Doelen en Duurzaam Mei 2019

by - juni 02, 2019


Welkom bij een nieuwe Doelen en Duurzaam voor de maand mei. Het was een hectische maandje; Martijn was een weekje weg, mijn vader werd plotseling geopereerd en ik had mijn allereerste blogevent. Lees mee hoe de maand mei verliep.


Persoonlijk
 •  Fysieke Gezondheid;  de eerste week schoot het sporten er een beetje bij in omdat Martijn weg was. Daarna pakte ik het weer op en hield ik het goed vol. Ook qua eten was de periode dat Martijn weg was niet ideaal, maar ook daar in heb ik me herpakt. Ik liep deze maand 40,8 kilometer hard, wat een verschil met vorige maand zeg. Ik zette gemiddeld 7089 stappen per dag, om te huilen en zeker niet tevreden.
 • Mentale Gezondheid; gaat goed. De plotselinge operatie van mijn vader hakte er wel in, maar andere dingen gaven me juist weer veel energie. 
 • Werk; af en aan. Zo denk je weer in een rustige flow te zitten en zo staat er weer van alles voor de deur. Niets zo veranderlijk als de logistiek.
 • Minimaliseren; gaat goed. We hebben een hoop opgeruimd en uitgezocht voor de markten van deze periode.
Taxx Lifestyle/Blog
 • Bestellingen; deze maand mocht ik twee bestellingen maken voor mijn webshop en ik maakte nog een leuk kraamcadeautje.
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1415 unieke bezoekers mijn blog. Het lijkt een beetje te stagneren en dat valt tegen. Helemaal omdat ik een flinke groei maakte op Instagram.
 • Totale Omzet; blij met de  twee bestellingen en super trots op het feit dat ik was uitgenodigd voor mijn allereerste blogevent
  Financieel
  • Sparen; spaardoelen behaald en mijn vakantiegeld volledig verdeeld over de spaarpotjes op onze spaarrekening. Martijn krijgt zijn vakantiegeld volgende maand, dus dan doen we dit trucje nog een keer.
  • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 410,48 uit aan boodschappen. Dit is ruim binnen budget, maar vraag me niet hoe we het geflikt hebben. Het is niet zo dat we er heel bewust mee bezig zijn geweest namelijk.
  • Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we in totaal € 86,= aan tweedehands verkopen via markplaats, facebookgroepen en natuurlijk de kledingbeurs. Dus daar moet het kraamgeld van € 15,= nog vanaf. Maar toch een mooi bedrag.
  • Euroclix; deze maand verzamelden we 1917 euroclix, een flinke opbrengst. Mede door twee telefoonabonnementen die ik verlengde en af sloot in april. In totaal zitten we nu op 17.476 clix. 
  Energieverbruik
  • Weer een prima maand zoals jullie in de tabel kunnen zien. Dik tevreden en verder niets aan toe te voegen.

  Ook mei is weer voorbij gevlogen, maar het was een fijne maand voor ons als gezin ook al zitten we even in een hectische periode. Nog twee weken en dan kunnen we dat hopelijk ook afsluiten. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

  You May Also Like

  4 Comments

  1. Leuk om te lezen! Mooie score met euroclix ook zeg! Toppie, al heel dichtbij een uitbetaling! Wat ga je er dan mee doen denk je?
   Mijn blogje komt morgen online over de extra inkomsten.

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Oh leuk! Ik kijk altijd uit naar jouw extra inkomsten. Ik doe van de uitbetaling va Euroclix 250 euro naar de spaarrekening en de resteren 75 gewoon naar de lopende rekening voor 'leuke' dingen.

    Verwijderen
   2. Ah slim ook om het zo te verdelen. Hier gaat het helemaal naar de spaarrekening voor hypotheek aflossen, ook al weten we nog niet of we dat dit jaar gaan doen.

    Verwijderen
   3. OOk heel verstandig. Wij hebben ook nog een reservering staan daarvoor, snel maar een wat mee doen.

    Verwijderen

  Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: