Week 21; Hectische weekje, Operatie , Schoolreisje, Stemmen, Uiteten en Kledingbeurs!

by - mei 29, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; het was een hectisch weekje ook al begon die lekker relaxt. Mijn vader werd toch geopereerd, de jongens gingen op schoolreisje en ik had een leuke en geslaagde kledingbeurs.


Maandag
Vandaag is het lekker mijn parttime dag. We beginnen met een bezoekje aan de huisarts; even de jongste zijn wratjes na laten kijken. Daarna fietsen we naar school en ik breng een bezoekje aan de sportschool.


Verder rommel ik lekker in huis en werk aan mijn blog. Na het blogevent van afgelopen zaterdag ben ik weer helemaal vol energie. Manlief is vroeg thuis dus die gaat met de jongste naar de fysio en ik blijf lekker thuis met de jongste. We gaan nog even aan de slag op zijn kamer om wat spullen uit te zoeken die weg kunnen. Relaxdagje dus.


Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week

Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Oma past op en rijdt na school met de jongens naar opa in het ziekenhuis. Martijn en ik rijden na het werk ook nog even naar het ziekenhuis. Morgen zal de operatie plaats vinden.


Woensdag
Vandaag weer lekker bootcampen, ik begin er een soort haat-liefde verhouding mee op te bouwen. Er voor en er na vind ik het geweldig, maar tijdens vind ik het echt heel heftig.


Na de bootcamp ga ik nog even kijken voor een buiktasje voor de aankomende markten, die van mij is kapot. Ik kom mijn allerzuinigste tante (ik heb het niet van een vreemde) tegen en verteld dat zij er nog wel een paar heeft liggen. Dat is mooi , we spreken af dat ik vanmiddag even langs rij. En ja hoor er zit een hele fijne bij, hoe blij kun je zijn met een doorsnee heuptasje ;)


De jongens en ik gaan gymmen en wachten vol spanning op het telefoontje van uit het ziekenhuis. Rond vier uur wordt mijn moeder gebeld. De operatie is zeer goed verlopen en we mogen vanavond op bezoek. Andere oma komt even een uurtje oppassen omdat Martijn moet overwerken. Zodat mijn moeder en ik naar mijn vader kunnen.

Donderdag
Vandaag is de dag waar de jongens al weken naar uitkeken. De jongste gaat met twee klassen naar Tivoli en de oudste gaat met drie klassen naar het Archeon. Ze hebben er zin in en het weer zit mee.


Voor ons een gewone werkdag en daar word ik blij verrast. Deze mooi Dopperfles staat op mijn bureau, hoe lief! Ik ben er super blij mee.


Aan het einde van de dag halen we met (bijna) de hele familie, de jongens weer op bij school. Voor beiden was het een geslaagd schoolreisje en zijn helemaal blij. Na het eten lopen we nog even met zijn viertjes naar het stembureau. Daarna lekker in bad om nog even te chillen op de bank. Het was een vermoeiend en hectisch dagje voor ons allemaal.


Vrijdag
Vandaag werken en naar school. Martijn gaat nog even een paar uur werken, als de kinderen op school zijn, ook al is het zijn papadag. Oma is zo lief om de jongste om twaalf uur even op te vangen en als de oudste uit school is, is Manlief alweer thuis. Opa, die jarig is, en de jongste gaan 's middags nog even vissen.


Uit mijn werk ga ik nog even bij mijn vader langs in het ziekenhuis. Het gaat goed met hem en misschien mag hij wel van het weekend naar huis. Daarna is het feest, want we gaan gezellig uit eten met de jarige opa.


Zaterdag
Vandaag is de kledingbeurs waar we al weken druk mee waren. Om zeven uur gaat de wekker en om half acht rij ik richting de kledingbeurs. Waar we op ons gemak alles kunnen uitpakken en klaarzetten. Om negen uur stromen de eerste mensen binnen.


Het was een geslaagde kledingbeurs en ik heb goed verkocht. Het liep niet de hele dag storm, maar de mensen die kwamen kochten best het één en ander. Zeer tevreden. En omdat ik vandaag de tijd had om alles goed uit te zoeken, zet ik na de beurs gelijk nog wat spullen op Marktplaats. Dat pakt goed uit, diezelfde avond verkoop ik nog twee mooie kinderkledingpakketten.

Eigenlijk hadden we stiekem gehoopt dat mijn vader ons zou bellen en dat Martijn hem vandaag op kon halen, maar het bleef angstvallig stil. Achteraf gezien ook niet gek want hij heeft afgelopen nacht een flinke terugval gehad in zijn gezondheidstoestand. En dat is echt balen, vooral voor hem met alle ongemakken.

Zondag
Na de drukke dag van gisteren een dagje thuis gepland. Ik start de dag met zeven kilometer hardlopen, ook om mijn hoofd een beetje leeg te maken. Want ondanks dat we vandaag niks gepland hebben ben ik toch weer druk met allerlei verzoekjes, een bestelling en natuurlijk het huishouden wat gisteren een dagje stil lag.

Martijn gaat nog even een paar uurtjes helpen bij vrienden en ik kan alles wat ik tijdens het hardlopen bedacht weg werken. Ik maak eerst een leuke bestelling en maak tegelijkertijd een kraamcadeautje voor kennissen. Daarna nog even op pad om wat onderzoek te doen voor wel een heel leuk verzoek dat ik kreeg, later zal ik hier meer over vertellen. En ik breng gelijk even het kraamcadeautje weg.


Eind van de middag gaan we op bezoek bij opa, best spannend na het nieuws van gisteren. Gelukkig valt het reuze mee. Hij zit nog wel aan het infuus en heeft pijn, maar is wel weer helemaal de oude. We zijn allemaal opgelucht en het wordt een gezellig bezoekuurtje.

Als we terugrijden zie ik dat ik een berichtje heb van de kennissen waar ik het kraamcadeautje voor maakte vanochtend. Hoe leuk en hier is toch waar je het voor doet. ♥


En zo sluiten we een hectisch weekje af met ups en downs, maar laten we vooral genieten van de ups. Er komen nog drie van dit soort heerlijke hectische weken aan, dus geen saaie weekoverzichten de komende tijd. Heel erg bedankt weer voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: