Week 10; Indringer in Huis, Laatste Radiatorombouw, Blog Crash, Urban Jungle, Slechtste Influencer en Vitamientjes!

by - maart 11, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week hadden we een ongenode nachtelijke gast, maakten we de laatste radiatorombouw af, hielp ik mijn blog naar filistijnen en genoten we van de eerste lentedag.


Maandag
Zoals ik al voorspelde gisteren; werd het een roerig nachtje. Mijn gezelschap sliep heel onrustig en ik pieker over van alles en nog wat. Als klap op de vuurpijl kwam er om half vijf nog een vreemde kat door het kattenluik op bezoek. Dat accepteerde Sam natuurlijk niet, dus jullie kunnen je voorstellen wat er die nacht in onze woonkamer afspeelde. Gelukkig was de ongenode gast snel gevlogen toen hij mij zag en kon ik al met al nog anderhalf uur slapen.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Door dat het de eerste dag na de vakantie is en we een heerlijke nacht achter de rug hebben zijn we een beetje uit ons ritme. Opstarten gaat dus iets langzamer dan normaal, maar het lukt toch weer om op tijd op school en werk te komen.

Vandaag komt manlief weer thuis vanuit Frankrijk en gelukkig verloopt de terugreis een stuk vlotter dan de heenreis. Ze zijn redelijk vroeg thuis uit en we zijn al gauw weer in ons normale ritme. 's Avonds wordt er ook nog aan de vitamientjes gedacht.


Om tien uur 's avonds bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn al ik een nieuw thema zou installeren op mijn blog. Ik heb toch niet zoveel aan mijn hoofd op dit moment, dus waarom niet ;) Kennen jullie dat? Als je heel druk bent met bepaalde dingen, je liever onbelangrijke leuke dingen doet.

Deze slechte eigenschap wordt dan ook gelijk afgestraft, want mijn hele blog loopt in de soep! Ik kan wel janken. Gelukkig krijg ik hem, door hem helemaal terug te brengen naar de basisinstellingen, weer redelijk up and running. Om half één 's nachts is die in ieder geval weer toegankelijk voor publiek, nu de rest nog.

Dinsdag
Tussen mijn werk door probeer ik mijn blog weer een beetje in het gareel te krijgen. Ik kies voor een standaard lay-out, waar ik best blij mee ben. Maar het kost me zoveel tijd om alles weer terug te zetten en ook alle scripts die er in de jaren op zijn gekomen opnieuw te creëren en te plaatsen.


Het enige voordeel is dat de site weer wat sneller is en dus sneller zal laden voor jullie. Ik ben ook heel blij met de kleine artikel-vakjes. Wat voor jullie, als jullie op een desktop mijn blog bezoeken, het een stuk overzichtelijker maakt.

Vanavond is het eindelijk zover, we zetten de radiatorombouw in elkaar. Ik had alles netjes geschilderd toen manlief weg was en nu kunnen we hem samen in elkaar zetten. Alleen het webbingframe vind ik al supervet, die zou je toch zo in je huis zetten als accessoire ;)

Radiator ombouw

Het verloopt allemaal voorspoedig en om half negen hebben we een prachtige ombouw en ook weer helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Heel blij mee!


Woensdag
Zo fijn dat alles weer 'normaal' is; eindelijk na drie weken weer naar de bootcamp. We worden gelijk goed aangepakt, dat wordt vanmiddag weer een dutje op de bank.


Uit school nemen we de achterbuurjongen mee, die een middagje bij ons komt spelen. Hij gaat gezellig mee gymmen en de rest van de middag wordt er lekker gespeeld. En hoe grappig is het als je onder de drogende visparaplu van papa kan spelen ;)


Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Ook vanavond staat weer in het teken van mijn blog. Hij was wel weer bereikbaar voor jullie, maar er moet nog zoveel worden gefinetuned, dat er best veel tijd in gaat zitten. En ik ben er deze week iedere avond wel een uurtje mee bezig.


Vrijdag
Vandaag lekker thuis en daar was ik echt aan toe. Ik blijf mentaal en fysiek een beetje kwakkelen. Eerst weer eens een lekker uurtje sporten, door de vakantie van vorige week kwam er niets van.


De rest van de dag lekker thuis aan de slag. Omdat de jongste lekker gaat spelen uit school, heb ik een paar uurtjes extra om even door het huis te knallen voordat iedereen weer thuis is. Behalve dit kreng dan; voor de zoveelste keer betrap ik hem op het slopen van mijn mooie plant. Deze plant, zo mooi en groot gekweekt door mijn tantetje. Kijken of ik hem weer zo mooi terug kan krijgen, door hem op een veilige plek te zetten.


Zaterdag
Het is lente!! Wat een weer mensen, daar krijg je toch bakken energie van. Manlief gaat hardlopen en daarna met de oudste op pad voor wat random klusjes en visites. De jongste en ik blijven lekker thuis rommelen. Eerst maak ik wat mooie foto's van de nieuwe radiatorombouw. Nog niet helemaal naar mijn zin qua stylen, maar het begint er op te lijken.


En omdat we toch zo lekker bezig zijn, pak ik mijn plantencollectie aan. Mijn baby's hebben mooi wortel geschoten en kunnen geplant worden. Anderen kunnen naar een grotere pot en zo wordt er lekker gerommeld met het zonnetje erbij.


En omdat we in zo een lekkere vibe zitten, bedacht de jongste dat het wel leuk was om een plantje weg te geven via mijn Instastories en Facebook Verhaal. Maar helaas, slechtste influencer ever, dat ik ben. Totaal geen kennis van mijn volgers. Niemand wilde het plantje hebben.....dus heb jij als nog interesse in dit plantje en ben je in de gelegenheid het op te halen in Culemborg? Laat het me weten en het plantje is voor jou.


's Middags gaan we nog even op pad voor een verjaardagscadeau voor de oudste. Hij heeft echt een nieuwe fiets nodig, want zijn knieën zitten in zijn nek tijdens het fietsen. Het liefst hadden we nog een jaartje gewacht, maar het kan echt niet meer. Uiteindelijk vinden we een mooie herenfiets die hem goed past en waar hij zelf helemaal verliefd op is ;) Als het goed is kunnen we hem volgende week ophalen.

Zondag
Ik start de dag met een rondje hardlopen. Vergeleken met gisteren valt het weer een beetje tegen, maar toch lekker gelopen. Tijdens het hardlopen komt er altijd zoveel op in mijn hoofd dat ik alles  op papier zet.

Er komt een flinke lijst uit, dus ik hoef me vandaag niet te vervelen. Door de jongens wordt er lekker gespeeld de hele dag en het is een heerlijk dag. Er wordt zelfs na het eten weer lekker buiten gespeeld. Ik word er blij van en kan niet wachten op de lente.


Na dat iedereen gebadderd is, werken we nog een partij vitamientjes naar binnen en dan lekker naar bed. En zo startten we deze week met vitamientjes en we sluiten we hem ook af. Erg belangrijk mensen, die vitamine C nu, dus haal ze in huis! Bedankt voor het lezen en tot volgende week. 

You May Also Like

2 Comments

 1. Ja! Je had gelijk. Deze is ombouw is ook prachtig.
  Fijn he zo'n lijstje om af te strepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel fijn om een lijstje af te strepen, we gaan nog even door deze week ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: