Tweede Kaartje Gratis Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

by - januari 05, 2024

Altijd al een reis willen maken die net even anders is dan een reguliere reis? Dan is dit je kans om op een goedkope manier informatie in te winnen. Via mij kun je duotickets bestellen waarbij de tweede persoon gratis mee mag naar de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen. 

Tweede Kaartje Gratis Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

Na een succesvolle samenwerking met de vakantiebeurs afgelopen oktober werd ik afgelopen week benaderd om een link te mogen delen met duotickets voor de Vakantie Beurs Bijzondere Reizen. Dit is een entreeticket voor de prijs van één persoon, waar je dus met twee personen op naar binnen mag.

Op deze bijzondere vakantiebeurs vind je geen toeristische stands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten. ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden (off the beaten track) ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst. Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

Deze beurs vind plaats op;

            

Door op de beurs te klikken die je wilt bezoeken, kom je gelijk op de juiste pagina om Duo-tickets te bestellen. Let op! Als je via deze link naar de homepagina gaat en dan weer terug klikt naar de ticketpagina krijg je gewone tickets en kun je niet met zijn tweeën naar binnen. Let dus goed op dat je een Duo-Ticket besteld.

* voor dit artikel krijg ik geen vergoeding of product, het is gewoon een gebaar van mij en de Vakantiebeurs naar onder andere de lezers van mijn blog.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: