Week 23; Avondvierdaagse, Suikerfeest, Nieuwe Tent, Keezen en Kamperen!

by - juni 12, 2019

Leuk dat je meeleest met een nieuw weekoverzicht. De hectiek was deze week op zijn hoogtepunt. De jongens liepen mee met de avondvierdaagse, ik was druk met voorbereidingen en verzoekjes en we hadden ons jaarlijkse kampeerweekendje met vrienden met onze nieuwe tent!


Maandag
Vandaag mijn parttime dagje en die ga ik volop benutten. Ik begin as usual in de sportschool en daarna heb ik een super leuke afspraak met Sjoukje van Profbloggers. Gewoon even een half uurtje online sparren over het bloggen. We delen onze meningen en ze geeft met tip, trucs, inspiratie en vooral heel veel positieve energie.


Daarna ga ik snel aan de slag met mijn opdrachtje rondom de avondvierdaagse. Ik mag voor iemand 40 uitdeelzakjes maken. Super leuk natuurlijk en ook best een beetje trots. Ik denk dat ik ze ga opnemen in mijn webshop. Later meer ;)


Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

's Avonds is de eerste avond van de avondvierdaagse, de jongens hebben we super veel zin in. Ik help vanavond bij de drankpost met nog een aantal moeders en vaders.


Als de jongens moe en voldaan op bed liggen breng ik de uitdeelzakjes voor de avondvierdaagse weg. Heel erg leuk geworden en ik vind op zolder nog een handig kratje waar ze precies in passen. Nu nog mee op de fiets, als dat maar goed gaat.


Dinsdag
Vandaag mijn eerste van de twee werkdagen deze week. Het begint een beetje rommelig maar uiteindelijk wordt het een hele fijne en relaxte werkdag. De tweede avond van de avondvierdaagse voor de jongens en ik pak ons geveltuintje aan. Die was echt zwaar verwaarloosd en overwoekerd. Mede door de verkeerde plantenkeuze denk ik.


De overwoekerde planten gooi ik er uit en ik verpoot de Lavendel een klein stukje, hopelijk krijgen ze nu de aandacht en zonlicht die ze verdienen. En ik hoop dat de Jasmijn nog tot leven komt, wan die heeft echt heel erg geleden. En nu ik toch lekker bezig ben zeem ik gelijk de ramen en de deur, ziet het er gelijk weer netjes uit.


Woensdag
Vandaag wijken we met de bootcamp uit naar een locatie die regenproef is. Achteraf was het misschien niet echt nodig, maar helemaal prima. Het is weer een pittig lesje en we deden alles met ons eigen lichaamsgewicht. Zwaar dus ;)


Daarna mag ik thuis nog aan de slag met een spoedbestellinkje met uitdeelzakjes voor de avondvierdaagse. Jaja, super leuk en ik doe het met liefde.De rest van de middag druk met gymmen, een vriendje die komt spelen en nog veel en veel meer. Deze week is echt een aaneenschakeling van klusjes, knopen doorhakken en activiteiten. Geen minuut met de billen op de bank.

Eind van de middag gaan de jongste en Martijn naar de dierenarts met deze twee monsters. Thuis zijn ze zo lief, maar bij dierenarts zijn het agressieve beestjes. Maar gelukkig komt iedereen er zonder kleerscheuren vanaf.En natuurlijk lopen de jongens de derde avond van de vierdaagse. Weer helemaal top, trots op hun.

Donderdag
Vandaag nog een dagje werken en dan heb ik weekend. Martijn had gisteren al weekend, dus dat is weer een voordeel in deze drukke week. Kan hij mooi wat voorbereidingen doen voor ons jaarlijkse kampeerweekend. Een hele grote voorbereiding zelfs, want we hebben toch op het laatste moment besloten om een nieuwe tent te kopen en die gaat Martijn nog even snel halen.

Op mijn werk worden we flink verwend naar aanleiding van het Suikerfeest. Check even deze heerlijke baklava. Twee van deze heerlijke schalen staan in de kantine. Mijn salade ging onaangebroken maar naar huis ;)


En vanavond is het natuurlijk zover, de laatste avond van de avondvierdaagse. Ik vind het persoonlijk altijd een een vreselijk lange avond, maar de jongens vinden het natuurlijk geweldig. Ze worden echt ontzettend verwend met heel veel snoep! Ik ga het niet eens laten zien want het is niet normaal, maar wel ontzettend lief van iedereen.

Papa en mama hadden ook een gezellig avondje, want we volgen de jongens met nog wat vrienden onder het genot van en wijntje en een biertje. Daar gaan mijn hoognodige uurtjes om de kampeerspullen bij elkaar te zoeken ;) Supertrots op deze kanjers en vooral op de jongste, die voor het eerste jaar mee liep.Vrijdag
We vertrekken al bijtijds naar Het Grote Bos in Doorn voor ons jaarlijkse kampeerweekend met vrienden in onze nieuwe tent. Ik ben echt super nieuwsgierig hoe die gaat bevallen en of we er misschien wel mee op zomervakantie kunnen gaan.


Door het het prachtige weer (en we eerlijk gezegd niet weten wat ons te wachten staat de komende dagen) gaan de kinderen gelijk lekker zwemmen. Wat een feestje!


Zaterdag
Helaas is het weer flink omgeslagen, het stormt hard en lang. Echt vreselijk en maak me behoorlijk druk om onze nieuwe tent. Helaas houdt het ook nog eens de hele dag aan. Maar er is ook tijd voor spelletjes en mijn nieuwe favoriet is Keezen. Een heel leuk spel en de jongste maakte ons de eerste keer gelijk in.


Aan het eind van de middag gaan we met het hele stel (20 volwassen en kinderen) eten bij het wokrestaurant (of te wel 'all you can eat') in Elst. Wij waren hier zelf nog nooit geweest en blij verrast over de kwaliteit van dit restaurant, heerlijk gegeten.

Als we terug komen op de camping is de storm redelijk gaan liggen, eindelijk. De tent heeft het goed doorstaan op een klein dingetje na. Maar de vuurdoop heeft hij gehad, dus we kunnen er tegen aan de komende jaren ;)

En zoals het een echte campinggast betaamd breng ik samen met de dames 's avonds  een bezoekje aan de campingbingo en spelen we fanatiek mee ;)


Zondag
Wat een verschil qua weer met gisteren zeg, we beginnen met koffie in de zon. Echt wat een heerlijkheid, dit is waar kamperen voor bedoeld is.


En eigenlijk komen we de hele dag niet meer van ons veroverde plekje af. Er wordt een uurtje gezwommen, een fijne boswandeling gemaakt en lekker gegeten.


En natuurlijk ook het nodige gedronken. Het was een hele fijne en zonnige dag vandaag en met zongekleurde gezichtjes gaan we voor de laatste keer naar onze tent om een nachtje te slapen.


Morgen is het tijd om weer af te breken en te vertrekken. Maar dat lezen jullie in het volgende weekoverzicht! Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: