Week 42; Leuke Post, Judoka's, Kringloopgeluk, Horror en Martin Garrix!

by - oktober 23, 2019

Leuk dat je weer mee leest met een nieuwe week. Deze week was een fijne week waarin we leuke post kregen, tegen een geweldige kringloopvondst aanliepen en een spectaculaire avond beleefden tijdens het Amsterdam Dance Event.


Maandag
Vandaag en normale werk- en schooldag. Die begint prachtig met deze zonsopgang als ik naar mijn werk rijd. Door dit soort plaatjes hou ik echt van de herfst!


En aangezien de dag niet beter kon beginnen met die mooie zonsopgang werd ik ook nog eens verrast met deze kaarten voor Martin Garrix! Er was vorige week al sprake van, maar je bent altijd pas zeker als alles rond is. ;) Maar nu kan ik het wel van de daken schreeuwen, de oudste en ik gaan zaterdag naar Martin Garrix!

Twee weken geleden hebben we op het werk met vrijwilligers de pakketten ingepakt voor de bakdag waarvan de opbrengst naar SOS Kinderdorpen ging. Omdat Martin Garrix ambassadeur is van SOS Kinderdorpen kregen we deze kaarten op de site. Te gaaf dat ik mag gaan met de oudste.


Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag werken en naar school. De oudste heeft vandaag zijn laatste judoles en de jongste mag gezellig mee. Hoe leuk is dat! Wel fijn dat dit is afgelopen, nu alleen nog tennis op de dinsdagmiddag.


Woensdag
We beginnen de ochtend met weer een ouderwetse bootcamp, ook hier staan we weer in een heerlijk zonnig herfstplaatje. Ik hou er van.


Aan het eind van de ochtend ga ik sinds lange tijd weer eens bij de kringloop langs. Altijd leuk om even rond te snuffelen. Ik vind een paar mooie boeken om slingers van te maken voor mijn webshop. Een mooie houten kandelaar die ik kan pimpen en een prachtvondst, namelijk een rozenkwarts waxinelichthouder. Ook nog eens voor de helft van de prijs ;) Blij met mijn buit.


's Middags de standaard dingetjes als de gym en een fijne relaxte woensdagmiddag met niet al te best weer. Dus we blijven lekker binnen. 's Avonds genieten we van mijn mooie kringloopvondst. Dit is toch helemaal top en hip, ik ben er blij mee.


Donderdag
Vandaag werken en naar school en vandaag heeft de jongste ook zijn laatste kookles. Laatste kwartiertje mogen we meekijken en smikkelen van lekkere wraps. Ze hebben eerste alle groenten op het land verzameld, gesneden en verwerkt in de wrap. Echt heerlijk!


Als we thuis komen is er hele leuk post. Ik vertelde jullie vorige week al over Lulu. Ik vroeg haar of ze het DHL-muntje al had en die had ze nog niet. Hoe toevallig met een kans van 1 op 600. Dus we stuurden een exemplaar op en kregen van haar een paar mooie exemplaren terug. Dat is toch te leuk!


Vrijdag
Ik heb al lekker weekend en de jongens hun laatste schooldag voor de herfstvakantie. Even lekker sporten en aan de slag in huis. Om drie uur lopen we naar de oude kapperszaak van opa. Deze zaak is, zoals de meeste van jullie vorig jaar al hebben kunnen lezen, doorgegaan met een andere eigenaar.

Hij heeft er echt iets moois van gemaakt en dit keer heeft hij speciaal voor Halloween een fotohoek ingericht waar je hele enge foto's kunt maken. Nou jullie begrijpen wel dat dit een feestje was voor de jongens.


Misschien gelijk een leuke tip voor de herfstvakantie. Je mag vrijblijvend naar binnenlopen om leuke, grappige of enge foto's te maken bij Mancave aan de Prijssestraat in Culemborg. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook heel tof voor bijvoorbeeld jouw Instagram-account. Bij ons moest Kiki het zelfs ontgelden ;)


Zaterdag
Lekker dagje thuis waarin er flink wordt gewerkt in het huishouden en aan mijn blog. De jongens spelen lekker buiten met vriendjes en vriendinnetjes. Manlief loopt nog even 16 kilometer had of het niets is. Ongelofelijk knap!

Eind van de middag vertrekken de oudste en ik richting de RAI in Amsterdam. Zoals jullie al hebben kunnen lezen hierboven mogen we een show bijwonen van Martin Garrix op het Amsterdam Dance Event.


We mochten bij de ingang VIP en Relations naar binnen. Ik zal jullie de details besparen hoe lang de rij was bij de normale ingang ;) . We gingen eerst even bij de stand van SOS Kinderdorpen langs waar we ook nog op de foto gingen.Daarna werden we begeleid naar een speciaal deck waar we over de zaal heen naar de show konden kijken, echt te gaaf en te bijzonder. Het was echt een hele mooie belevenis voor zowel moeder als zoon. Waarschijnlijk hebben jullie de stories wel gezien en anders kun je er nog enkele terugkijken op mijn instagramaccount onder de hoogtepunten 'Familylife'.

Zondag
Het contrast met gisterenavond is groot vandaag. Van een high level emotionele geweldige onvergetelijke avond storten we vandaag een beetje in. De ochtend valt nog mee en ik download nog even snel een playlistje van Martin Garrix voordat ik zeven kilometer ga hardlopen.

Daarna is het echt klaar voor vandaag, we hadden wilde plannen om in de keuken aan de slag te gaan, maar we laten het erbij. De oudste kijkt tijdens de lunch met zijn vriendinnetje gezellig naar de nieuwe vakantievlog die vandaag online is gekomen.


's Avonds sluiten we lekker af met een lange baddersessie. De vakantie is aan! Alhoewel!?

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: