Trick or Treat!

by - oktober 27, 2019

Uitgeholde pompoenen, spinnenwebben en kinderen in enge outfits langs de deuren voor snoep. Je ziet ze steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld en ook wij als jong gezin ontkomen niet aan het steeds populairder wordend feest; Halloween.


Halloween, ik had er eerlijk gezegd helemaal niets mee. Tot de kinderen er een paar jaar geleden over begonnen, natuurlijk wilden zij langs de deuren voor snoep. Wie wil dat nou niet? Dus daar gingen we, de jongste nog te klein om alleen te gaan, dus mama liep mee. Met een select groepje liepen we langs de deuren waar we een pact mee hadden gesloten.


We haalden extra snoep in huis en manlief bleef netjes thuis om de kinderen te ontvangen. We versierden de voordeur met een mooi spinnenweb en plaatsten een lichtje zodat iedereen kon zien dat ze aan mochten bellen.


Dit jaar zal het niet veel anders zijn. Al zie je steeds meer grotere Halloween-evenementen. Zo ook in Culemborg; vorig jaar was er een echte Halloween-Escaperoom en kon je je laten schminken in Halloweenstijl.Ook dit jaar wordt er weer van alles georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld bij Barbershop Mancave  hele enge foto's laten maken in een speciaal ingerichte fotohoek.Maar wat misschien nog wel veel leuker is, is dat je op vrijdag 1 november van 18:00 tot 20:00 bij alle winkels en huizen met een pompoenlampje voor de deur in de Prijssestraat mag aanbellen voor een echte Trick or Treat!


Dubbel feest natuurlijk voor mijn jongens. Eerst donderdag door onze eigen wijk en dan vrijdag nog een tweede ronde. Doen jullie aan Halloween?

You May Also Like

2 Comments

  1. Nee, op een pompoen in de voortuin na. In onze woonplaats is sint Maarten groot.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja bij ons ook wel, maar Halloween komt steeds meer op. Sint Maarten vind ik persoonlijk leuker..

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: