Week25; Spreekbeurt, Schoolfoto, Western Taferelen, Feestje en Zwemmen.

by - juni 26, 2019

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week waren er zenuwen voor een spreekbeurt, had ik een leuk feestje op mijn werk en met het gezin een gezellig feestje bij vrienden. We sloten de week af aan de waterkant en staan we aan het begin van een hittegolf.


Maandag
Vandaag ga ik een paar uurtjes extra werken in verband met een paar dingen die lopen. Ik laat de jongens overblijven en kan ze zelf om drie uur weer ophalen. We brengen een bezoekje aan de fysio en de slager haalt de spullen op die we gebruikten bij de barbecue van afgelopen weekend.

's Avonds oefent de oudste voor de laatste keer zijn spreekbeurt, morgen is het zover. Hij vind het heel erg spannend en is erg onzeker. Maar met zo een mooie presentatie gaat het vast goed komen.


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Vandaag is dan eindelijk de spreekbeurt. Via een klasgenootje kan hij echte eendenkuikentjes laten zien tijdens zijn spreekbeurt en dat was natuurlijk superleuk.


Ik ben iets vroeger thuis dan normaal, omdat ik samen met een collega een crematie heb bijgewoond. Zoals ik vorige week al schreef overleed onverwachts de moeder van mijn naaste collega. Toch altijd emotioneel al sta je er wat verder vanaf.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

En er is post, leuke post zelfs. Vorige week zagen jullie al dat we de voorbeelden van de schoolfoto's hadden gekregen. Ik bestelde de foto's van het weekend en ze zijn nu al binnen. Ik ben echt heel tevreden met de foto's dit jaar.


Woensdag
Het is weer tijd voor de bootcamp, deze week werk ik vier dagen, dus dit zal mijn enige sportuurtje zijn deze week. Wel de heftigste , dus dat maakt het dan weer goed.


We stoppen een paar minuten eerder in verband met de onweer en de regen. Helaas lukt het me niet om op tijd thuis the komen met de fiets voor het losbarst, dan maar heel even schuilen.

Na de gym halen we een vriendje op die komt spelen. Ze gaan samen vissen, zo leuk om te zien en wat worden ze groot. Ze houden het lang vol en de reden dat ze moesten stoppen was iets minder leuk. Een paar oudere jongens vonden het nodig om hun emmer met visjes om te gooien en het tuig kapot te maken.


Lang getwijfeld om het hier te schrijven, ik ben niet zo een type die veel aandacht besteed aan dit soort dingen. En al helemaal niet het type die dan verhaal gaat halen bij de daders, ik heb dan meer vertrouwen in karma dan in stennis gaan lopen maken. Maar ik vind het dan toch wel sneu voor de jongens en ook zo onterecht.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Vandaag tussen twaalf en twee hebben we een gezellige barbecue op het werk. Deze staat in het teken van het thema Western en ook ik draag een klein steentje bij.


Het zit weer vol grappen en grollen en de die-hards lopen er in vol ornaat bij. Het is zoals altijd weer een gezellig en geslaagd feestje. Mede door de organisatie van een stel top meiden. Thuis wordt er ook nog plezier aan beleefd ;)


Vrijdag
Deze week zijn ze op school weer begonnen met nieuwe thema's in het project '4x wijzer'. Voor de jongste is het dit keer 'de wereld'. Dus er worden wat spullen op zolder opgezocht en meegenomen. Bij de oudste is het thema 'klooster, hij neemt een hele oude kloosterbel mee die oma nog had.


Ik ga vandaag bijtijds aan de arbeid, want Martijn is lekker thuis. Vandaag keert de rust weer een beetje terug op het werk en dat is fijn na een paar hectische weken.

Zaterdag
Vandaag lekker thuis aan het rommelen, dat is wel een paar weekjes geleden dat we zo een lekkere vrije zaterdagochtend hadden. En het is ook nog eens prachtig weer, dus ik heb al vroeg mijn was buiten hangen en geniet van een lekker ontbijtje.


's Middags hebben we een gezellig feestje bij vrienden, waar we ook weer veel te laat in de avond vandaan naar huis fietsen. Maar ja als je gezellig zit te kletsen en de kids nog lekker buiten spelen wordt het al gauw laat. Op dit feestje hangt deze mooie slinger, ik denk dat ik hem al zo een vier jaar gelden maakte en ieder jaar wordt het getal aangepast. Check deze slinger ook hier in de webshop.


Zondag
Om kwart over acht stap ik de deur uit om een rondje te gaan hardlopen. Lekker vroeg voor de hitte loop ik vijf kilometer zonder gekke dingen Heerlijk! Daarna nog even in huis aanslag en bij de achterbuurtjes kijken naar hun nieuwe zolder. Het is echt heel mooi geworden en ik denk dat we er ook maar eens serieus werk van gaan maken.

Na de lunch vertrekken we naar de Meent voor wat verkoeling en gezelligheid. De jongens vinden het heerlijk en komen heel veel vriendjes en vriendinnetjes tegen.


's Avonds besluiten toch om het zwembadje op te zetten in de tuin. De komende twee dagen past oma op na schooltijd en met de voorspelde temperaturen vind ik het ook zo wat om niets te doen. Dus de jongste helpt Martijn om het zwembad op te zetten, kunnen ze morgen een beetje aanklooien met het mooie weer.


Daarna alle vier nog even snel onder de douche door en lekker naar bed. Zo een middag aan het water met het zonnetje hakt er altijd in. Bedankt weer voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: