Week 19; Korting, Spelletjes, Trots, Grote Vis, Herenigd en Moederdag!

by - mei 15, 2019

Welkom bij weer een heel nieuw weekoverzicht; deze week was Martijn nog een weekje weg. Het ging prima zo met zijn drieën, de jongste zette mijn collega's op afstand aan het werk, we scoorden een flinke korting en vierden we als herenigd gezinnetje Moederdag.


Maandag
Vandaag is eigenlijk mijn parttime dag, maar ik ga een paar uurtjes werken. Mijn ene collega is op vakantie en mijn andere collega begint vandaag weer na zijn vakantie. Wel zo fijn om  het even met zijn tweeën op te starten. Dat een collega op vakantie is, is gelijk te merken. Om zeven uur krijg ik al een appje of ik kan kijken of er werk is. Zat daar niet echt op te wachten, maar ik start mijn laptop toch maar even op.


De jongste, Snoes en ik zetten de mannen in Tiel weer aan het werk en we kunnen vertrekken naar school. Daarna ga ik tot twee uur werken zodat ik de jongens zelf weer uit school kan halen. Vandaag weer een afspraak bij de fysio, tijdens de fysio doe ik even boodschapjes bij de Plus. Het is weer kortingsbonnentijd. En met deze bonnen kreeg ik ongeveer 60% korting op deze aankopen. In totaal had ik voor € 57 in mijn mandje gelegd, maar ik rekende maar € 23 af. Daar kan zelfs de prijs van het LIDL-wasmiddel niet tegen op.


Dinsdag
Vandaag weer aan het werk en naar school. Op het werk pakken we weer eens een oude gewoonte op. We wandelen een kleine rondje en dat smaakt echt naar meer. Maar vaak zetten we ons er gewoon niet toe, maar het is zo lekker en goed om even die beentjes te strekken.


's Avonds eten we gezellig en lekker makkelijk bij opa en oma mee. Thuis gaat de oudste nog even de hort op en de jongste en ik doen wat spelletjes. Eigenlijk heb ik er even geen zin in, maar goed het hoort er bij.


Woensdag
Vandaag mijn vrije dag! Nadat ik de jongens naar school heb gebracht ga ik lekker een uurtje sporten. Mijn enige sportuurtje deze week, dus ik doe extra mijn best. Daarna nog wat boodschapjes en het huishouden. Dat overigens een stuk makkelijk gaat lijkt het wel, als Martijn er niet is. Of klinkt dat heel raar? Het is gewoon allemaal veel overzichtelijker lijkt het wel.

's Middag eerste gymmen en daarna hebben de jongens allebei een speelafspraakje. Ik breng de oudste naar een vriendje en we halen een vriendje op die bij ons komt spelen. Helemaal gezellig.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

En ik wil jullie graag nog iets vertellen, waar ik heel trots op ben. De laatste periode ben ik drie keer benaderd over mijn eigengemaakte format die ik gebruikte voor de Minecraft-traktaties van vorig jaar. Mensen komen op mijn blog terecht als ze op zoek zijn naar traktaties en mailen me dan voor het format zodat zij dat aan kunnen passen met hun eigen tekst. Dat vind ik zo ontzettend leuk en ben daar ook best een beetje trots op. Helemaal als ik dan van deze foto's terug krijg en de mensen er super blij mee zijn. En ik ook ;)


Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Ook vandaag eten we gezellig mee bij de andere opa en oma. Lekker makkelijk zo na het werk. De jongens waren nog even wezen winkelen met opa. De jongste koos een doosje LEGO uit, zodra we thuis zijn gaat hij gelijk aan de slag!


Vrijdag
Voor de afwisseling is het ook vandaag weer aan de arbeid en naar school. Nog voor we naar school gaan, worden we gespammed met de grootste vis die de heren hebben gevangen deze week. Wat een joekel, hij weegt dan ook 18,6 kilo.


Als ik op mijn werk kom was ik even vergeten dat ik een korte cursus had. Gisteren nog besproken maar op de één of ander manier vergeet ik dat dan 's ochtends en ga ik met hele andere gedachte naar mijn werk. In mijn hoofd ben ik dan al helemaal bezig wat ik ga doen als ik binnen kom en dan kan je gelijk door naar een cursus. Even schakelen dus.


De jongste heeft gelijk uit school een kinderfeestje en de oudste gaat overblijven en mag voor het eerst na school een uurtje alleen blijven. Retespannend natuurlijk, maar hoe makkelijk is het tegenwoordig om contact te houden. Hij appt me dan ook keurig zoals afgesproken en heel eerlijk? Het geeft me een heel vreemd, maar vooral ook fijn en trots gevoel als ik om tien over drie een appje krijg; 'Mam, ik ben thuis'.


Zaterdag
Vandaag laatste dag met zijn drietjes, om acht uur krijg ik een appje dat de mannen vertrokken zijn in Frankrijk. De jongens en ik gaan boodschappen doen, moederdagcadeautjes voor de oma's kopen en de spullen ophalen die we bij elkaar spaarden met de clubfundactie van de gym. De opbrengst was top en we willen dan ook iedereen heel erg bedanken die met ons meespaarden.


Daarna weer lekker naar huis en er wordt druk gespeeld. Rond twee uur is Martijn thuis en nadat ik de jongens bij elkaar heb gesprokkeld van het buitenspelen en bij vriendjes is ons gezinnetje weer herenigd. De rest van de dag bestaat uit opruimen, wasjes draaien en nog meer opruimen.

Zondag
Vandaag is het Moederdag en ik word op bed verrast door de jongens.


Met prachtige zelfgemaakte cadeautjes en lieve gedichtjes. Ze waren er de hele week al druk mee en vooral de jongste was er druk mee en bang dat ik het zou vinden. Maar natuurlijk had hij het super goed verstopt.


Ik ga nog even hardlopen voor dat we op pad gaan voor Moederdag. Ik loop zeven kilometer, maar het lijkt wel een marathon. Ik heb de rest van de dag last van een moe gevoel en zere benen. Echt heel bizar, want twee weken geleden liep ik zonder problemen nog acht kilometer.

We gaan nog even bij de oma's op bezoek om daar een fijne Moederdag te wensen en de rest van de dag zijn we lekker lui thuis. De jongens spelen nog een beetje buiten en luieren een beetje mee. En zo sluiten we weer een week af. Een week die ondanks dat Martijn er niet was echt is omgevlogen en prima is verlopen.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: