De vijf best gelezen artikelen van 2023!

by - december 26, 2023

Het jaar 2023 is alweer bijna voorbij en het is tijd om terug te kijken naar de meest populaire blogartikelen op mijn blog. De overhand ligt bij de verbouwingsartikelen, wat natuurlijk ook logisch is. Ons jaar draaide namelijk om het creëren van ons droomhuis.

Best gelezen artikelen blog 2023
Foto door Pixabay

Even wat getallen; in 2023 bezochten 11.000 unieke bezoekers mijn blog en zij waren goed voor 117.000 weergaven. Best een hoop dus en gemiddeld bijna 1000 unieke bezoekers er maand, wat nog steeds mijn streven is. Tijd voor de top vijf;

1. Wij zijn verhuisd! #huisupdate7

Schijnbaar trok dit artikel de meeste aandacht het afgelopen jaar. Persoonlijk vond ik het artikel over de keuken of de eetkamer een stuk leuker. Maar ik begrijp zeker wel dat dit artikel op nummer één staat; het was natuurlijk het hoogte punt van het jaar.

2. Woonkamer opbouwen.... #huisupdate5

Als ik dit artikel zelf terug lees kan ik het mij bijna niet meer voorstellen dat het ooit zo was. Je went zo snel aan alles als je huis helemaal af is, maar altijd leuk om weer terug te zien.

3. Slaapkamers Schilderen.... #huisudate4

Exact een jaar geleden had ik een week vrij en schilderde ik alle slaapkamers, zodat wij na de verhuizing in ieder geval allemaal ons eigen plekje zouden hebben en dat lukte gelukkig.


4. Doelen en Duurzaam Januari 2023

Een artikel dat niet over de verbouwing gaat komt ook nog even terug in deze lijst gelukkig. Doelen en Duurzaam is één van mijn favoriete artikelen om te schrijven. En ook al gaat deze in 2024 op de schop het blijft een belangrijk onderdeel van mijn blog.

5. De Keuken (het eindresultaat) #huisupdate15

Als laatste in deze lijst staat het eindresultaat van de keuken, het pronkstuk van ons huis. Ik ben dus blij dat dit artikel als nog een plekje in deze top vijf heeft gekregen. 

Ik wil jullie allen hartelijk danken voor het lezen van mijn blog het afgelopen jaar en ik hoop dat jullie volgend jaar weer met veel plezier mee lezen. Rest mij nog om jullie allemaal een gelukkig en (financieel) gezond nieuwjaar toe te wensen en tot volgend jaar!

You May Also Like

3 Comments

 1. iedere keer weer verbaasd over jullie enthousiasme om het huis na de verhuizing stap voor stap aan te passen aan jullie wensen , wij wensen jullie ook weer een goed 2024 toe en mogelijk ook een keer tot ziens op jullie nieuwe adres.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Evert voor je reactie. We wensen jullie ook een goed en gezond 2024!

   Verwijderen
 2. Jullie hebben een bijzonder jaar achter de rug. Verhuizen en het huis helemaal op orde brengen is een hele klus maar ook eentje waar je hopelijk veel plezier van hebt.

  Geniet van 2024!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: