Week 43; Herfstvakantie, File, Urban Jungle, Klussen en 10K!

by - oktober 30, 2019

Welkom bij een nieuw weekoverzicht. Deze week hadden de jongens herfstvakantie, maar wij helaas niet, integendeel zelfs. Ondanks dat hadden we nog tijd voor mijn plantjes, om te klussen, bestellingen en liep ik sinds maanden weer eens 10K!


Maandag
Vandaag ga ik een halve dag naar Eindhoven voor mijn werk. Eigenlijk mijn parttime dag en in de herfstvakantie niet helemaal optimaal voor de jongens, maar het is niet anders. De jongens gaan gezellig met oma naar de film en blijven daar logeren.

Ik vertrek al vroeg naar Eindhoven in verband met de files, Google Maps bleef maar oplopen wat betreft mijn aankomsttijd. Maar een wonder geschiedde, de aankomsttijd schoot een eind terug en ik kreeg zelfs nog een alternatieve route aangeboden. Zo was ik mooi op tijd.


Halverwege de middag rij ik filevrij weer naar huis. Ik ga eerst een uurtje sporten, nu die mogelijkheid er is. Daarna ga ik nog even met mijn zelf gekweekte Urban Jungle aan de slag.


Met de baby's van de pannenkoekenplant gaat het nog niet zo lekker. Ik had ze aan de moederplant gelaten, maar er gebeurd weinig. Dus ik besluit ze los te halen van moederplant en zet ze op het water, misschien dat ze dan sneller wortel schieten.


's Avonds beginnen manlief en ik aan het op maat maken van de planken voor in de keuken. We zagen er allebei best tegen op, maar omdat het op maat maken door een professional echt heel duur is, gaan we toch de gok wagen voor een vijfde van de prijs. Het op maat maken is gelukt en ik zet vast één kant in de beits.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Voor dat ik naar mijn werk rijd, zet ik de andere kant van de wandplanken in de beits. Ik ben zeer tevreden over de kleur, dus gelukkig hoeft er maar één laag op. Vanavond kunnen we ze misschien wel ophangen.Na het werken rijden manlief en ik allebei naar Beusichem om daar gezellig mee te eten en de jongens op te halen. Ons gezinnetje is weer compleet en morgen lekker samen met de jongens.

De planken staan goed in de beits dus we kunnen beginnen met het bevestigingen van de wandplanken aan de muur. Dit doen we met een blinde bevestiging, om het makkelijk te maken ;)


Maar samen lukt ons alles, dus eind van de avond hangen onze mooie op-maat-gemaakte wandplanken. Helemaal blij mee en helemaal geworden zoals ik het voor ogen had. Weer een stapje verder met onze keukenplannen.


Woensdag
Vandaag mijn enige vrije dag deze week. Ik heb met twee vriendinnen afgesproken om met de kinderen naar Streek te gaan. De kinderen spelen met elkaar en wij kunnen gezellig bij kletsen.


Daarna een lekkere late lunch en 's middags is het weer een in-en-uitloop van jongens en meiden. En natuurlijk wordt er nog even gegamed, de oudste gezellig met zijn twee meiden op de bank. Ik werk nog even aan twee leuke bestellingen in mijn webshop. Super blij dat ik gewoon spontaan twee bestellingen van mensen uit het land kreeg.


Vanavond speelt Ajax en er komen vrienden voetbal kijken. Omdat de wedstrijd vroeg begint en de jongens vakantie hebben, kijken ze gezellig mee.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en de jongens gaan gezellig een dagje naar opa en oma. Waar ze ook nog eens mee mogen naar Monkey Town, hoe leuk! De slingers die ik gisteren maakten zijn goedgekeurd door de toekomstige eigenaren, dus ik pak alles mooi in en breng ze naar het postkantoor.


Vrijdag
Ook vandaag nog aan de arbeid, maar één voordeel, manlief is lekker thuis vandaag. Er komt een vriendje spelen en verder vermaken de mannen zich prima.

Vandaag arriveert ook deze nieuwe agenda voor 2020. Dezelfde als die ik de laatste anderhalf jaar al had, deze is mij ontzettend goed bevallen namelijk. Aan de ene kant een weekplanning en daarnaast een fijne pagina voor notities en to-do lijstjes.


Zaterdag
Vandaag een dagje thuis aan de rommel. Manlief gaat helpen bij vrienden met wat spullen over te huizen en ik pak thuis de boel lekker aan. Heerlijk met dit weer, het lukt me gewoon om twee wassen buiten droog te krijgen.


Verder twee toppers in huis. De jongste helpt met het stofzuigen van het hele huis. Deze krachtpatser tilt gewoon even de stofzuiger naar boven. En de oudste is met een vriendje op pad, halen samen kibbeling en eten het gezellig samen op. Wat worden ze groot!


Zondag
Vandaag hopelijk net zo een lekker dagje als gisteren, al is de temperatuur wel een stuk lager. We beginnen met hardlopen en ik moet mezelf flink bij elkaar pakken om te gaan. Maar als ik eenmaal vertrokken ben gaat het best lekker. Ik loop gewoon tien kilometertjes mensen, topprestatie.

Aangezien manlief ook nog even 14 kilometer liep, komt er verder weinig uit onze handen. Of moet ik zeggen benen!? We vinden nog wel de energie om alvast de schouw en de koof in een soort grondverf te zetten. Het is de bedoeling dat de wand achter de planken, de koof en de afzuigkap allemaal een kleur worden.


En zo sluiten we weer een week af, niet helemaal de vakantie zoals ik hem gepland had. Maar goed; de jongens hebben het goed naar hun zin gehad en in de kerstvakantie zijn we lekker veel vrij, dus dan maak ik het ruimschoots goed!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Klinkt top toch? De jongens hebben zich niet verveeld, dus ik denk dat je je niet schuldig hoeft te voelen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ne dat is waar. Maar we hebben altijd een soort van ongeschreven regel dat we het liefst in de vakanties de jongens maar twee dagen weg moet brengen. Maar idd ze hebben zich prima vermaakt ;)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: