Doelen en Duurzaam April 2019

by - mei 05, 2019

Welkom bij een nieuwe Doelen en Duurzaam voor de maand april. Ten opzichte van maart lijkt deze maand wel omgevlogen, niet normaal. En wat hadden we mooi weer zeg, dat doet een mens in alle opzichten goed. Het sporten stond door omstandigheden op een laag pitje en ik ben bang dat mijn stappendoel echt te hoog gegrepen is.


Persoonlijk
 •  Fysieke Gezondheid;  het sporten schoot er een beetje bij in deze maand. Twee ochtenden geholpen op school en de laatste week hadden de jongens vakantie. Ook blijf ik maar eten, ik heb echt van die momenten dat ik alles eet en daar is lastig uit te komen. Mei moet echt beter! Ik liep deze maand 27,4 kilometer hard, waaronder een afstand van acht kilometer. Ik zette gemiddeld 7276 stappen per dag, zijn die 8000 dan toch echt te hoog gegrepen voor mij?
 • Mentale Gezondheid; gaat beter. Al kan ik me nog steeds 'te' druk maken om dingen. Maar ik ben wel bewuster met dingen bezig, neem minder hooi op mijn vork en ik ruzie tegenwoordig mee om een plekje in de hangmat.
 • Werk; blijft druk. Volgens mij schrijf ik dat iedere maand, maar het is echt zo. We blijven lekker bezig met zelfs nieuwe uitdagingen.
 • Minimaliseren; gaat redelijk. In mijn hoofd ben ik al tien stappen voor uit maar we blijven lekker bezig. Ik ben de missie begonnen om al mijn kleren die ik heb te gaan dragen en wat ik echt niet draag, weg ermee. Zo trok ik deze maand een trui uit de kast met het prijskaartje er nog aan. En een broek, die ik een jaar na de geboorte van mijn jongste zoon (inmiddels zeven jaar) kocht, ook met het prijskaartje er nog aan. Beide wel een hit, dus mijn missie is nu al geslaagd.

Op 25 mei sta ik op een leuke kledingbeurs in het Concordiagebouw in Culemborg met Dames-, Heren- en Kinderkleding. Mocht je in de buurt wonen, dan is een bezoekje zeker de moeite waard!


Taxx Lifestyle/Blog
 • Bestellingen; deze maand mocht ik twee bestellingen maken voor mijn webshop en ik maakte een slinger voor een collega van mijn man als kraamcadeautje. 
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1455 unieke bezoekers mijn blog. Als ik heel eerlijk ben had ik meer verwacht in verband met mijn artikel over de spaarpotjes, daar kreeg ik zo ontzettend veel reacties op en is ook ontzettend goed gelezen. De rest van de maand was blijkbaar wat minder dan vorige maand.
 • Totale Omzet; met twee betaalde bestellingen voor mijn webshop heel tevreden.
Financieel
 • Sparen; spaardoelen behaald en jullie hebben kunnen lezen dat ik ons spaargeld heb verdeeld in spaarpotjes. Dat geeft zoveel rust, echt een aanrader voor iedereen.
 • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 481,42 uit aan boodschappen. Dit is binnen budget, maar ben niet helemaal tevreden. We waren veel weg en aten een paar keer bij mijn moeder, waardoor ik meer besparing had verwacht. Ik lees zoveel artikelen over gezinnen die met 100 euro per week makkelijk rond kunnen komen, we doen toch iets verkeerd.
 • Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 6,= aan tweedehands verkopen. Wie het kleine niet eert.... ;)
 • Euroclix; deze maand verzamelden we 678 euroclix, een redelijke opbrengst. In totaal zitten we nu op 15.559 clix. Er zit het één en ander in de pijplijn, dus ik hoop volgende maand echt een flinke stap te maken naar een uitbetaling van € 325. 
Energieverbruik
 • Een topmaand, niet te geloven dat april gewoon twee keer zoveel aan zonnen energie opleverde als maart. Eigenlijk heb ik er meer niet aan toe te voegen, een dikke prima!

April is voorbij gevlogen en wat hebben we genoten van onze minivakantie in Flevoland. Meer van dit soort chillings please.  En we gaan het dan ook zeker doorzetten die rust. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: