Week 22; Nieuwe Jas, Koningspaar op bezoek, Rommelmarkt, Eerste keer Nachtvissen en Strand!

by - juni 05, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Het was een gezellige week met heel veel leuke dingen. Zo zwaaide we naar het koningspaar, ging de jongste voor het eerst nachtvissen en gingen we lekker een dagje naar het strand.


Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Rond de middag krijg ik een appje van mijn moeder dat mijn vader vandaag is thuisgekomen uit het ziekenhuis. Hoe fijn!
Als ik thuis kom blijven we even in de positiviteit hangen, want mijn schoonmoeder heeft een super leuke jas voor mij. Ze had hem zelf gekocht, maar toch niet haar ding, ik vind hem echt super gaaf. Heel blij mee.


Voor dat we gaan eten gaan de jongste en ik even de snoep inkopen voor een super leuke opdracht die ik kreeg. Hierover later meer. Martijn werkt vandaag en morgen over, dus we eten met zijn drietjes.


Dinsdag
Ook vandaag weer werken en naar school. Na het werk eten we lekker bij opa en oma omdat Martijn ook vanavond moet overwerken. Kiki, de beste vriend van de jongste, eet ook gezellig mee.


Woensdag
Vandaag ga ik helpen bij de sportdag op de school van de jongens.  Groep vier tot en met acht hebben dit op het terrein van de plaatselijke atletiekvereniging, daar ga ik helpen. De jongste heeft het in en rondom school.


's Middags gaan we een kijkje nemen bij het streekbezoek die de koning en de koningin afleggen in de Betuwe. Bij ons in de stad sluiten ze het bezoek af met een zwaaimoment op het bordes van het stadhuis. De foto's zijn niet denderend, want we hebben lekker staan zwaaien met zijn drietjes. Het is natuurlijk een beetje onzin zo een zwaaimoment, maar toch leuk om mee te maken.


De rest van de dag doen we lekker rustig aan en heb ik mooi de tijd om al wat voorbereidingen te doen mijn leuke opdracht met de betrekking tot de avondvierdaagse.


Donderdag Hemelvaartsdag
Mijn dag begint in de sportschool, het kan wel anderhalf week geleden zijn dat ik hier ben geweest. Daarna wat boodschapjes doen en de rest van de dag lekker thuis aan de slag. De jongste is lekker aan het knutselen aan zijn vlieger van de Lidl. De achterbuurvrouw nam de knipbladen mee en de jongste ging er enthousiast mee aan de slag.


En omdat de jongste zo lekker bezig is, ga ik ook nog even aan de freubel voor mijn standaardslingers in mijn webshop.


's Avonds kijken we gezellig een film op Netflix. We kiezen voor de film 'De Emoji film'. De oudste vond hem wel leuk, de rest vond hem een beetje tegenvallen.


Vrijdag
Ook vandaag lekker een dagje thuis en ik start de dag met vijf kilometer hardlopen. Aan het eind van de ochtend heb ik een afspraak bij Schoonheidssalon Marion voor een pedicure-behandeling en een heerlijke gezichtsbehandeling. Beide te lang geleden, dus geen overbodige luxe. Het is ook voor het eerst dat ik word behandeld in haar nieuwe salon, zo mooi geworden.


De jongste had het geluk dat hij vanmiddag met een vriendje en zijn ouders mee mocht gaan varen. Ontzettend leuk en super stoer natuurlijk!


's Avonds doen we een gezellig borrel met de jongens en maken er gelijk een soort spel van. Het is een beetje in de trant van het visionboard wat ik maakte. De jongens vonden dat helemaal geweldig, dus om het een beetje te stimuleren mag een ieder dingen op schrijven die hij graag zou willen, waar hij gelukkig van wordt of juist niet. Het was voor mij een soort probeersel met de jongens, maar ze vonden het super leuk en er ontstonden hele fijne gesprekken.


Zaterdag
Vandaag sta ik op de jaarlijks terugkerende rommelmarkt op het Het Pieterplaatsje. Rond half acht vertrekken Martijn en ik die kant op zo dat Martijn lekker kan helpen met het sjouwen van de spullen.


In de ochtend loopt het redelijk door en verkoop aardig wat spulletjes. Rond elf uur komen Martijn en de jongens langs. De jongste leent een kleedje bij oma, steelt mijn halve kraam leeg en gaat lekker zitten verkopen. En dat doet hij goed ook, hij blijft helemaal tot het einde van de markt en blijkt een echte marktkoopman te zijn ;)


Rond half vier weer lekker thuis en we halen met zijn viertjes de auto leeg, dan is het zo gepiept. Want voor de jongste staat er nog iets heel leuks op het programma. Hij gaat vanavond voor de allereerste keer nachtvissen met papa. Hij vraagt er al maanden om, nu hij zijn zwemdiploma's heeft. En vandaag is het dan eindelijk zover!


Zondag
De jongste heeft een goede visnacht gehad, ze hadden drie karpers, twee zeelten en een brasem. Fijn voor hem dat hij een paar mooie vissen heeft gevangen.


Verder hebben we een dagje strand op het programma staan. Twee jaar geleden vierden we ons eenjarig huwelijk bij strand van IJmuiden en werden verliefd op deze plek. We spraken toen af dat we de jongens een keer mee zouden nemen en daar was het vandaag de perfecte dag voor.


Het werd ook een perfecte dag en de jongens vonden het geweldig. Ze hebben zich uren vermaakt in de zee en op het strand. Trots op deze mannen en ook zij willen graag nog een keer terug. Missie geslaagd!


En zo sluiten we weer een hele fijne week af. Volgende week weer een drukke week op het programma met de avondvierdaagse en ons jaarlijkse uitje met vrienden. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Altijd leuk om te lezen. Klinkt als een lekker weekje! Hoeveel (of voor hoeveel €) heb je verkocht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je :) We hebben voor € 41,20 verkocht en met alleen maar euro en 50 cent werk dus zeer tevreden.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: