Week 20; Kunstenaar, Flyeren, Visitekaartje, Ziekenbezoek, Blogevent en Weekendverlof!

by - mei 22, 2019

Leuk dat je mee leest met een nieuw weekoverzicht. Deze week waren we druk met de voorbereidingen voor de markten die er aan zitten te komen, kregen we wat minder leuk nieuws binnen de familie en had ik mijn allereerste blogevent!


Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Vandaag blijven de jongens over en nemen ze hun nieuwe broodtrommel mee die we afgelopen zaterdag hebben op gehaald.


Oma past nog even een uurtje op na school en 's avonds ga ik aan de slag met de posters en flyers voor de aankomende kledingbeurs en rommelmarkt. Ik denk da ik morgen even met de jongens vast wat rond ga brengen bij ons in de wijk.


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Voor we naar school gaan zit de jongste alweer druk (na) te tekenen. Zo grappig hoe druk hij hier mee is en hoe goed hij het ook kan!


Vandaag past oma weer op, of eigenlijk toch weer niet, want Martijn is vroeg thuis vandaag. Na het eten gaan we op pad om de flyers rond te brengen. En we hangen er ook twee voor ons raam.


Om half acht vertrek ik richting school voor een vergadering van de  Ouderraad. Eens kijken wat deze avond ons gaat brengen.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Woensdag
Mijn vrije dag, yeah! Vandaag is het ook weer bootcamptijd, eindelijk na twee weken. Ik kijk er naar uit en als ik bij aankomst zie hoe mooi het Fluitenkruid bloeit wordt het helemaal een feestje.


Helaas is het een pittig lesje, zo pittig zelfs dat mijn benen niet meer doen wat ik wil. Met zeer vermoeide benen fiets ik nog even langs de Turkse groenteboer voor wat gezonde energiebronnen.


Na de lunch is het weer gymtijd en maak ik er gelijk gebruik van om daar even wat bekendheid aan de kledingbeurs en rommelmarkt te geven door hier en daar wat posters op te hangen. Na de middag wordt er lekker gespeeld, geluierd en van de zon genoten. Wat een heerlijkheid, maar ik moet toch echt nog even aan de slag.

Zo moet ik nog wat werk doen voor mijn blog en de notulen maken van de vergadering van gisteravond. Niet mijn hobby, maar ik kan het maar beter nu doen. Dan is het makkelijker om mijn eigen handschrift te ontcijferen en ligt het nog vers in het geheugen.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Lekker mijn laatste dagje en dan sinds lange tijd weer echt lang weekend! Ik kijk er naar uit. De werkdag begint een beetje hectisch maar verder valt het mee. Ik maak visitekaartjes voor aanstaande zaterdag want dan staat er iets heel bijzonders op de planning.


Als ik 's avonds naar bed ga krijg ik een triest telefoontje. Mijn ouders hebben de hele dag in het ziekenhuis gezeten omdat mijn vader iets heeft met zijn darmen. De hele dag wisten ze niet wat er aan de hand was tot vanavond. Het blijkt dat er een stuks darm bekneld (in de knoop zit). Gelukkig konden ze dit direct verhelpen en is de hevige pijn weg. Maar hij moet waarschijnlijk wel geopereerd worden en moet blijven.

Vrijdag
Eindelijk na een week of zes weer mijn 'normale vertrouwde om de week lange' weekendje. Helaas drukt het nieuws van gisteren de dag wel een beetje. En het is helemaal lastig omdat het onduidelijk is wat nu het plan is wat betreft het wel of niet opereren.

Ik ga eerst even sporten en voel letterlijk iedere spier in mijn lichaam, dankzij de heerlijke bootcamp van afgelopen woensdag. Verder rommel ik een beetje in huis en doe nog wat voorbereidingen voor morgen zoals mijn visitekaartjes in orde brengen.


Mijn moeder gaat naar het bezoekuur in de hoop meer te weten te komen, maar helaas het blijft allemaal een beetje onduidelijk wat ze nou precies gaan doen. 's Avonds, met de stille hoop hem mee te mogen nemen, gaan we met het hele gezin op ziekenbezoek.


Onze stille hoop wordt helaas niet vervuld. Dat er waarschijnlijk geopereerd moet gaan worden is duidelijk, maar of dit op de korte termijn of lange termijn is, is nog onduidelijk. Zonder opa gaan we weer naar huis.

Zaterdag
Vandaag heb ik iets super leuks maar vooral ook spannends op het programma staan; mijn allereerste blogevent en wel van Viking Nederland. Ik werd een paar weken geleden uitgenodigd om naar dit event te komen. Gratis en voor niets, hoe leuk! En hoe trots ben ik dat ik hier aan mag deelnemen. Rond kwart voor tien vertrek ik naar Amsterdam voor dit event.

Als ik in Amsterdam aankom en een gratis(!) parkeerplekje heb gevonden, zie ik dat ik een appje heb van mijn moeder. Mijn vader is thuis en moet zich maandagochtend weer melden in het ziekenhuis. Nog steeds niet duidelijk wat ze nu precies gaan doen, maar fijn dat hij lekker thuis is vandaag een morgen.


Maar nu op naar het event, dat wordt gehouden bij Crazy Kitchen van elf tot drie uur. Er zijn drie workshops met tussendoor een heerlijke lunch. Voor de lunch hebben we een super leuke fotografieworkshop van Lucie Beck. Na de lunch wordt de groep op gesplitst en krijgen we eerst een handletteringworkshop van Oh Pretty Paper en daarna een workshop houtbranden van Lus Workshops.


Ik vond het echt heel erg leuk en ook een eer om er bij te mogen zijn. Ik zal proberen aanstaande zondag er nog veel meer over te vertellen in een uitgebreide blogpost. Helaas verliep de terugweg qua files niet zo heel lekker, maar rond vijf uur plof ik lekker op de bank bij mijn gezinnetje.

Zondag
Na gisteren hebben we vandaag lekker een rustig dagje thuis gepland. Ik begin met zeven kilometer hardlopen en daarna lekker in huis aan de slag. Ik ga op zolder een beetje aan het opruimen en voorbereidingen treffen voor zaterdag. Dan sta ik namelijk op een leuke kledingbeurs in het Concordiagebouw in Culemborg. Ik rommel lekker door en ruim een hoop spullen op.


Rond half drie fietsen we naar kennissen die hun prachtige nieuwe huis hebben opgeleverd gekregen. Daarna fietsen de jongens en ik richting de stad om nog even Pokémon te vangen in verband met de communityday. Het weer zit mee, dus wel lopen een flink stuk door en om de stad.


Na een uurtje is de oudste het zat en fiets naar huis. De jongste en ik gaan nog even door en fietsen naar de Plantage waar we ons, onder het genot van een hapje en een drankje, prima vermaken. Pas tegen etenstijd zijn we weer thuis.

Waar we aanschuiven bij een heerlijke maaltijd en een fijne dag afsluiten. De week was eigenlijk ook best prima, alleen even afwachten hoe het met mijn vader gaat aflopen. Het gevaar is geweken maar zonder operatie zit de kans er in dat het nog een keer gebeurd.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

 1. Leuk zo'n event. Ik ben benieuwd of het voor jezelf ook wel genoeg oplevert? (mag ook in een pb als je wilt antwoorden en het niet te uitgebreid hier wilt doen ;)..)

  Sterkte met je vader en alles eromheen. Dat zet soms dingen weer in een heel ander perspectief he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik vond het event erg leuk, ik zal je binnenkort wel even contactenvia messenger ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: