Week 18; Tweede Week Vakantie, Playlist, Frankrijk , Bioscoop, Springkussen en Chillzondag!

by - mei 08, 2019

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht. Deze week hadden de jongens hun tweede week meivakantie, vertrok Martijn voor anderhalve week naar Frankrijk. Was het de week van de gezonde ontbijtjes en hadden we een heerlijke chillzondag!


Maandag
Na het heerlijke weekend in Flevoland moeten Martijn en ik weer aan de arbeid. Dat valt niet mee, voor mij in ieder geval. Ik zit nog helemaal met mijn hoofd in de chill-modus, maar er moet toch gewerkt worden. Ik verwen mezelf maar met een lekker ontbijtje.


Het is een beetje een rare werkdag. Er zijn een hoop mensen vrij, het is druk, maar ook weer niet. Martijn is bijtijds thuis en gaat met de jongste aan de slag met ons nieuwe tuinbankje. We waren al een tijdje op zoek naar een bankje of iets voor een plekje in de tuin waar precies na het werk lekker de zon staat. Na veel opties te hebben bekeken vonden we uiteindelijk dit bankje bij de Action. Jaja.....doe maar duur ;) Maar helemaal blij mee. Van de week zal ik proberen hem nog leuk te stijlen.


Dinsdag
Ook vandaag weer aan de arbeid, voor de jongens het laatste dagje dat ze naar opa en oma moeten. De rest van de week kunnen we het zelf opvangen en dat is fijn. Ik heb een flinke to-do-list al deze week. Meestal is mijn lijst pas zo lang aan het eind van de week, maar deze week op dinsdagochtend al. Maar eerst nog een dagje werken voor DHL.


Na het werk schuiven Martijn en ik beiden aan bij opa en oma om met zijn allen gezellig te eten. En natuurlijk worden de jongens weer verwend met de lekkerste toetjes.


's Avonds gaat Martijn voetbal kijken bij vrienden. Een vriendin van mij komt bij mij een bakkie doen omdat haar huis vol zit met die vrienden. Super gezellig om even bij te kletsen.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Woensdag
Helaas kreeg ik gisterenavond een appje dat de bootcamp van vandaag niet door gaat. De jongens (en ik natuurlijk ook) zijn zwaar teleurgesteld, ze hadden zich er zo op verheugd. Omdat Martijn al onverwachts een dagje eerder vakantie heeft kan ik mooi even een uurtje alleen naar de sportschool. Dat is dan weer een meevaller.

De rest van de dag zijn we lekker thuis, spelen de jongens met de buurtkinderen en rommelen Martijn en ik een beetje in en om het huis. En we genieten van het nieuwe bankje dat Martijn en de jongste afgelopen maandag in elkaar zetten.


En ik ga op zoek naar muziek voor op mijn telefoon. Sinds ik mijn nieuwe telefoon heb, ik denk nu een maand of zo, staat er nog steeds geen muziek op. Vorige week liep ik acht kilometer zonder muziek, niet heel erg, maar ook niet fijn. Via een convertor weet ik wat leuke hardloop-playlists van YouTube om te zetten naar MP3. Want jullie kennen mij, betalen voor muziek of streamen doen we niet aan ;)


Donderdag
Martijn vandaag thuis bij de kinderen en ik ga werken. Niet een al te beste dag, want ik ben alleen maar shit aan het uitzoeken. Thuis wordt er druk gespeeld,  de jongens hebben allebei een speelafspraak bij ons thuis. Martijn blij ;)

's Avonds hebben we een soort van laatste avondmaal, want Martijn vertrekt vanavond met een maatje naar Frankrijk om te vissen. Voor ze vertrekken eten we met zijn allen frietjes.


Vrijdag
Vandaag ons eerste dagje met zijn drietjes en om de vakantie af te sluiten hebben we een bioscoopje op de planning staan. We hebben om elf uur de film Wonderpark en daarna winkelen we nog wat en sluiten we af met de grote gele M.


De oudste speelt de rest van de dag lekker buiten. De jongste en ik spelen eerst een potje PimPamPet, een van onze favorieten. Daarna lak ik mijn nagels en de jongste vind dat zoals altijd reuze interessant. Hij gaat zelf ook aan de slag en maakt van zijn nagels een regenboog.


Zaterdag
Ik begin de dag met een hardlooprondje van vijf kilometer met mijn nieuwe playlist. Zo fijn, je zou bijna denken dat ik er harder door ga lopen. Daarna verwen ik mezelf met een lekker ontbijtje. Ik ben weer helemaal into de lekkere ontbijtjes deze dagen, heerlijk!


Daarna lekker aan de slag in huis. Op de één of andere manier komt er altijd veel meer uit mijn handen als Martijn er niet is. Ik vind het heerlijk en zelfs het beddengoed kan buiten drogen. Wie had dat verwacht met de slechte voorspellingen.


's Middags hebben we een gezellig verjaardag waar we ook mee barbecueën. De jongens vallen met hun neus in de boter, want er staat gewoon een springkussen. We zorgen er voor dat we voor de dodenherdenking thuis zijn.


Zondag
Vandaag een echte chillzondag op het programma, geen afspraken en geen verplichtingen en ik heb zelfs mijn wekelijkse hardlooprondje al voltooid. We beginnen de dag wel weer met een gezond ontbijtje en ik kijk wat leuke vlogs.


De jongens chillen lekker mee en spelen binnen en buiten gezellig met elkaar. Soms voel ik mij bevoorrecht dat de jongens ook samen zo goed kunnen spelen. Niet altijd natuurlijk, maar wel vaak. En we videobellen nog even met papa, de techniek staat voor niets tegenwoordig.


Ik krijg nog een hele leuke bestelling binnen in mijn webshop, waar ik gelijk mee aan de slag ga. Helemaal leuk dat steeds meer mensen van buitenaf mij ook weten te vinden.


En als afsluiting rollen de eerste visfoto's binnen van dit weekend vanuit Frankrijk. Voor degene die ons ook privé volgen, jullie hebben ze vast al voorbij zien komen. En dat was het weer voor deze week. Morgen weer een nieuwe school- en werkweek en we zullen zien hoe de week verder verloopt zonder Martijn. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

 1. Wow, lijkt mij wel pittig als je man zo lang weg is. Ik zou dat lastig vinden. Soms na 2 dagen ben ik er al klaar mee...
  Moet ik wel toegeven dat we geen familie in de buurt hebben, dus opvang kan alleen via bso en dat is niet zo flexibel natuurlijk. Maar voordat iedereen dan in bed ligt na mijn werkdag..pfff. Knap hoe je het doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nou op zich kan ik het wel redelijk handelen. Op de een of andere manier lijkt het ook wel makkelijker. Maar soms ben ik er ook wel even klaar mee hoor en ben ik blij als ze op bed liggen ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: