Doelen en Duurzaam April 2019

mei 05, 2019

Welkom bij een nieuwe Doelen en Duurzaam voor de maand april. Ten opzichte van maart lijkt deze maand wel omgevlogen, niet normaal. En wat hadden we mooi weer zeg, dat doet een mens in alle opzichten goed. Het sporten stond door omstandigheden op een laag pitje en ik ben bang dat mijn stappendoel echt te hoog gegrepen is.


Persoonlijk
 •  Fysieke Gezondheid;  het sporten schoot er een beetje bij in deze maand. Twee ochtenden geholpen op school en de laatste week hadden de jongens vakantie. Ook blijf ik maar eten, ik heb echt van die momenten dat ik alles eet en daar is lastig uit te komen. Mei moet echt beter! Ik liep deze maand 27,4 kilometer hard, waaronder een afstand van acht kilometer. Ik zette gemiddeld 7276 stappen per dag, zijn die 8000 dan toch echt te hoog gegrepen voor mij?
 • Mentale Gezondheid; gaat beter. Al kan ik me nog steeds 'te' druk maken om dingen. Maar ik ben wel bewuster met dingen bezig, neem minder hooi op mijn vork en ik ruzie tegenwoordig mee om een plekje in de hangmat.
 • Werk; blijft druk. Volgens mij schrijf ik dat iedere maand, maar het is echt zo. We blijven lekker bezig met zelfs nieuwe uitdagingen.
 • Minimaliseren; gaat redelijk. In mijn hoofd ben ik al tien stappen voor uit maar we blijven lekker bezig. Ik ben de missie begonnen om al mijn kleren die ik heb te gaan dragen en wat ik echt niet draag, weg ermee. Zo trok ik deze maand een trui uit de kast met het prijskaartje er nog aan. En een broek, die ik een jaar na de geboorte van mijn jongste zoon (inmiddels zeven jaar) kocht, ook met het prijskaartje er nog aan. Beide wel een hit, dus mijn missie is nu al geslaagd.

Op 25 mei sta ik op een leuke kledingbeurs in het Concordiagebouw in Culemborg met Dames-, Heren- en Kinderkleding. Mocht je in de buurt wonen, dan is een bezoekje zeker de moeite waard!


Taxx Lifestyle/Blog
 • Bestellingen; deze maand mocht ik twee bestellingen maken voor mijn webshop en ik maakte een slinger voor een collega van mijn man als kraamcadeautje. 
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1455 unieke bezoekers mijn blog. Als ik heel eerlijk ben had ik meer verwacht in verband met mijn artikel over de spaarpotjes, daar kreeg ik zo ontzettend veel reacties op en is ook ontzettend goed gelezen. De rest van de maand was blijkbaar wat minder dan vorige maand.
 • Totale Omzet; met twee betaalde bestellingen voor mijn webshop heel tevreden.
Financieel
 • Sparen; spaardoelen behaald en jullie hebben kunnen lezen dat ik ons spaargeld heb verdeeld in spaarpotjes. Dat geeft zoveel rust, echt een aanrader voor iedereen.
 • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 481,42 uit aan boodschappen. Dit is binnen budget, maar ben niet helemaal tevreden. We waren veel weg en aten een paar keer bij mijn moeder, waardoor ik meer besparing had verwacht. Ik lees zoveel artikelen over gezinnen die met 100 euro per week makkelijk rond kunnen komen, we doen toch iets verkeerd.
 • Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 6,= aan tweedehands verkopen. Wie het kleine niet eert.... ;)
 • Euroclix; deze maand verzamelden we 678 euroclix, een redelijke opbrengst. In totaal zitten we nu op 15.559 clix. Er zit het één en ander in de pijplijn, dus ik hoop volgende maand echt een flinke stap te maken naar een uitbetaling van € 325. 
Energieverbruik
 • Een topmaand, niet te geloven dat april gewoon twee keer zoveel aan zonnen energie opleverde als maart. Eigenlijk heb ik er meer niet aan toe te voegen, een dikke prima!

April is voorbij gevlogen en wat hebben we genoten van onze minivakantie in Flevoland. Meer van dit soort chillings please.  En we gaan het dan ook zeker doorzetten die rust. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

You Might Also Like

6 reacties

 1. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft geholpen Ik heb onlangs mijn relatie met mijn man herenigd die me dumpte. Toen ik contact opnam met Wiseman, wierp hij een liefdesbetovering voor mij en mijn echtgenoot die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde mij en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu heel blij met ons zelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed, in ons liefdesleven. Contact opnemen met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
  via e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo voor al mijn kijkers ben Moore van wiscounsin VS Ik wil deze gelegenheid gebruiken om dr. Clement te bedanken die me helpt om een ​​som van $ 66 miljoen dollar te winnen voor lotto. bedankt Dr clement voor het helpen van mij om de lotto te winnen. Ik speel nu al vijf jaar op de lotto en ik kan niet winnen. Sindsdien heb ik niet kunnen winnen en ik was zo van streek en ik heb hulp nodig om de lotto te winnen, dus ik besloot om online te gaan en hulp te zoeken, daar zag ik zoveel goede getuigenissen over deze man, genaamd Great Dr Clement, hoe hij heb lotto gelukt voor mensen om de lotto te winnen. Ik neem ook contact met hem op en vertel hem dat ik een loterij wil winnen, hij betovert me voor wie ik gebruik en speel en won $ 1 miljoen dollar. Ik ben deze man zo dankbaar, voor het geval je hem ook nodig hebt om je te helpen winnen, je kunt contact met hem opnemen via zijn allmightbazulartemple@gmail.com of whatsapp + 2347051758952. en hij zal je zeker helpenContact opnemen met hem vandaag en hij zal een getuigenis ... Veel succes!
  Dr.Clement geneest ook:
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES 1/2
  3. KANKER
  4. ALS (ziekte van Lou Gehrig)
  5. Hepatitis B
  6. chronische pancreas
  7. emfyseem
  8. COPD (chronische obstructieve longziekte)
  9 om je ex terug te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen

 3. My name is Sabrina Morris I am from U S A, i am 38 years old i got married at the age of 25 i have only one child and i was living happily .After one year of my marriage my husband behavior became so strange and i don't really understand what was going on, he packed out of the house to another woman i love him so much that i never dream's of losing him, i try my possible best to make sure that my husband get back to me but all to no avail, i cry and cry seeking for help, i discussed it with my best friend Allix and she promise to help me. She told me of a man called DR michael she told me he is a very great man and a real man that can be trusted and there is nothing concerning love issues he cannot solve and she told me how he has help countless number of people in restoring their relationship. I was really convince, I quickly contacted his email address at drmichaelspellcaster@gmail.com . I explain all my problem to him, he told me that i should not worry that all my problems will be solved immediately. He told me what to do to get my husband back and i did, he said after 3 days my husband will come back to me and start begging, and it really happen as he said, i was very surprise, this is so amazing. To God be the glory our relationship is now very tight and we both live happily again. If you having similar problem, Contact him now(drmichaelspellcaster@gmail.com) and get your problem solve once and for all. i am a living testimony to it.
  1) If you want your ex back.
  (2) if you always have bad dreams.
  (3) You want to be promoted in your office.
  (4) You want women/men to run after you.
  (5) If you want a child.
  (6) You want to be rich.
  (7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
  (8) If you need financial assistance.
  (9) How you been scammed and you want to recover you lost money.
  (10)if you want to stop your divorce.
  (11)if you want to divorce your husband.
  (12)if you want your wishes to be granted. once again the email address is drmichaelspellcaster@gmail.com all you can also call Dr michael on his number +2348121742613 contact him immediately.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ever since my husband got me divorced for the past 2 years, i v'e not been my self. I was reviewing some post of how i could get back my husband then, i saw a testimony shared by Marina Choas from SWEDEN about a spell caster named Dr. tunde. I contacted Marina Chaos to confirm about how Dr. tunde helped her and she clarified everything to me of how he helped her and that gave me the courage to get in touch with Dr. tunde for help. Dr. tunde assured me that my days of sorrows will be over within 48hours after he has finished with his work. I followed his instructions he gave to me because i had the believe, faith, hope and trust in him. Verily i say to you today that i and my husband are back together and i can proudly say and testify to the world of what Dr. tunde did for me. Contact him today via E-mail:(babatundesolutioncentre1@gmail.com) OR call him or whatsapp him  +2348143581382 if you seek his help.   Also specialize in treating all kinds of illness, HERPES VIRUS, HEPATITIS B, CANCER, BRAIN DISEASE, INFERTILITY, DIABETES AND MORE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HOW I GET MY HERPES CURED WITHIN 8 DAYS I want every herpes patient to please read my testimony, my name is FLORA RUFER am from California in USA, I contacted genital herpes from my ex boyfriend who never had any symptoms. I have had it for 4 months now., and it has affected my life. I have told my boyfriends who I trusted about it and I have never had a bad reaction, it has affected my new relationships with penny and people think herpes is really a minor skin irritation herpes has a long term effects on health. The stigma attached to this virus by ignorant people is ridiculous. Most people have herpes in one form or another. I would like to advise people on how I get rid of my herpes and I was reading a comment on the internet,and I saw a testimony posted by a woman from island that she get rid of her herpes with the help of doctorODUCK AYAMUD and so I was so happy when I saw that post, that his herbal medication is free and I quickly collected the herbal doctor email and I email him within 5 hr he respond to my email and I explain things to him he told me not to worry that I should fill his herbal form wish I did and he only request for little money that he will use to buy the items for the preparation of the herbal medicine, wish I send to him because the pain was too much for me to bear and after some days he told me that he has prepare the herbal medicine, that I should send him my address that he want to sent it to me via DHL or FED-EX that was how I got the herbal medication and I use it as I was told and after few days I found out that my herpes was no more and when some of my friend who has herpes saw me they were surprise and I also introduce them to the man and they are also cure from the same herpes and if you have herpes, kindly contact DR ODUCK AYAMUD via this email:oduckayamud49@yahoo.com OR oduckayamud49@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS........ THIS MAN'S MEDICATION IS 100% EFFECTIVE AND ACTIVE .... CONTACT HIM TODAY VIA THIS EMAIL ADDRESS: oduckayamud49@yahoo.com OR oduckayamud49@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... so you can be happy again....YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2347059232579

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HOW I GOT BACK MY EX28 januari 2020 om 03:32

  Today i'm writeing this with so mcuh happiness and joy in my heart !
  My husband and I broke up 1 year and 2 months ago and i was six months pregnant. We both love each other and it was a shock to me and it really broke my heart. I tried to call him and both of his lines were disconnected. I tried to reach him on social networks but he deleted me off of them. I tried to reach his parents and they told me that their son said that he don't love me and does not want to see me and they do not know what is wrong. I cried and cried everyday because I loved him very much. Until I gave birth and the baby was one year old, I could not get my love back. Again, I was confused. I do not know what to do and I also lost my job and I have no money to take care of the baby. I was miserable in life so I cried to my sister and told her my problem and said that she knew of one powerful spell caster that helped her when she could not get pregnant. I contacted him by email and he said he will help me and told me that a woman cast a spell upon my man and said he will help me break the spell so my man will come back to me and be mine forever. It was a great surprise to me that everything that he said came to pass. My husband came back to me immediately, saying that I should forgive him. I am sending a very big thank you to this powerful and real spell caster.DR ODUCKAYAMUD I pray for him to live long and do more of his wonderful work. If you have any kind of problem disturbing you in life, you have to contact this powerful spell caster! He can help you. He will not disappoint you, I give you 100% guarantee that he will help you, Heres his contact:
  Email him at: oduckayamud49@gmail.com or oduckayamud49@yahoo.com or countact him(+2347059232579)

  BeantwoordenVerwijderen