portefeuille is gestegen en is nu 36%. 

Rendement DEGIRO maart 2023 Beleggen

Boodschappenbudget; zoals voorspeld deze maand boven budget en niet zo een klein beetje ook. We vierden de verjaardagen van de jongens in verschillende kleinere gezelschappen omdat het huis nog niet helemaal klaar is. Wij gaven deze maand in totaal € 798,08 uit aan boodschappen. 

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij € 15,00 met tweedehands verkopen. 

Euroclix; wij verzamelden deze maand 811 euroclix, dat is gemiddeld. Wij staan nu in totaal op 6.243 Euroclix en sparen weer lekker door tot een uitbetaling.

Energieverbruik

Deze maand waren er drie dagen waarop wij meer stroom terug leverden aan de energiemaatschappij dan wat wij afnamen. Dat is een mooie opsteker in onze zoektocht naar duurzaamheid. Het stroomverbruik van de warmtepomp is gewoon sky-high en daar doen wij weinig aan. Deze maand wel weer een verduurzaming gedaan; de vloerisolatie is geplaatst. 

Energieverbruik maar 2023 Zonnepanelen opbrengst

Maart was een fijne maand waarin wij het wat rustiger kregen op het gebied van de verbouwing, maar nog even druk waren met de verjaardagen. Dat is nu ook voorbij en gaan we ons concentreren op de kleinere klussen. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: